Vulin: Ko je glasao za Rezoluciju u Srebrenici, zabraniti mu ulazak u Srbiju

Зато што је деловање те државе и парламента директно уперено против целог српског народа. Против сваког ко се осећа Србином. ( наравно ако је тачно ово што говоре на телевизији.
Хебига, презирем Вулина, али је у праву. Ти си ми драг, али ниси у праву.
Čitao sam tekst toga , opšta mesta, a nigde se ne spominje srpski narod ,niti država Srbija osim u delu gde se osudjuje pripisavenje kolektivne odgovornosti celom srpskom narodu za ratne zločine pojedinaca .
Slične rezolucije su usvojile i druge mnogo bitnije države u svetu ,ali to naravno nećemo čuti da osudjuje SNS vlast . Baš naprotiv ova vlast profesionalno angažuje, debelo plaća i prima u Srbiji kao najrodjenije ratne zločince Blera i Šredera koji su bombardovali Srbiju ,a sada bi kao da brane ulaz nekim CG poslanicima koji glasaju za neku rezoluciju o dogadjaju u trećoj državi .

Čitao sam tekst toga , opšta mesta, a nigde se ne spominje srpski narod ,niti država Srbija osim u delu gde se osudjuje pripisavenje kolektivne odgovornosti celom srpskom narodu za ratne zločine pojedinaca .
Slične rezolucije su usvojile i druge mnogo bitnije države u svetu ,ali to naravno nećemo čuti da osudjuje SNS vlast . Baš naprotiv ova vlast profesionalno angažuje, debelo plaća i prima u Srbiji kao najrodjenije ratne zločince Blera i Šredera koji su bombardovali Srbiju ,a sada bi kao da brane ulaz nekim CG poslanicima koji glasaju za neku rezoluciju o dogadjaju u trećoj državi .
По,миње се реч геноцид у Сребрници. То је сасвим довољно за реакцију. Са друге стране, видим да Кривокапић каже да је та резолуција била непотребна, па ми није јасно, ако то каже прецедник владе, ко је уопште то донео.

Iskreno ne kapiram tu snishodljivost i mazohizam Srba prema Crnogorcima. Da smo oštriji i odlučniji bolje bi nam išlo u životu i državi. Sa ovom pričom su se već svima popeli na glavu. Crnogorci su na moje oči usred Beograda branili puštanje srpskih patriotskih pesama. Po kom osnovu? Ovo je naša država, a ne njihova prćija. Sav kriminal, haos, javašluk, korupcija, sve to većinski dolazi od njih. Pogledajte ko su glavni gangsteri devedesetih, Giška, Rubežić, Arkan, Ašanin, Voja Raičević, Luka Bojović... skoro svi po nacionalnosti crnogorci. Mi do 2006. -e nismo dobili pravo da imamo svoju državu, a svima smo mi pravili države i trpeli sranja u ime nekakve Jugoslavije i bratstva i jedinstva. Sad smo došli do toga da nas državica od 600.000 stanovnika ponižava i uzima nam poslove ovde. Pogledajte šta njihovi klanovi rade po Srbiji, ubijaju se po našoj zemlji i gradovima i prave haos.

По,миње се реч геноцид у Сребрници. То је сасвим довољно за реакцију. Са друге стране, видим да Кривокапић каже да је та резолуција била непотребна, па ми није јасно, ако то каже прецедник владе, ко је уопште то донео.
Pa glasala skupština nezavisno od vlade. Nije tamo stanje ko u Srbiji gde je Vučić i predsednik, premijer i skupština. Bošnjačka stranka pokrenula i za to su glasali DPS i sateliti plus URA i Demokrate. I sad neko krivi Krivokapića za nešto što uopšte nije on inicirao. On nema svoju partiju koja ima većinu tamo pa da im komanduje kako će glasati.

Poslednja izmena:
Pa glasala skupština nezavisno od vlade. Nije tamo stanje ko u Srbiji gde je Vučić i predsednik, premijer i skupština. Bošnjačka stranka pokrenula i za to su glasali DPS i sateliti plus URA i Demokrate. I sad neko krivi Krivokapića za nešto što uopšte nije on inicirao. On nema svoju partiju koja ima većinu tamo pa da im komanduje kako će glasati.
A oni bi u Srbiju?
Nek idu za Hrvatsku

Back