EU i dalje podržava Vučića

Uvek je SPS izlazio samostalno na lokalne i parlamentare izbore.
После онаквог дебакла од прошлих избора где је СПС доста изгубио кад је ишао самостално, бојим се да ће и то отићи у историју. Нису више таг који претеже тако да генерално не требају ником.

Tačno , on je praktično nešto kao Nedić. S druge strane takozvani studenti i pored medijske hajke nisu preoteti od evrointegralaca te im je najnoviji projekt Nedić 2 nesiguran.
Eto kada neko nema sigurnost u stundetariji dobar je i vrabac u ruci koji katkad oleprša .
Недић је спасавао Српске главе, овај их ваља...

Tačno , on je praktično nešto kao Nedić. S druge strane takozvani studenti i pored medijske hajke nisu preoteti od evrointegralaca te im je najnoviji projekt Nedić 2 nesiguran.
Eto kada neko nema sigurnost u stundetariji dobar je i vrabac u ruci koji katkad oleprša .

Ни близу као Недић.

Недић је све чинио невољно, а овај све чини са вољом (додуше, болесном вољом)

09A859B8-6F24-43E1-BFB7-058391492EDD.jpeg

Ja nemam ništa protiv da se EU ne interesuje za nas i da podržava AV. Sačekaćemo izbore i raditi kako mi mislimo da treba.
Nego jedno pitanje za tebe i tvoju opciju: kako to da niste transformisali Srbiju za ono vreme kad ste bili na vlasti, a i kako to da Srbija za vreme vaše vladavine nije primila Srbiji u članstvo i ostalo?

Sve ovo sa studentima i njihovom, tj Šolakovom listom (zna se ko jedini može da nastupa u programu N1 i Nove S, bez daljnjeg) liči na nastavak onih revolucionarnih gibanja od ranije: da li bi studenti mogli da prvo podnesu račun za onu raniju vladavinu njihovog levo-globakističkog progresivizma, kad nastavljaš nečiji program automatski preuzimaš sve na sebe, tako i oni.

Ни близу као Недић.

Недић је све чинио невољно, а овај све чини са вољом (додуше, болесном вољом)
Недић је био ратник, учесник балканских ратова и Првог светског. Додуше и жвала је "учесник", хушкао је друге у ратове и опремао станове...

Bez obzira na Vučićev odlazak u Moskvu 9.5.,nema nikakvih posljedica za Vučića od strane EU.I dalje sve ostaje po starom.

https://www.danas.rs/vesti/politika...kvih-sankcija-eu-zbog-vuciceve-posete-moskvi/

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svi...-odlaska-srbije-u-moskvu-sto-slijedi-15582248
Naravno ,pravi od Srbije rudarsku koloniju kao one u Africi i Kina ga podrzava i Rusi sto ga mogu vuci kao magarca za usi kad im sta zatreba ,Kinezi plasiraju svoju robu ( zadnji put sam citao vijesti veliki uspjeh Vucica kuoio vozove od Kine , valjde je uspijeh Kine jer mu je prodala ali dobro ) izvlace bakar za bagatelu kako da ga ne vole, EU je litijijum obecao ,Rusi isto rade u Srbiji i jos im je kao i Dodik bitan da zafrkava NATO kad im zatreba ,samo nebitan potrosni materijal ali Simi je to znak da je Vucic velemajstor koji sviju moze da prevari i sjedi na dvije stolice :mrgreen:

Poslednja izmena:
Naravno ,pravi od Srbije rudarsku koloniju kao one u Africi i Kina ga podrzava i Rusi sto ga mogu vuci kao magarca za usi kad im sta zatreba ,Kinezi plasiraju svoju robu ( zadnji put sam citao vijesti veliki uspjeh Vucica kuoio vozove od Kine , valjde je uspijeh Kine jer mu je prodala ali dobro ) izvlace bakar za bagatelu kako da ga ne vole, EU je litijijum obecao ,Rusi isto rade u Srbiji i jos im je kao i Dodik bitan da zafrkava NATO kad im zatreba ,samo nebitan potrosni materijal ali Simi je to znak da je Vucic velemajstor koji sviju moze da prevari i sjedi na dvije stolice :mrgreen:
Ja samo prenosim vijesti,nisam nigdje napiso da je velemajstor.To je tvoj zaključak,i mišljenje. :mrgreen:

Ja samo prenosim vijesti,nisam nigdje napiso da je velemajstor.To je tvoj zaključak,i mišljenje. :mrgreen:
Moje misljenje je da nas nikad vece zlo nije zakacilo, bicemo Kongo tj rudarska kolonija jer se to preko Dodika i u BiH prenosi, za Putina su samo alat za razmijenu, Vucic je narcis, veoma opasna kombinacija kad si ubjedjen da si bolji od svih drugih, dok se drugi sprdaju sa tobom.

Back