- Poruka
- 941
E super, kada nam si se ti priključio, tek će da bidne cirkus.
Baćo te mnogo iznervirao, a?![]()
onaj z-bunjevac?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E super, kada nam si se ti priključio, tek će da bidne cirkus.
Baćo te mnogo iznervirao, a?![]()
Joj evo još jednog ustaše...
Pa šta je ovo... skupljaju se k'o muve na go**no...
Joj evo još jednog ustaše...
Pa šta je ovo... skupljaju se k'o muve na go**no...

ma to su oni od juce..zlocinac se uvek vraca na mesto zlocina..8)
pa zashto onda to konstantno radish?![]()
ako mi ti to kazes,onda je to kao kompliment,"ljuti krajisniku".![]()
žao mi je zbog tvog gubitka.
svoje ne želim nabrajati , ovo nije natjecanje.
samo mi je krivo što krvnici i dalje slobodno šeću.
ja još uvijek imam dobre odnose sa srbima u vukovaru i stvaram nova prijateljstva s njima.
mislim da je to jedini način da slijedeće generacije imaju spokojan život.
vjerujem ti da si ogorčen ali mene napadati da sam ustaša ili slično je lajanje na pogrešan stup.
od početka si se zakačio na mene pa i nisi vidio neke moje stavove ali nema veze
ma to su oni od juce..zlocinac se uvek vraca na mesto zlocina..8)
Glupo je kriviti jednu celu drzavu za genocid, ali ako su ga vlasti u odredjeno vreme pocinile, one to trebaju javno priznati i raditi na izmirenju nacionalnom, oprostenju i kaznjavanju zlocinaca.
Vise je nego izvesno da nece Srbija biti osudjena da se ogresila o Konvenciju o Genocidu ovom prilikom, ai je sigurno da kada presuda bude, ona nece nimalo pomoci situaciji, jer ce definitivno okuraziti Srbijance u svojim uverenjima, a i nacionalizam u Hrvatskoj dalje gajiti jer ce mnogi smatrati to otvorenom nepravdom, vidimo kako je presuda bila tesko prihvacena u Bosni i Hercegovini, sto je i razumljivo kada su u pitanju Majke Srebrenice ili slicna udruzenja (ali ne i Haris Silajdzic, koji to radi zbog nacionalizma).
Pitanje otvara zasto je Crna Gora zapostavljena, te da je HR trebala tuziti i Bosnu i Makedoniju uz ove dve...pa onda ce se otvoriti i tuzba za Krajinu protiv Hrvatske, pa ce Kosovo, kada stekne medjunarodno priznanje, tuziti Srbiju, pa ce jedna suluda manija nastaviti u krug, i BH onda odluciti da tuzi Hrvatsku, pa Crna Gora tuzi Srbiju za 1918. godinu, onda Albanija Srbiju i Makedoniju...gde je kraj?
niti sam banovana ( a i nema razloga za to) niti sam ujko....
a ti ako ne vidis , ili neces da vidis nasu i svijetsku istnu, tvoj je problem, i zato nemoras nikoga prozivati...ne prozivam ni ja tebe....

