Vukodlaci i Vampiri

Daleeeeko od toga da sam neškolovan. :hahaha::hahaha::hahaha:
To su možda tebi gluposti...
Nekima nisu....:sad2:

S obzirom na tvoj potpis i gornju izjavu, izgleda da si pravio mnooogo grešaka. :D
No, nisam mislio na tebe, već na opštu sliku čovečanstva koju si sažeo u svoju poruku.

Preporučujem svima da svrate na forum Prirodne nauke i pogledaju temu Evolucija vs kreacija. Ima tamo jedan genijalni lik koji tvrdi da majmuni imaju crnu kožu (odakle su po njemu crnci crni, jer su se ukrštali sa majmunima). Javljaju se ljudi od struke, i oni koji su videli majmune u zoološkom vrtu, postuju mu fotografije majmuna, ubeđuju ga da i sam svrati do zoološkog vrta, ali ne vredi. Sveta zna bolje. :)

S obzirom na tvoj potpis i gornju izjavu, izgleda da si pravio mnooogo grešaka. :D
No, nisam mislio na tebe, već na opštu sliku čovečanstva koju si sažeo u svoju poruku.

Preporučujem svima da svrate na forum Prirodne nauke i pogledaju temu Evolucija vs kreacija. Ima tamo jedan genijalni lik koji tvrdi da majmuni imaju crnu kožu (odakle su po njemu crnci crni, jer su se ukrštali sa majmunima). Javljaju se ljudi od struke, i oni koji su videli majmune u zoološkom vrtu, postuju mu fotografije majmuna, ubeđuju ga da i sam svrati do zoološkog vrta, ali ne vredi. Sveta zna bolje. :)

Šta fali u mom potpisu?

Ništa ne fali. Samo čujem da si mnogo školovan i da se učiš na sopstvenim greškama. Ondak - mnogo školovanja - mnogo grešaka. :)

Škola nije garant da čovjek ne može griješiti, prijatelju...:ok:
A uostalom, kada radim na nekom projektu, iskustvo sa ranijih projekata svakako pomaže...Ali, griješke koje si ranije počinio i zbog koje si neki posao odužio, pamtiš još dugoo nakon toga,,,I naravno, na istoj stvari se nikada ne opečeš dva puta...

zapravo morske sirene su morske krave i ta bica i dan danas postoje ..zive u nekim toplijim morima i imaju telo kao legendarne sirene ali glavu kao foke.
i naravno padne noc ili zalazak sunca slaba prozirnost vode a mornari pijani i "ugrozeni" i eto legende.:D

Usput sto se tice krvopija u zivotinjskom carstvu ima ih vise ...komarci,pijavice,tvorovi oni umaju kao i dingosi da zakolju zivotinju i da popiju krv a dingosi zapravo samo kozu da ostave a sve iznutrice pojedu kao i tasmanijski đavoli...i sve te zivotinje nocu napadaju...zaboravih i slepe miseve a dingosi napaduju i bebe...
Setih se i krpelja...i ko zna sta jos...tako da postoji krivac...ali ljudi koji se pretvaraju u nesto ?:think:
Mislim da samo leptiri postaju od gusenica i to je jedina vrsta koja se bas toliko preobrazava..

Usput sto se tice krvopija u zivotinjskom carstvu ima ih vise ...komarci,pijavice,tvorovi oni umaju kao i dingosi da zakolju zivotinju i da popiju krv a dingosi zapravo samo kozu da ostave a sve iznutrice pojedu kao i tasmanijski đavoli...i sve te zivotinje nocu napadaju...zaboravih i slepe miseve a dingosi napaduju i bebe...
Setih se i krpelja...i ko zna sta jos...tako da postoji krivac...ali ljudi koji se pretvaraju u nesto ?:think:
Mislim da samo leptiri postaju od gusenica i to je jedina vrsta koja se bas toliko preobrazava..

Kao neko ko ne zivi u pasivnijim krajevima nije ni cudo da ne mozes da shvatish ,da napolju ima previse toga neobjasnjivog i drugacijeg.
tvoje znanje ,iskustvo i samouverenost rade protiv tebe...previše.

Poslednja izmena:
Ja bih postavio jedno drugo pitanje: Koji je nivo obrazovanja svih onih koji veruju u vukodlake i vampire?
Ovo pitam iz razloga što je u Srbiji obavezno osmogodišnje školovanje i za to vreme se izučavaju mnoge nauke. Koji su to onda ljudi koji sve što su učili (ako su učili) stavljaju pod du.e i veruju u vukodlake i vampire.

malo je to drugacije ...,ko nikad nije video Sunce ,tvrdiće da ono ne postoji zar ne?

Pa kad bi u tim pasivnijim krajevima ljudi pokusali da "izadju" iz te "pasivnosti"mozda bi videli i neki drugi smisao zivota sem da prepricavaju price "rekla- kazala".

pa ti prva prišivaš nekome karakterne osobine po tome gde zivi ,za tvoju informaciju to su vrlo vredni ,inteligentni i jaki ljudi koji zive srecni tamo gde bi ti prokukala i majčino mleko...
ali nastavicemo da te ignorisemo ko da ne postojis.
a koje teški Toma?

Uopste nisam expert za procenu necije inteligencije niti sposobnosti,niti zelim da budem...poenta je samo u tome da znam otprilike sistem seoskog zivota...
Uglavnom se u dokolicu ispredaju razne price koje se mahom vrte oko groblja i koje kakvih "misterija".

Evo na primer zivim ugradicu koji ima oko 25000 stanovnika, preko puta moje kuce je jedna vrlo lepa ali prazna kuca.
Sagradjena je 80 tih porodica koja je zivela tu isagradila tu kucu u to vreme je bila vrlo uspesna.
A onda su iz nekih razloga prodali tu kucu..
Kucu su kupili opet neki prilicno bogati ljudi..nikad se nisu uselili zato sto im je to "100 ta " kuca koju imaju.
E sad vec 20 god. dolaze ljudi iz drugih krajeva grada da mi pricaju kako se "cudne "stvari desavaju u toj kuci.
Kako je ukleta i cuje se lupanje i ovo ono
Veruj mi nikad ali nikad nista nisam cula ni primetila a otprilike iz mog dvorista mogu da pljunem u dvoriste te kuce

Back