Ko se usudio da Crnogorki zabrani ulaz u Srbiju?

A jel "strani element" kažeš, a kad ova gowna napredna dovlače ljude iz Bosne da glasaju na lokalnim izborima u Beogradu ili nekim drugim mestima po Srbiji onda to nije "strani element"
to su prodane duse i one su ok rezimu
ili kad neko iz Crne Gore dođe ovde da se šlihta Vučiću ?
da se razumemo podrzavam studente u srbiji ali ove iz cg bih primio pod jendim uslovom
DA PLACAJU STUDIJE KAO SVAKI STRANAC!

i molime lepo izvoli studiraj

a ne da ovde mufte studiraju o nasem trosku a kad odu tamo kao mnogi svrseni inzinjeri i diplomci laprdaju mantre o crnogorstvu i protiv srbije

e nema toga vise ne treba srbija biti naivna i nicija muzara

KAO ODREKLI SU SE MILA SRUSILI GA , zahvaljujuci samo amfilohiju, a posle smrti amfilohija napravise vladu koja idan danas PRIZNAJE KOSOVO I U NATO JE dok oni kake o srpstvu toboz poput mandica i ostalih gofana udbaskih

sve dok NE PONISTE PRIZNANJE KOSOVA NEMAJU STA DA TRAZE NA FAKULTETIMA U SRBIJI ZA DZABE!

da prostis, do k.urca vise ...

da placaju pa moze u suprotnom noga ...

U ovom slučaju, "država" nema nikakvo legitimno pravo da zabrani ulazak studentkinji, nijedan zakon nije prekršen...
osim da se uputi na blagajnu da plati svaku godinu studija koju je ovde mufte odradila kao studentkinja izdjanicke crne gore

za studente jesam ali za to da nam crnogorski studenti ovde dzabe studiraju i glume toboz bracu tada a kada zavrse pocnu u podgorici da mudruju protiv srbije e nemoze vise...

u crnu goru nogom sve odreda ili na blagajnu da placaju kao stranci

osim da se uputi na blagajnu da plati svaku godinu studija koju je ovde mufte odradila kao studentkinja izdjanicke crne gore

za studente jesam ali za to da nam crnogorski studenti ovde dzabe studiraju i glume toboz bracu tada a kada zavrse pocnu u podgorici da mudruju protiv srbije e nemoze vise...

u crnu goru nogom sve odreda ili na blagajnu da placaju kao stranci
vrlo bitno...:kafa:

i te kako je bitno jer kad zavrse studije odu u cg i antisrbuju, po niskicu ore cavoglave...

vrlo bitno!

dok priznaju kosovo , izvolte placati ovde studije kao stranci

milo je pao a ostalo isto srnaje anti srpsko i priznanje kosova dok cavoglave odzvanjaju sve vise...

udbaska kopilad

nogom u cg ili na blagajnu pa od volje im

a ne da ovde mufte studiraju o nasem trosku a kad odu tamo kao mnogi svrseni inzinjeri i diplomci laprdaju mantre o crnogorstvu i protiv srbije

Ali fora je u tome što kad dođu ovde da studiraju više se ne vraćaju tamo, kao što se retko i oni koji dolaze iz unutrašnjosti Srbije u Beograd retko trajno vraćaju u svoj zavičaj, mislim baš će sad iz Beograda da se vraćaju tamo u Berane, Bijelo Polje, Pljevlja, Nikšić, Danilovgrad, Rožaje, Mojkovac ili šta ja znam, nemaju druga posla.
Imam ja jednog drugara iz Bijelog Polja čiji je burazer studirao ovde 14 čak godina i naravno nikad im nije padalo na pamet da se trajno vraćaju u Bijelo Polje.

A što se tiče otpriznavanja Kosova i istupanja iz NATO-a, pa moraš da shvatiš da je Crna Gora jedna mala državica (koja ima stanovnika kao trećina Beograda) i da o takvim stvarima ne odlučuju oni, kao što ih niko nije ni pitao žele li da priznaju Kosovo i uđu u NATO, nego radite šta vam mi kažemo i ćao, i mislim da je bilo čak lakše ne priznati Kosovo nego sad povući priznanje i u promeniti kurs zemlje za 180 stepeni, mada ubeđen sam da će se i to desiti u nekom momentu i da će doći vreme, možda ne baš tako brzo ali će se desiti (a trenutno mislim da nemaju ni snage ni kapacitet za takav iskorak i za tako nešto).

Ali fora je u tome što kad dođu ovde da studiraju više se ne vraćaju tamo,
nekada bilo tako, sad mnogo manje toga ima i sve vise se vracaju

pa pogledaj sadasnje rpedstavnike vlasti koji su eto posle mila na vlasti do danas

kolko njih je ovde studiralo , ne mislim samo na izvrsnu vlast na vrhu nego u ostalom

ovde doju grebu se za dzeb i da se orbazuju a psole po povratku tam prduckaju o crnogorstvu i bla bla bla

Back