Crash and Burn
Iskusan
- Poruka
- 5.179
Dali postoje i čime se hrane?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vukodlaci jedu istu hranu kao i ljudi.
Ne postoje.
Vampir je naš brend, i potiče od staroslovenske reči "upyr". Kod nas u narodu se vampir zove još i lampir, bukavac, drekavac.
Dugača je priča o vampiru. On proganja nevine ljudske duše i sisa im krv. Može se transformisati u slepog miša, vuka ili maglu. Ima sposobnost regeneracije i telepatije. Može živeti večno, ali je neotporan na glogov kolac i sunčevu svetlost.
Vukodlak ili čovek-vuk (ili likantrop) potiče takođe iz staroslovenskih folklornih priča. Kad je u ljudskom obliku, odaje ga kažiprst, koji je duži od svih ostalih prstiju. Vukodlak jede sve što mu padne šapa, u sirovom stanju.
I vampiri i vukodlaci su izuzetno seksualna bića, iliti, po psihoanalitičarima, reprezenti potisnute bestijalne želje civilizovanog čoveka prema ženi ( tj. muškarcu, jer postoje i ženski vampiri i vukodlaci).
Ау бре Борац, ал се обрука... ништа не знаш...
Imam osećaj da će mo sa ovom imati žestoku borbu.
Lepo me kojica upozorila na vreme.
E, vala, sa mnom će se neko teško izboriti na ovoj temi.
Uostalom, uskoro moram da se isključim, pa ćeš se verovatno boriti sam. Neka ti je sa srećom, Dačo.
hvala, biće mi potrebna
Nemoj da se plašiš - vidiš da je otišla da se napije krvi nekom drugom.
Vratiće se ona.
Ovo psihicko stanje ne bi mogla da objasni ni Wikipedia.Dali postoje i čime se hrane?
Vratiće se ona.
Jl' ti ovo ozbiljno?
Ma jok bre ovo je zbog modelsice
Ali ako se tema raširi super
Aaaa, onda u redu. A ja se pitam otkud ozbiljan čovek da postavi ovako neozbiljno pitanje.:smile:
To što ne razumem zašto zbog nje, nije ni važno.
Znam da ništa ne znam.8-)
Ovde si da naucis?