gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
ne znam, pitaj njega ..
zadnji put kad sam ga srela potpisivao je knjige na sajmu. nije to ni v od onog vuka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam, pitaj njega ..
opet cetnici izdaju Srbiju kad je najteze!
Bez slanja ambasadora u Prištinu, jer to niko i ne traži, treba prihvatiti Kosovo kao najbližeg i posebnog suseda, rekao je Vuk Drašković.
"Kosovo jedina država nastala odvajanjem od Srbije, i sa tim Kosovom trebamo razvijati ekonomske i kulturne odnose poput onih između dve Nemačke ili Kine i Tajvana", rekao je on.
Srbija zarad sopstvenog opstanka i ulaska u EU mora korenito da promeni politiku, prihvati stvarnost na Kosovu i uđe u NATO, ocenjeno na skupu Helsinškog odbora za ljudska prava.
Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković na skupu u Aero-klubu u Beogradu je rekao i da Srbija mora da digne ruke od paralelnih institucija na Kosovu i očuvanja nepostojećeg teritorijalnog integriteta i državnog suvereniteta i okrene se zaštiti prava kosovskih Srba i očuvanju srpske duhovne baštine, kao i da prihvati nestatusni deo Ahtisarijevog plana.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=09&dd=06&nav_category=640&nav_id=540111![]()
Да ли је то заиста Вук признао Косово као државу![]()
a kakve veze ima vuk draskovic sa cetnicima?
Срамота ко све данас носи браду. Постаје синоним за зло.![]()
u pm cedomire jovanovicu nerviras me!
Али, овога пута каравата му је у реду ?? !
Тешко йе у Србийи међу главарима наћи већега прѣвртљивца од Вука Драшковића.
Стотину ће промѣнити вѣра, да учини што йе Американцемъ драго.
Bez slanja ambasadora u Prištinu, jer to niko i ne traži, treba prihvatiti Kosovo kao najbližeg i posebnog suseda, rekao je Vuk Drašković.
"Kosovo jedina država nastala odvajanjem od Srbije, i sa tim Kosovom trebamo razvijati ekonomske i kulturne odnose poput onih između dve Nemačke ili Kine i Tajvana", rekao je on.
Srbija zarad sopstvenog opstanka i ulaska u EU mora korenito da promeni politiku, prihvati stvarnost na Kosovu i uđe u NATO, ocenjeno na skupu Helsinškog odbora za ljudska prava.
Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković na skupu u Aero-klubu u Beogradu je rekao i da Srbija mora da digne ruke od paralelnih institucija na Kosovu i očuvanja nepostojećeg teritorijalnog integriteta i državnog suvereniteta i okrene se zaštiti prava kosovskih Srba i očuvanju srpske duhovne baštine, kao i da prihvati nestatusni deo Ahtisarijevog plana.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=09&dd=06&nav_category=640&nav_id=540111![]()
Да ли је то заиста Вук признао Косово као државу![]()
pi, nervira me cedomir jovanovic piДва изрода. Продаше се Американцемъ. Пи. Гади ме се видѣти их.
Vuk Drašković je politički mrtav kao i ideje koje zastupa. Mrtav kao i monarhija koju priziva.
Vuk Drašković je ubio SPO zajedno sa ekipom sprat iznad njegove kancelarije.
Hvala im svima na tome. Jer da nisu toliko nesposobni možda bi ideja monarhizma imala više poštovalaca.
Covek je u pravu . Kako vi internet patriote ne mozete da svatite da smo potpuno izgubili Kosovo ? Bre priznaj im drzavu i pripoji RS ...
internet patriote, fejk patriote ima vas bre kolko hoces, samo smo mi pametni i normalni i iskreni, vi fejkeri svi na cajКоје интернет патриоте? Па сви Срби са КиМ су против признања као и већина Срба. У мањини сте ви изроди који сте за признање.
Gde ste Ravnogorci,to je vas vodja i nastavljac lika i dela djenerala Draze
koji vam svake godine ispira mozak na Ravnoj Gori i pravi majmune od vas.
Sad ste vi na potezu ako casti imate operite obraz.
internet patriote, fejk patriote ima vas bre kolko hoces, samo smo mi pametni i normalni i iskreni, vi fejkeri svi na caj
zadnji put kad sam ga srela potpisivao je knjige na sajmu. nije to ni v od onog vuka.
Ви сте изроди и издајници нагоре врсте и мањина сте. Хвала драгом Богу на томе!
to nije tacno, vecina je pametnih srba jer smo pametan narod. nismo izdajnici, samo radimo stvari na pametniji nacin.
ne, mi zelimo najbolje za srbiju i srbe, vi biste u izolaciju i kameno toba.Служећи непријатељу? Ви сте издајници!
Slozio bih se sa jednom Draskovicevom izjavom da je Kosovo veliki teret Republike Srbije, da ogromne kolicine novca idu tam, slazem se samo sa tim da jeste teret jer je ogromno siromastvo, a velika gustina naseljenosti, na Kosovu treba iskoristiti prirodne resurse i obogatiti taj kraj, tako da bi umesto tega Kosovo bilo magnet Srbije![]()