Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dusa krezubihDodik je duša Bosne.![]()
Ko ''mi''?? Studenti su tada bili bebeNego jedno pitanje za tebe i tvoju opciju: kako to da niste transformisali Srbiju za ono vreme kad ste bili na vlasti, a i kako to da Srbija za vreme vaše vladavine nije primila Srbiji u članstvo i ostalo?
Sve ovo sa studentima i njihovom, tj Šolakovom listom (zna se ko jedini može da nastupa u programu N1 i Nove S, bez daljnjeg) liči na nastavak onih revolucionarnih gibanja od ranije: da li bi studenti mogli da prvo podnesu račun za onu raniju vladavinu njihovog levo-globakističkog progresivizma, kad nastavljaš nečiji program automatski preuzimaš sve na sebe, tako i oni.
Ko ne voli Dodika,ne voli ni Bosnu.Dusa krezubih![]()
Sta fali Vinci , samo se pregledas posle prolaska da ne ostane neki krpelj, ali iskreno krpelja mozes dobiti i ako otvoris prozor a okolo ima macaka i pasa....kad je hladno , krpelj ce da se krece moze on dosta da prepesaci...nije bas toliko nepokretan koliko se misli , da nisam gledao pa da sanjarim, alki gledao sam zna on da se krece poprilicno brzo za nekoliko sati...Da, to je nažalost vrlo mogući ishod. Oni ne vide alternativu Vučiću, nema niko iz opozicije ko je u narodu percipiran kao lider a da posluju sa "ruljom" ne žele. Plus im i odgovara da budemo kolonija i deponija. Tako da smo nažalost osuđeni na propadanje. Jedinu šansu koju smo imali da napravimo zaokret ka zapadu je prokockao Tadić.
Nego jedno pitanje za tebe i tvoju opciju: kako to da niste transformisali Srbiju za ono vreme kad ste bili na vlasti, a i kako to da Srbija za vreme vaše vladavine nije primila Srbiji u članstvo i ostalo?
Najvise ga volim ga pod satorom zapjeva ,nece gara da primi vakcinuKo ne voli Dodika,ne voli ni Bosnu.
Зашто би било последица?Bez obzira na Vučićev odlazak u Moskvu 9.5.,nema nikakvih posljedica za Vučića od strane EU.I dalje sve ostaje po starom.
https://www.danas.rs/vesti/politika...kvih-sankcija-eu-zbog-vuciceve-posete-moskvi/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svi...-odlaska-srbije-u-moskvu-sto-slijedi-15582248
Privatizovao državu.Зашто би било последица?
Погледај то из перспективе ЕУ. Да су бољег тражили не би га нашли.
Они на цео овај регион гледају као на место са гомилом проблема. Тај регион јесте у Европи али они нити имају снаге нити воље да решавају проблеме овде. Појавио се Вучић који то ради боље него они а приде пружио им је, што директно што индиректно, доста користи.
- Главни проблем је КиМ - да ли га је решио, јесте. Они пресрећни. То што нама Србима то решење је пуцањ у потиљак, њих није брига.
- Да ли је Београд, делом и Србија, рај за прање пара, јесте. Они пресрећни јер прљав веш перу далеко од куће и још имају конкретну корист од тога, милина.
- производимо муницију за Украјину, прошле године за око 800 000 000 $, супер, не може боље бити.
- рај смо за њихове нискотехнолошке компаније које овде мало плаћају људе а извлаче велике профите и раде шта хоће са радницима - они пресрећни.
- задужујемо се од њих прилично - да, сваки пут када можемо.
- литијум - за то би га и Урсула и Немци лично пољубили.
- добијају од нас јефтину радну снагу и јефтине стручњаке без уложеног евра.
- када им зафали мало хране ето је Србија са 2-3 милиона тона да помогне за ситне паре.
- купујемо оружје и опрему и стратешке пројекте све од њих.
- за сада Република Српска није толики проблем али изгледа постаје полако, решиће он то врло ефикасно као и КиМ, ако већ није решио.
Осигурао им је мир и стабилност овде да не троше своје ресурсе.
Симо Дубајићу наведи један једини разлог зашто да га склањају.
Privatizovao državu.
Rusi Dejtonski sporazum, koji je garant mira i suživota.
Ma nemoj!Sporazum ruše nelegalni Šmit i Muslimani.
Ma moj.Ma nemoj!
Na ništa, a? Znam.Ma moj.
Milosevic vaskrsnuoMilosevica je srusio DOS i Srbi.
Srbi ce srusiti SNS.
Како што? Па да их обавесте да су проваљени.A studenti ? Što su oni išli u Brisel ?
To mora da je izazvalo veliku zabrinutost kod EU zvaničnika ?Како што? Па да их обавесте да су проваљени.
Naveli su i da se ne sme zaboraviti da za trenutnu političku krizu u Srbiji, zbog svoje decenijske podrške režimu, veliki deo krivice snosi upravo Evropska Unija.
Јесте! Али рекао им је овај њихов да се не брину, све ће он то да среди.To mora da je izazvalo veliku zabrinutost kod EU zvaničnika ?
Ja se time ne bih mnogo hvalila da sam na njegovom mestu, a da istovremeno pricam o nekakvoj obojenoj revoluciji.Vučić dočekao Koštu: Razgovaraćemo o ključnim pitanjima odnosa Srbije i EU FOTO
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić dočekao je predsednika Evropskog saveta Antonija Koštu koji boravi u zvaničnoj poseti našoj zemlji.
Izvor:B92.net
![]()
Printscreen: Instagram/buducnostsrbijeav
i dalje ga podrzavaju
izdajaaaaaa
Али зато кад студенти оду у Стразбур и Брисел ИзДаЈа ПлаЋеНИци љУбе ХрВАте у ГУзицу!!!Vučić dočekao Koštu: Razgovaraćemo o ključnim pitanjima odnosa Srbije i EU FOTO
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić dočekao je predsednika Evropskog saveta Antonija Koštu koji boravi u zvaničnoj poseti našoj zemlji.
Izvor:B92.net
![]()
Printscreen: Instagram/buducnostsrbijeav
i dalje ga podrzavaju
izdajaaaaaa
Али зато кад студенти оду у Стразбур и Брисел ИзДаЈа ПлаЋеНИци љУбе ХрВАте у ГУзицу!!!![]()
Pa postoji razlika između Vučić dočekao i studenti otišli u Strazbur da tužakaju.