Вук Драшковић признао Косово!

Да ли то Равногорци признају државу такозвану Косово?

• Да ,радимо како нам ВОЂА каже

• Не ,Вук није наш вођа

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Не знам докле ћете тако да изврћете ствари?

Није поента признати реалност, реалности смо сви свесни. Политичар мора да каже: "народе, реалност је, као што и сами видите, таква и таква, а ми ћемо се потрудити да то изменимо, јер смо се заклели да ћемо штитити Устав Србије, територијални интегритет и суверенитет државе Србије, као и став већине грађана Србије", и онда с речи да пређе на дела.

Чуј - признао реалност... јашта, открио рупу у саксији... :roll::dash:

ma super je to da se menja i ja bih voleo, ali mi, priznajmo nemamo bitan uticaj na to.

ma super je to da se menja i ja bih voleo, ali mi, priznajmo nemamo bitan uticaj na to.

Не разумем ни овај (намерни) дефетизам, који наша власт шири, као ни људе који га тако спремно усвајају.

Односно, разумем оба - власт има друге директиве споља а нама пласира причу "ето, пробали смо сва дипломатска средства и нисмо успели" (што је лаж, као што је неприхватљиво и то да се за интегритет своје територије нека држава бори само дипломатским средствима), а неки људи спремно прихватају да се одрекну нечега што није њихово, односно не осећају то као своје, зарад личне "лепше будућности".

Е па, имам вести и за власт и за ове друге користољупце - Косово НИЈЕ ваша прћија! :rtfm:

Не разумем ни овај (намерни) дефетизам, који наша власт шири, као ни људе који га тако спремно усвајају.

Односно, разумем оба - власт има друге директиве споља а нама пласира причу "ето, пробали смо сва дипломатска средства и нисмо успели" (што је лаж, као што је неприхватљиво и то да се за интегритет своје територије нека држава бори само дипломатским средствима), а неки људи спремно прихватају да се одрекну нечега што није њихово, односно не осећају то као своје, зарад личне "лепше будућности".

Е па, имам вести и за власт и за ове друге користољупце - Косово НИЈЕ ваша прћија! :rtfm:
kako vi ne shvatate da mi volimo srbiju, ja sam srbin kako je ne bih voleo. i bas zato zelim da se agonija ne nastavlja, da se uradi ono sto je najbolje za SVE srbe. veruj mi da sam jedan od retkih srba kojem je zapravo i stalo do kosova, najveci pokazatelj da su srbi u srbiji nezainteresovani za bilo kakvu pomoc, zrtvovanje ili podrsku srbima na kosovu jeste upravo situacija sa zatvaranjeam administrativnih granica. srbi u srbiiji su jaki samo na prici kad je rec o kosovu, nisu spremni za primenjenu podrsku pa cak ni solidarnost u trenucima nesrece srba na kosovu.
a ja ne zelim da se ocuva deo teritorije po cenu strahobalnoh zivota srba i na kosovu i u srbiiji. kosovo je i onako izgubljeno, sto pre to shvatimo, pre cemo biti sposobni da spasimo ono sto uopste moze da se spasi, ako stavljamo pink cvikere i pravimo se da jos nesto mozemo uciniti, samo cemoo gubiti. deo teritorije, za koji mi je zao sto ga gubimo, ne sme da bude bitniji od zivota svih srba.
da li ti zaista mislis da ja, srbin, volim sto gubimo kosovo, da volim sto nas narod zivi kako zivi tamoo? svako ko po mehanizmu ne parolis 'kosovo je srbija' je izdajnik. e, pa nije tako, a to ne vidite, jer ne gledate siru sliku. razdvoji fejk patriotizam od istinskog. realna

kako vi ne shvatate da mi volimo srbiju, ja sam srbin kako je ne bih voleo. i bas zato zelim da se agonija ne nastavlja, da se uradi ono sto je najbolje za SVE srbe. veruj mi da sam jedan od retkih srba kojem je zapravo i stalo do kosova, najveci pokazatelj da su srbi u srbiji nezainteresovani za bilo kakvu pomoc, zrtvovanje ili podrsku srbima na kosovu jeste upravo situacija sa zatvaranjeam administrativnih granica. srbi u srbiiji su jaki samo na prici kad je rec o kosovu, nisu spremni za primenjenu podrsku pa cak ni solidarnost u trenucima nesrece srba na kosovu.
a ja ne zelim da se ocuva deo teritorije po cenu strahobalnoh zivota srba i na kosovu i u srbiiji. kosovo je i onako izgubljeno, sto pre to shvatimo, pre cemo biti sposobni da spasimo ono sto uopste moze da se spasi, ako stavljamo pink cvikere i pravimo se da jos nesto mozemo uciniti, samo cemoo gubiti. deo teritorije, za koji mi je zao sto ga gubimo, ne sme da bude bitniji od zivota svih srba.
da li ti zaista mislis da ja, srbin, volim sto gubimo kosovo, da volim sto nas narod zivi kako zivi tamoo? svako ko po mehanizmu ne parolis 'kosovo je srbija' je izdajnik. e, pa nije tako, a to ne vidite, jer ne gledate siru sliku. razdvoji fejk patriotizam od istinskog. realna

