Вук Драшковић признао Косово!

Да ли то Равногорци признају државу такозвану Косово?

• Да ,радимо како нам ВОЂА каже

• Не ,Вук није наш вођа

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ajde ti,idi malo ''serpaj'',gledaj u sunce ili tako nesto!:mrgreen::lol:

twflirty_4-1.gif

Bez slanja ambasadora u Prištinu, jer to niko i ne traži, treba prihvatiti Kosovo kao najbližeg i posebnog suseda, rekao je Vuk Drašković.

"Kosovo jedina država nastala odvajanjem od Srbije, i sa tim Kosovom trebamo razvijati ekonomske i kulturne odnose poput onih između dve Nemačke ili Kine i Tajvana", rekao je on.
Srbija zarad sopstvenog opstanka i ulaska u EU mora korenito da promeni politiku, prihvati stvarnost na Kosovu i uđe u NATO, ocenjeno na skupu Helsinškog odbora za ljudska prava.
Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković na skupu u Aero-klubu u Beogradu je rekao i da Srbija mora da digne ruke od paralelnih institucija na Kosovu i očuvanja nepostojećeg teritorijalnog integriteta i državnog suvereniteta i okrene se zaštiti prava kosovskih Srba i očuvanju srpske duhovne baštine, kao i da prihvati nestatusni deo Ahtisarijevog plana.

4444944944e6613b11c74e899629712_640x426.jpg
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=09&dd=06&nav_category=640&nav_id=540111

Да ли је то заиста Вук признао Косово као државу:think:

KOJA DVA LUDAKA I IZDAJNIKA. jEDNO CIGANSKO I JEDNO. TCRNOGORSKO KOPILE,
TAKVE RAK RANE TREBA HIRURSKI ODSTRANJIVATI,
JEDNOSTAVNO IH SECI.

Inače, ima tema ranije otvorena tako da će ova verovatno pod ključ...
Pa zato, kad smo već kod izdaje moram da ubacim ovo... Moram Jače je od mene :hahaha1:

GEJEVI SE ODREKLI KARLEUŠE

Svoju ikonu stavili su na listu najomraženijih osoba, a juče na Gej eho portalu počelo glasanje

Potpuni obrt.

Srpski gejevi dizali su Jelenu Karleušu u nebesa i proglašavali je svojom ikonom, a sad su je stavili na listu najomraženijih javnih ličnosti. Istina, glasanje za nimalo laskavu titulu tek je počelo na Gej eho portalu, a JK se našla u konkurenciji sa 13 poznatih dama, dok drugu skupinu čini isto toliko muškaraca.
Dobro je poznato koliko se Jelena zalagala za prava gej populacije, mnogima se suprotstavila pišući kolumne u Kuriru na tu temu, a kod neistomišljenika budila je osećaj prezira zbog svojih stavova. Stoga smo pozvali Predraga Azdejkovića, urednika pomenutog sajta, da nam kaže otkud ovakva promena odnosa prema pop zvezdi.
- To što je Jelena jedna od onih za koje se može glasati kao najomraženije nema nikakve veze s njenim podržavanjem gej populacije. Napravili smo listu, a ljudi će sami odabrati. Mislim da mi neće zameriti jer ona je javna ličnost i svašta joj se može desiti - naglašava Azdejković.
Na ove njegove reči Karleuša je ostala uzdržana.
- To me ne interesuje i to neće promeniti moj stav o pravima homoseksualaca - samo je kratko rekla JK.

http://www.kurir-info.rs/stars/gejevi-se-odrekli-karleuse-121620.php

Ima malo i realnosti u onome sto je covek rekao....Samo pljujete... a niko od vas cak ni politicari nemaju resenje za pitanje Kosova... Svi oni znaju da je izgubljeno ali zbog politickih poene niko ne sme javno da kaze bilo sta nego glume neku demagogiju... Muka mi je od njih ,samo pune svoje dzepove a vi samo pljujete ..Te ovaj narkoman,te ovaj izdajnik..ovaj patriota itd...Svi su oni isti,koga bole k...c za narod uopste...

Ima malo i realnosti u onome sto je covek rekao....Samo pljujete... a niko od vas cak ni politicari nemaju resenje za pitanje Kosova... Svi oni znaju da je izgubljeno ali zbog politickih poene niko ne sme javno da kaze bilo sta nego glume neku demagogiju... Muka mi je od njih ,samo pune svoje dzepove a vi samo pljujete ..Te ovaj narkoman,te ovaj izdajnik..ovaj patriota itd...Svi su oni isti,koga bole k...c za narod uopste...
bravo, to ja sve vreme pricam

Вук Драшквић је вишеструко искомплексирана и фрустрирана личност. Без порода, спао на 0,01 % бирачког тела, из безбедносних разлога не може у свој завичај јер нико од најрођеније фамилије неће ни да чује за њега, над главом тајна хашка оптужница... вешати га значи учинити му услугу...највећа казна за њега је пустити га да живи свој бедни живот до краја. :cool:

Вук Драшквић је вишеструко искомплексирана и фрустрирана личност. Без порода, спао на 0,01 % бирачког тела, из безбедносних разлога не може у свој завичај јер нико од најрођеније фамилије неће ни да чује за њега, над главом тајна хашка оптужница... вешати га значи учинити му услугу...највећа казна за њега је пустити га да живи свој бедни живот до краја. :cool:

aahhaa...i povremeno ga pustiti u vladu i postaviti za ministra spoljnjih poslova da zavrsi neki prljav poslic protiv interesa srbije...

Back