kada i gdje sam ja negirala ili relativizirala zlocine sa hrv. strane. ?
ja samo kazem da je moje misljenje, da Srbi u Hrvatskoj nisu bili podlozeni planskom i sustavnom etnickom ciscenju, za razliku od cinjenice da su Srbi to u okupiranom dijelu Hrvatske ucinili i za to (njihovi predstavnici) pravomocno osudeni...a da li ce Gotovina i co biti osudeni za etnicko ciscenje ili prekomjerno granatiranje Knina (za sto su optuzeni, ostane da se vidi), ako budu za to osudeni(mislim za etnicko ciscenje) onda ce sud imati i dokaze kako su to ucinili...onda mozemo nastaviti diskusiju...dosada, prema izjavama svjedoka ...i pracenju sudenja to tuziocu nije uspjelo...a kaznjeni ce biti sigurno zbog ubistva , ako se ne varam, 37 civila nakon oslobadanja Knina, po odogovornoj duznosti...
kada i gdje sam ja negirala ili relativizirala zlocine sa hrv. strane. ?
ja samo kazem da je moje misljenje, da Srbi u Hrvatskoj nisu bili podlozeni planskom i sustavnom etnickom ciscenju, za razliku od cinjenice da su Srbi to u okupiranom dijelu Hrvatske ucinili i za to (njihovi predstavnici) pravomocno osudeni...a da li ce Gotovina i co biti osudeni za etnicko ciscenje ili prekomjerno granatiranje Knina (za sto su optuzeni, ostane da se vidi), ako budu za to osudeni(mislim za etnicko ciscenje) onda ce sud imati i dokaze kako su to ucinili...onda mozemo nastaviti diskusiju...dosada, prema izjavama svjedoka ...i pracenju sudenja to tuziocu nije uspjelo...a kaznjeni ce biti sigurno zbog ubistva , ako se ne varam, 37 civila nakon oslobadanja Knina, po odogovornoj duznosti...
..a kad josh pocnete da tvrdite da su to vezbali,onda ste pogotovu ogavni..ja slušala onog što vam je pisao udžbenik za istoriju sasve jasenovcem kao radnim logorom.
ako je to tvoje stajalište onda smo daleko od slaganja ako nije onda u hrvatskoj nenormalni pišu udžbenike.
nije ni da je ovdašnji udžbenik za wwII spašen, ali ja ne mislim ni da ga je pisao "normalan" čovek.
Predsednik Tadić se izvinio za sva zla koja su pripadnici srpskog naroda učinili protiv države Hrvatske i građana Hrvatske. Znam da to ne može da bude dovoljno rođacima žrtava i ljudima koji su izgubili svoje kuće, ali šta je drugo ostalo da uradi? I posle svega - tužba.... mislim da je malo bzvz. A da pritom jednostavno zaboravimo 5. avgust. Žao mi je, ne može.
S ostalim delom posta se slažem u potpunosti.
za razliku na tadica,mesic se svake godine u jesanovcu izvinjava i srbima i romima i zidovima.
ali on to radi bez figa u dzepu.

da se ponovim..zashto to stalno radish? ebote sud..kad neko iseli vojnom akcijom 250.000 ljudi onda je i retardiranoj osobi jasno da je to etnicko chishcenje..a kad josh pocnete da tvrdite da su to vezbali,onda ste pogotovu ogavni..
![]()

da se ponovim..zashto to stalno radish? ebote sud..kad neko iseli vojnom akcijom 250.000 ljudi onda je i retardiranoj osobi jasno da je to etnicko chishcenje..a kad josh pocnete da tvrdite da su to vezbali,onda ste pogotovu ogavni..
![]()
Predsednik Tadić se izvinio za sva zla koja su pripadnici srpskog naroda učinili protiv države Hrvatske i građana Hrvatske. Znam da to ne može da bude dovoljno rođacima žrtava i ljudima koji su izgubili svoje kuće, ali šta je drugo ostalo da uradi? I posle svega - tužba.... mislim da je malo bzvz. A da pritom jednostavno zaboravimo 5. avgust. Žao mi je, ne može.
S ostalim delom posta se slažem u potpunosti.
onaj z-bunjevac?

a kad josh pocnete da tvrdite da su to vezbali,onda ste pogotovu ogavni..![]()
Ne, stvar je u tome što im je sve to tako i predstavljeno, jednostavno ne znaju za drugu istinu. Da su imali u kući izbeglice iz tih kolona i čuli priče, možda bi drugačije razmišljali. Čuj - vežbali bežanje!! Stvarno besmislica.![]()
markane,vi imate svoju istinu a mi svoju.
s tim, da se ta istina desila na Hrvatskom prostoru.
pa po svoj logici je mi bolje i poznajemo.
se slazes?
A prije nekoliko postova si negirao i tvrdio da sam te zabunio.
![]()
gospodjico,vi zaboravljate jednu bitnu stvar.
prije oluje su se desili raznorazni vukovari,i na tisuce ubijenih Hrvata.
prvo naucite da poviest ne pocinje '95 nego u ovom konkretnom slucaju vec polovicom '91.
ubijanjem i protjerivanjem Hrvata u SVOJOJ drzavi.
mozda ce vam onda neke stvari "sjesti" od prve.