Да ли то значи да ћеш Србе с Косова примити у своју кућу?

Или они не потпадају под дефиницију "СВИХ Срба", па ћеш их једноставно оставити доле саме зарад ВЕЋИНЕ Срба, која је у твом случају - МАЊИНА Срба?

И са којим правом ТИ одлучујеш шта Срби с Косова желе?

Да ли то значи да ћеш Србе с Косова примити у своју кућу?

Или они не потпадају под дефиницију "СВИХ Срба", па ћеш их једноставно оставити доле саме зарад ВЕЋИНЕ Срба, која је у твом случају - МАЊИНА Срба?

И са којим правом ТИ одлучујеш шта Срби с Косова желе?
srbima sa kosova treba da bude obezbedjen smestaj ovde u takvom slucaju.
kad kazem svi srbi mislim na srbe sa kosova i iz srbije.

naravno da znam sta zele, zele normalan zivot, njihov zivot sad nije normalan.

srbima sa kosova treba da bude obezbedjen smestaj ovde u takvom slucaju.
kad kazem svi srbi mislim na srbe sa kosova i iz srbije.

naravno da znam sta zele, zele normalan zivot, njihov zivot sad nije normalan.

Све то стоји, једино се твоје виђење "нормалног живота" разликује од њиховог.

За почетак, за њих, као ни за кога нормалног, нормалан живот није ако ти мораш да напустиш свој дом и земљу. Па те још стрпају с породицом да живиш у неком прихватном центру, из ког никад не изађеш.

Ајде молим те не лупетај, окани се тог свог "урбаног" погледа на свет! :rtfm:

Све то стоји, једино се твоје виђење "нормалног живота" разликује од њиховог.

За почетак, за њих, као ни за кога нормалног, нормалан живот није ако ти мораш да напустиш свој дом и земљу. Па те још стрпају с породицом да живиш у неком прихватном центру, из ког никад не изађеш.

Ајде молим те не лупетај, окани се тог свог "урбаног" погледа на свет! :rtfm:

to nije urban pogled na svet, nego realan.
jel lepo da zivis u strahu ceo zivott?

Зато што видим да су твоји погледи на живот ограничени или неискуством или себичлуком (или обома). То не значи да је моја истина једина истина. ;)
ne, naprotiv, ti samo mantras i razmisjas kako ti je nametnuto...

Uploaded with ImageShack.us

Bez slanja ambasadora u Prištinu, jer to niko i ne traži, treba prihvatiti Kosovo kao najbližeg i posebnog suseda, rekao je Vuk Drašković.

"Kosovo jedina država nastala odvajanjem od Srbije, i sa tim Kosovom trebamo razvijati ekonomske i kulturne odnose poput onih između dve Nemačke ili Kine i Tajvana", rekao je on.
Srbija zarad sopstvenog opstanka i ulaska u EU mora korenito da promeni politiku, prihvati stvarnost na Kosovu i uđe u NATO, ocenjeno na skupu Helsinškog odbora za ljudska prava.
Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković na skupu u Aero-klubu u Beogradu je rekao i da Srbija mora da digne ruke od paralelnih institucija na Kosovu i očuvanja nepostojećeg teritorijalnog integriteta i državnog suvereniteta i okrene se zaštiti prava kosovskih Srba i očuvanju srpske duhovne baštine, kao i da prihvati nestatusni deo Ahtisarijevog plana.

4444944944e6613b11c74e899629712_640x426.jpg
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=09&dd=06&nav_category=640&nav_id=540111

Да ли је то заиста Вук признао Косово као државу:think:

Hahah, bradata čudovišta potpisuju sporazum o priznavanju Kosova. Izdajnički gibaničari.

Back