gost 246399
Aktivan član
- Poruka
- 1.554
Zadnji put sam ga gledao zajedno sa Srdjanom Milojevicem-cetnikom.![]()
Чеду би по политичком усмѣрењи найвише одговарало слово "U" на капи. Уз глатко обрияно лице.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zadnji put sam ga gledao zajedno sa Srdjanom Milojevicem-cetnikom.![]()
ne, mi zelimo najbolje za srbiju i srbe, vi biste u izolaciju i kameno toba.
ti si ogranicen i zaostaoСлужење непријатељу баш није нешто најбоље за Србију. Сутра ћете рећи не треба нам Војводина, прекосутра ћете исто рећи за Рашку, па што не и Београд.
Ви сте издјаничка олош и испљувак нељудски!
ti si ogranicen i zaostao
ti si talac proslosti so, izvoli u kameno doba mozes i do tamo da odesА ти си издајник!
ti si talac proslosti so, izvoli u kameno doba mozes i do tamo da odes
Bez slanja ambasadora u Prištinu, jer to niko i ne traži, treba prihvatiti Kosovo kao najbližeg i posebnog suseda, rekao je Vuk Drašković.
"Kosovo jedina država nastala odvajanjem od Srbije, i sa tim Kosovom trebamo razvijati ekonomske i kulturne odnose poput onih između dve Nemačke ili Kine i Tajvana", rekao je on.
Srbija zarad sopstvenog opstanka i ulaska u EU mora korenito da promeni politiku, prihvati stvarnost na Kosovu i uđe u NATO, ocenjeno na skupu Helsinškog odbora za ljudska prava.
Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković na skupu u Aero-klubu u Beogradu je rekao i da Srbija mora da digne ruke od paralelnih institucija na Kosovu i očuvanja nepostojećeg teritorijalnog integriteta i državnog suvereniteta i okrene se zaštiti prava kosovskih Srba i očuvanju srpske duhovne baštine, kao i da prihvati nestatusni deo Ahtisarijevog plana.
/4444944944e6613b11c74e899629712_640x426.jpghttp://www.b92.net/news/pics/2011/09
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=09&dd=06&nav_category=640&nav_id=540111
Да ли је то заиста Вук признао Косово као државу![]()
ti si talac proslosti so, izvoli u kameno doba mozes i do tamo da odes
Али, овога пута каравата му је у реду ?? !
А ти на крају нећеш имати ни брлог у коме живиш јер ћеш и за њега рећи па нисам талац прошлости не треба ми то место становања ко ебе моје претке који су ми то направили.
Ти си олош и тиква без корена али зато српски народ није!
Али, овога пута каравата му је у реду ?? !
ne zivim u brlogu vec u stanu u veoma finom delu grada. ja volim i postujem svoje pretke i tradiciju. zasto mislis da nije tako?
Да ли би тај стан дао Шиптарима? Не би! Е исто тако ни Срби на КиМ као ни Срби у целини неће да дају то парче земље. И никаква ЕУ или бољи стандард нису компензација!
koji si frik, poredis moj stan i kosovo i tako komplikovanu situaciju.