Vukodlaci i Vampiri

Ovo važi za engleske vampire. Engleski vecej ima dasku na šarke o kraljice Lelizabete. :confused:
Па ето видиш.. од њих су потекле те зле гласине.. знала сам...
само никако да те натерам да кажеш...:mrgreen:

Nisi videla... A znaš da se ne linja? :D
А ти си их видео? :D

Ja se SAMO linjam. :evil:

A ti veceji i te gradske izmišljotine... Ja to ni ne koristim. Nego, izađem lepo u prirodu, nađem neko drvo, il se privatim za opanke kljunaše i tako, zavisno od prilike... :mrgreen:
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Па ето.. видиш како ја знам да сте фини свет.. само то за лињање нисам знала...
ма нису вас ваљда због тога потаманили...:cry:

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Па ето.. видиш како ја знам да сте фини свет.. само то за лињање нисам знала...
ма нису вас ваљда због тога потаманили...:cry:

???
Pravo da ti kažem, uopšte se ne osećam potamanjeno. :confused:

Mada, malo pristiska ovo uništavanje prirodne okoline. Do oktombra je lako - još ima kukuruza...
A i opanci se sve teže nalaze. :mrgreen:

???
Pravo da ti kažem, uopšte se ne osećam potamanjeno. :confused:

Mada, malo pristiska ovo uništavanje prirodne okoline. Do oktombra je lako - još ima kukuruza...
A i opanci se sve teže nalaze. :mrgreen:
е.. угрожене врсте.. ди је сад она Борчица да предузме нешто...:roll:

Како се тешко налазе опанци? У Врњачкој бањи баш има лепих опанака. Ја купујем клинцима сваког лета...:D

е.. угрожене врсте.. ди је сад она Борчица да предузме нешто...:roll:

Ja se više pribojavam Nordija. Sramota me da me u ovim godinama uzapte zbog četovanja. :neutral:

Како се тешко налазе опанци? У Врњачкој бањи баш има лепих опанака. Ја купујем клинцима сваког лета...:D

Pa, mora da budu šiljkani. A u vrnjačkoj banji prodaju se samo danju.
I ondak, nema više ni majstora. Nakon par upotreba razgaze se i ondak možeš da isklizneš iz njih kad je najopasnije. :confused:

Ja se više pribojavam Nordija. Sramota me da me u ovim godinama uzapte zbog četovanja. :neutral:

:eek::eek::eek:
Ma Nordi je mačiji kašalj u odnosu na mene.
00020241.gif

Uzgred, ja sam videla i vampire i vukodlake.:cool:

Pa, mora da budu šiljkani. A u vrnjačkoj banji prodaju se samo danju.
I ondak, nema više ni majstora. Nakon par upotreba razgaze se i ondak možeš da isklizneš iz njih kad je najopasnije. :confused:
:rotf: :rotf: :rotf:

Купићу ти их ја па ћу ти послати поштом...
е.. па ни поште не раде ноћу... цццц... каква је то завера...:(
добро, лично ћу ти их донети..;)

Какво четовање? Мислиш, неће ти веровати да си вампир? :think:

:rotf: :rotf: :rotf:

Купићу ти их ја па ћу ти послати поштом...
е.. па ни поште не раде ноћу... цццц... каква је то завера...:(
добро, лично ћу ти их донети..;)

Какво четовање? Мислиш, неће ти веровати да си вампир? :think:

Ih, eto meni opanaka! Fala unapred (ili unazad, zavisi sa koje strane dođeš)

I nije četovanje, nego chatovanje, glavo ćirilična. :lol:

Ih, eto meni opanaka! Fala unapred (ili unazad, zavisi sa koje strane dođeš)

I nije četovanje, nego chatovanje, glavo ćirilična. :lol:
:rtfm: ти си написао четовање, а ја нисам хтела да те исправљам да те не бих увредила...:rumenko:

и шта фали нама ћириличнима...:(

Imao bih dva pitanja u vezi sa problematikom:
1. Da li i ćelavi vampiri imaju perut?
2. Da li krpelji sišu krv vampirima? Ili obrnuto?:neutral:

1. Ne, ćelavi vampiri nemaju perut, pošto nemaju ni kosu. A oni s kosom bi mogli da reše problem s peruti kad bi neko izumeo losion koji nije na bazi belog luka.
2. Krpelji se kače na vampire samo kad se ovi pretvaraju u slepe miševe. Zeznu se, naravno, jer vampiri nemaju krv.

:think:Ja i dalje tvrdim da takvi oblici zivota ne postoje ... a ako postoje mozda to ni nisu ljudi nego neki drugi oblici zivota koji nastanjuju planetu Zemlju...mozda su to vanzemaljci...:sad2: ili neki prirodni mutanti neki poremecaj dnk..
Usput stvarno kako nauka nema ni jedno realno objasnjenje.
Skloni su ljudi da pojavama koje ne mogu realno da objasne daju neki veo misticizma.
Pa tako ako i postoji neki vampir sto ga ne uhvate i ne ispitaju ga..i konacno dobijemo malo vise podataka o takvim oblicima zivota :)

I da li znate da li su skoro negde u Srbiji ubijeni vampiri i vukodlaci ako znate..sto ne javite tacnu lokaciju i ne pozovete neke naucnike. Mozda bi nekim organizacijama mladih naucnika ili nekim fakultetima ta pojava bila interesantana za izucavanje :sad2:

I da li znate da li su skoro negde u Srbiji ubijeni vampiri i vukodlaci ako znate..sto ne javite tacnu lokaciju i ne pozovete neke naucnike. Mozda bi nekim organizacijama mladih naucnika ili nekim fakultetima ta pojava bila interesantana za izucavanje :sad2:

Zar nije indikativno da sve vjere, kulture, rase, narodi gaje predstavu o postojanju bića koja nakon smrti piju ljudima, stoci i divljači krv...:sad2::sad2::???:

Back