Lord Of Midnight
Primećen član
- Poruka
- 887
Postoje...biljojedi su...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo me podseca na otrkivene prastare istorijske dokumente o bugaraskim carevima u njihovoj prapostojbini , koji su veoma detaljni u svemu , pa i u tome da su neki bugarski carevi zhiveli i po 300 i vishe godina .Ne postoje vampiri iz narodnih legendi, ali postoje humanoidna bića na osnovu kojih su ispričane priče o vampirima.
Nefilimi žive između 1000 i 10000 godina. Oni su potomci (mešanci) annunakija i ljudi. Nadalje, tvrdim da anunnaki više nisu među nama, ali da njihovi potomci, nefilimi, konzumiraju krv, ali ne kao vampiri koji napadaju prolaznike na ulicama, već kao starešine masonskih loža koje se svojom glavnom hranom snabdevaju iz zavoda za transfuziju krvi. Interesantno je to da se u Beogradu taj Zavod nalazi u ulici Svetog Save. I u drugim glavnim gradovima slični zavodi nalaze se u ulicama koje nose ime po nekom svecu. To nije slučajno tako. Zavod za transfuziju krvi ima užasno mnogo dobrovoljnih davalaca, kada se dobija transfuzija primalac je skupo plaća, a pomenuta institucija stalno ima manjak krvi. Gde ta krv ide ako ne u masonske lože? „Terrible!” - „Horrorable!”
E da i jakazem nesto o vampirima...veruje se da i da nas postoje u nekim delovima istocne Srbije.
Isto tako vampir ne moze biti onaj ko je vadio krv ili davao krv...mozda je to objasnjenje zasto ih je ovih dana manjeinace kazu da zapravo vampir ne moze da bude onaj cija se koza bola tako da i oni koji imaju tetovaze mogu da zaborave na vampirizam
![]()
Ma to su samo legende...trosne kuce ,nema struje nesto se srusi na promaji...i nema ko drugi nego vampiri ili vukodlaci...takodje i ti koji su primali infuzije i sl. nema sanse da postanu...
ne brinite...
to je samo interesanta prica..dokoni ljudi...usput da li postoje vile ?![]()
Cisto da informisem: Jedina rec koju su u engleski jezik preuzeli iz srpskog jezika je "vampir". Da li to znachi da smo ih mi izmislili ili su se ovde prvo pojavili? Ne znam, mrzelo me da citam o njima.
predpostavlja se da je reč srpskog poreka, a ako nije, slovenskog je 100%
ne verujem da smo ih mi izmislili... ali je moguće da se biblija poslužila slovesnkom mitologijom
postanak vampira je vezan za prvog ubicu - Kaina
nakon što je Kain ubio svog brata, Bog ga proterava u zemlju Nod. Tri čoveka savetuju Kaina da traži pokajanje od Boga. što ovaj odbija. Posle tog gesta, Kain biva proklet da se tokom celog života on i njegovi potomci boje vatre, sunčeve svetlosti. Krv će mu biti jedina hrana ...
a ovo je prvi vampir Srbin http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Plogojowitz
i da ne bejaše Brem Stokera, sad bi sinonim za vampira bio Petar Blagojević![]()
Negdje oko 1650 godine poislamljeni stanovnici ondašnje Sjenice imali su problema sa povampirenim stanovnikom te varoši. Nakon 20 uzastopnih smrti, stanovništvo kraj muslimanskog groblja je zajedno sa hodžom sačekalo pomenutog vampira i bodežom mu probili srce iz kojeg je tekla svježa, nezgrušana krv. Na bodežu kojim je ubijen vampir isklesana je molitva na arapskom jeziku i bodež poklonjen sjeničkoj džamiji gdje se i danas čuva.
Ovaj slučaj su zabilježili trgovci-Dubrovčani, koji su se od straha neko vrijeme zaustavili u Sjenici, na svome putu ka Novom Pazaru i Carigradu.
dokument o ovom slučaju i danas postoji u dubrovačkoj arhivi.![]()
a što bi morao to biti vampir? mislim kako su ga prepoznali![]()
Mozda ce se neki smejati ali ja sam video vampire i ko hoce da ih vidi neka mi se javi na moj imejl
Dali postoje i čime se hrane?
Ako postoji dobro, da li je logicno predpostaviti da postoji i ono lose, kao protiv teza dobrom ?
Dobro jednostavno ne može bez lošeg...![]()
Наравно.. како би иначе знали шта је добро...
А ко је вампире и вукодлаке прогласио лошима и зашто?![]()
Ma, mnogo se brate linjaju. Ostavljaju dlake posvuda. I ne podižu dasku na wc-ju.
Е не ваља ти прича.. у то време нису постојале даске на вецејима...
а вампири се не лињају...![]()
да.. па? Све су даске требали да раскуцају и подигну? :???:Ma nemoj! U to vreme veceji su samo od dasaka i bili. ?
Па.. ја никада нисам видела вампира...I jopet -ma nemoj! Nego šta rade? Mitare se? Jes ti normalna? Kad si videla pernatog vampira?