- Poruka
- 71.421
Da, bukvalno je to bolesno. Ispod mire 100x djavola vire. PsajhouA što bi to rekao njegovoj ženi?!?? E to je bolesno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, bukvalno je to bolesno. Ispod mire 100x djavola vire. PsajhouA što bi to rekao njegovoj ženi?!?? E to je bolesno!
..znaci tudje zene su tudje pa mozes sta hoces..e nece da moze...Pogodi sta? Nije rekao mojoj zeni, rekao je na forumu, nikome konkretno, vec je dao izjavu? A ti opet podmeces neke tuce. Jel znas sta je to Barbara? Pocinjem da nalazim zapravo tvoju patologiju u seksualosti u koju sam inace sumljao, palis se na nasilje.
..pa kad si toliko pametan, sto ne bi?A što bi to rekao njegovoj ženi?!?? E to je bolesno!

To to. Koji crni cin. To je onaj deo mentalni proces. Prvo je kao n esigurna u sebe i onda mora da se potpali neko nasilje da bi je neko zastitio da se ona oseti pozeljnom i sigurnom. A krije se iza nekog finog ponasanja.Jel vidiš ti šta nju uzbuđuje, ne samo taj čin nego sukob usled toga![]()
A što bi to govorio nečijoj ženi kada me devojke proganjaju? Zašto bi gubio vreme na nečije žene? Ili tebe pali provociranje?..pa kad si toliko pametan, sto ne bi?
Prpa?
Ma pećinski nagoni ništa spec.To to. Koji crni cin. To je onaj deo mentalni proces. Prvo je kao n esigurna u sebe i onda mora da se potpali neko nasilje da bi je neko zastitio da se ona oseti pozeljnom i sigurnom. A krije se iza nekog finog ponasanja.
A sada si i žrtva? Zanimljiv rasplet..pazi kad se tema vulgarnih a nemocnih muskaraca svela na analizu i vredjanje jedne Barbare...hihihihi
..pa i devojke imaju oceve, bracu...sta fali, lepo joj u facu reci ono sto ovde izdrkavas pa da vidimo kako bi se proveo...A što bi to govorio nečijoj ženi kada me devojke proganjaju? Zašto bi gubio vreme na nečije žene? Ili tebe pali provociranje?
..jesam, dva muskarca me napala...a nijednog nisam nicim uvredila..A sada si i žrtva? Zanimljiv rasplet![]()
..bravo za tebe...uspeo si u zivotu...Pa ja joj i kažem sve lepo u facu, ona samo zine i ja joj strpam gomnjiv penis u usta![]()
A sta je ona tuta pa je on nju nagovorio da joj to uradi a ona mislila da je za ton filmove? Pa brat stjepo, pero, bogdan, mitar i otac petar da ga jure okolo?..pa i devojke imaju oceve, bracu...sta fali, lepo joj u facu reci ono sto ovde izdrkavas pa da vidimo kako bi se proveo...
realno hahaMa pećinski nagoni ništa spec.
ne lupetaj niti je smesno...jesam, dva muskarca me napala...a nijednog nisam nicim uvredila..
Siiilooovaaanjeeee.....