Black Hand
Aktivan član
- Poruka
- 1.307
Ona im može još ko Danica da skuva nedjeljni ručak.![]()
I to je nešto.
Znaš kako kažu...
Starija žena i mlado momče su idealna kombinacija.
On može a ona zna..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona im može još ko Danica da skuva nedjeljni ručak.![]()
Simo letiš iz leksikona ovoga trena.Ona im može eventualno još ko Danica da skuva nedjeljni ručak.![]()
Mislim da bi se slabo zgotivili.Više bi se koncentrisali na lanac.I to je nešto.
Znaš kako kažu...
Starija žena i mlado momče su idealna kombinacija.
On može a ona zna..![]()
Zavadili bi se oko pumpe i zvonceta.Mislim da bi se slabo zgotivili.Više bi se koncentrisali na lanac.![]()
На локалу СПС иде самостално. Где ћеш већу катастрофу.Vučić je najavio ubrzo izbore.Valjda ne bi na izbore bez podrške ?
Negde ide negde ne. Samostalno je daleko jaci od blokadera.На локалу СПС иде самостално. Где ћеш већу катастрофу.
Питање је зашто не подржава СНС када је наводно СНС толико јак ? Или можда је СНС ипак слаб ?Negde ide negde ne. Samostalno je daleko jaci od blokadera.
Uvek je SPS izlazio samostalno na lokalne i parlamentare izbore. Podrzao Vucica za predsednika iako je tu apsolutni favorit.Питање је зашто не подржава СНС када је наводно СНС толико јак ? Или можда је СНС ипак слаб ?
После онаквог дебакла од прошлих избора где је СПС доста изгубио кад је ишао самостално, бојим се да ће и то отићи у историју. Нису више таг који претеже тако да генерално не требају ником.Uvek je SPS izlazio samostalno na lokalne i parlamentare izbore.
Недић је спасавао Српске главе, овај их ваља...Tačno , on je praktično nešto kao Nedić. S druge strane takozvani studenti i pored medijske hajke nisu preoteti od evrointegralaca te im je najnoviji projekt Nedić 2 nesiguran.
Eto kada neko nema sigurnost u stundetariji dobar je i vrabac u ruci koji katkad oleprša .
U zabeli će biti zvezda.Negde ide negde ne. Samostalno je daleko jaci od blokadera.
Tačno , on je praktično nešto kao Nedić. S druge strane takozvani studenti i pored medijske hajke nisu preoteti od evrointegralaca te im je najnoviji projekt Nedić 2 nesiguran.
Eto kada neko nema sigurnost u stundetariji dobar je i vrabac u ruci koji katkad oleprša .
Do juče su govorili ovde na forumu da je gotov,da ga je EU otkačila zbog odlaska u Moskvu.
Tačno , on je praktično nešto kao Nedić. S druge strane takozvani studenti i pored medijske hajke nisu preoteti od evrointegralaca te im je najnoviji projekt Nedić 2 nesiguran.
Ma ima BRE!Zasto da ga ne podrzavaju, oni ne mogu da nadju nikoga ko ce bolje podrzavati njihove interese ovde.
Nego jedno pitanje za tebe i tvoju opciju: kako to da niste transformisali Srbiju za ono vreme kad ste bili na vlasti, a i kako to da Srbija za vreme vaše vladavine nije primila Srbiji u članstvo i ostalo?Ja nemam ništa protiv da se EU ne interesuje za nas i da podržava AV. Sačekaćemo izbore i raditi kako mi mislimo da treba.
ana brnaba, caci, maco late. ti li si? q moj se ti javljas iz usa, ti si ana b. sef mafije, mucavica sa andricevog venca!a i kako to da Srbija za vreme vaše vladavine nije primila Srbiji u članstvo i ostalo?
Недић је био ратник, учесник балканских ратова и Првог светског. Додуше и жвала је "учесник", хушкао је друге у ратове и опремао станове...Ни близу као Недић.
Недић је све чинио невољно, а овај све чини са вољом (додуше, болесном вољом)
Bez obzira na Vučićev odlazak u Moskvu 9.5.,nema nikakvih posljedica za Vučića od strane EU.I dalje sve ostaje po starom.
https://www.danas.rs/vesti/politika...kvih-sankcija-eu-zbog-vuciceve-posete-moskvi/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svi...-odlaska-srbije-u-moskvu-sto-slijedi-15582248
Naravno ,pravi od Srbije rudarsku koloniju kao one u Africi i Kina ga podrzava i Rusi sto ga mogu vuci kao magarca za usi kad im sta zatreba ,Kinezi plasiraju svoju robu ( zadnji put sam citao vijesti veliki uspjeh Vucica kuoio vozove od Kine , valjde je uspijeh Kine jer mu je prodala ali dobro ) izvlace bakar za bagatelu kako da ga ne vole, EU je litijijum obecao ,Rusi isto rade u Srbiji i jos im je kao i Dodik bitan da zafrkava NATO kad im zatreba ,samo nebitan potrosni materijal ali Simi je to znak da je Vucic velemajstor koji sviju moze da prevari i sjedi na dvije stoliceBez obzira na Vučićev odlazak u Moskvu 9.5.,nema nikakvih posljedica za Vučića od strane EU.I dalje sve ostaje po starom.
https://www.danas.rs/vesti/politika...kvih-sankcija-eu-zbog-vuciceve-posete-moskvi/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svi...-odlaska-srbije-u-moskvu-sto-slijedi-15582248
Ja samo prenosim vijesti,nisam nigdje napiso da je velemajstor.To je tvoj zaključak,i mišljenje.Naravno ,pravi od Srbije rudarsku koloniju kao one u Africi i Kina ga podrzava i Rusi sto ga mogu vuci kao magarca za usi kad im sta zatreba ,Kinezi plasiraju svoju robu ( zadnji put sam citao vijesti veliki uspjeh Vucica kuoio vozove od Kine , valjde je uspijeh Kine jer mu je prodala ali dobro ) izvlace bakar za bagatelu kako da ga ne vole, EU je litijijum obecao ,Rusi isto rade u Srbiji i jos im je kao i Dodik bitan da zafrkava NATO kad im zatreba ,samo nebitan potrosni materijal ali Simi je to znak da je Vucic velemajstor koji sviju moze da prevari i sjedi na dvije stolice![]()
Moje misljenje je da nas nikad vece zlo nije zakacilo, bicemo Kongo tj rudarska kolonija jer se to preko Dodika i u BiH prenosi, za Putina su samo alat za razmijenu, Vucic je narcis, veoma opasna kombinacija kad si ubjedjen da si bolji od svih drugih, dok se drugi sprdaju sa tobom.Ja samo prenosim vijesti,nisam nigdje napiso da je velemajstor.To je tvoj zaključak,i mišljenje.![]()
Dodik je duša Bosne.Moje misljenje je da nas nikad vece zlo nije zakacilo, bicemo Kongo tj rudarska kolonija jer se to preko Dodika i u BiH prenosi, za Putina su samo alat za razmijenu, Vucic je narcis, veoma opasna kombinacija kad si ubjedjen da si bolji od svih drugih, dok se drugi sprdaju sa tobom.