Вујановић: "Косово смо признали због могуће штете"

A sto se tice ugostitelja to je takva stoka neopevana da je to neverovatno........licno sam svedok svake godine a verovatno i mnogi ovde........kada pocne sezona ko cigani krenu da se guraju po stanicama,kolju se medjusobno oko turista,moljakaju iste da im daju koji dinar,pardon evro ne bi li prenocili kod njih,prave klanove medjusobno.......a kad napune te sobe/apartmane i isti turisti im zakucaju na vrata za smestaj,licno sam bio svedok kako ih pi*karaju,samo sto ne biju jer ih ovi uznemiravaju.............stoka neopevana.

To znam i kazem ti jedini nacin da se to promijeni je da pukne jedna sezona

Бајдена нико није звао, долази сам ...:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Али Вујановића је позвао Државни Врх,
да развијају добросуседске односе ... :dash::dash::dash:

Тадићу ће сутра (одмах након Бајденовог одласка) драги гост бити Тачи и Сејдију ...
Да развијају "добросуседске односе" !!!!

:dash::dash::dash:

Prvo, crnogorska obala je mala ali je prelijepa, ne sheri.

Drugo, pazi sto ti kazem, ako ko izvuce ovu sezonu to ce biti srbi :) ka i svake godine

Nije bas toliko lepa.
A i Srbi je izgradise izdvajanjima od svojih plata (15, 20 godina) kada je zemljotres sve razorio. Za to vreme su tzv crnogorci sedeli i kukali nesposobni da bilo sta ucine.
.

Upravo to. Samo mi nije jasno kako je Crna Gora mogla da izgubi Metohiju kad ona nije bila u granicama Crne Gore. I Kosovo i Metohiju je izgubila Srbija
raspitaj se malo čiji su bataljuni u balkanskim ratovima oslobodili metohiju i kakav je dogovor u vezi toga između tadašnjih vladara bio - pa je neko nekoga prevario.

Isto tako su Srbi onako patriJotski prodavali imanja na Kosovu za po milion, dva, poneko i više

nemoj tako.
to jednostavno nije istina. tu priču proturaju oni srbi koji su stvarno prodali kosovo.
ti jadni ljudi su prodavali imanja bud - zašto i to pod prisilom, naočigled majke srbije koja ni prstom nije mrdnula da to spriječi.
ne radi to ni sada, samo se pretvara, zamazuje oči istinskim patriotama.
kosovo je prodato, crna gora je to prepoznala i priznala.
ako tadić, koštunica, nikolić... mogu da lažu naivni narod, crnogorske političare ne mogu.pokazali su toliko puta da su sposobni da u svakoj situaciji ućare

Predsednik Crne Gore Filip Vujanović kazao je da Crna Gora priznala nezavisnost Kosova „onda kada je bilo jasno da bi u suprotnom u svojim integracionim i ukupnim interesima imala ozbiljne štete”.

http://www3.serbiancafe.com/lat/vesti/3/61209/vujanovic-kosovo-smo-priznali-zbog-moguce-stete.html

Господа из ЦГ би сада да се братиме саа Србијом, смо из интереса, јер им је сезона мање више пропала.

Ma mozes da ga pusis Vujanovicu,izrode pogani,pih!!!!!!!!

Vujanović doputovao u Beograd i sastao se sa Tadićem
Međunarodni Radio Srbija - Pre sat i 3 minuta

Predsednik Crne Gore Filip Vujanović, doputovao je u trodnevnu posetu Srbiji i odmah po dolasku sastao se sa srpskim predsednikom Borisom Tadićem. Vujanoviću je ispred Palate Srbije priređen svečani doček, posle čega su počeli razgovori dva predsednika. To je prva Vujanovićeva poseta Srbiji otkako je Crna Gora u oktobru prošle godine priznala nezavisnost Kosova, posle čega je crnogorski ambasador proglašen za "personu non grata" u Srbiji. Osim o obnavljanju odnosa na ambasadorskom nivou, jedna od važnih tema u razgovora Vujanovića i srpskih zvaničnika biće i problem dvojnog drzavljanstva. Vujanović bi sutra trebalo da razgovara sa premijerom Srbije Mirkom Cvetkovićem i predsednicom Skupštine Slavicom Đukić-Dejanović.

Predsednik Crne Gore Filip Vujanović kazao je da Crna Gora priznala nezavisnost Kosova „onda kada je bilo jasno da bi u suprotnom u svojim integracionim i ukupnim interesima imala ozbiljne štete”.

http://www3.serbiancafe.com/lat/vesti/3/61209/vujanovic-kosovo-smo-priznali-zbog-moguce-stete.html

Господа из ЦГ би сада да се братиме саа Србијом, смо из интереса, јер им је сезона мање више пропала.

To je kao novost?

Imate, a pričate kako se crkava od gladi, kako Tadić sve pokrade :think:

A jado jadni za more smo uvek imali,a da pokrade........pokrade :evil:

U realnosti Kosovo nije Srbija i ti kad tamo odeš ne piše Srbija nego "Kosova".

Ne, n'o Kineza sa Antarktika :mrgreen:

Kosmet je Srbija,ja nisam sigurno mislio u nerealnosti,zato ne lupetaj.

A u realnosti ces takodje da popasesh prijavu za ovo.

I na tarabi pishe pi*ka pa..............

грчка је закон ,код смрдогораца идем једино ако ми плате

Chime da ti plate........kamenjem?

:mrgreen:

Poslednja izmena:
Ma kakva crna novost.
Ti milogorski beskicmenjaci se iskljucivo sunjaju tamo gde mogu nesto da ucare. Puca im sezona pa im iznenada trebaju Srbi!
Nemaju ti smradovi ni morala ni casti. Nemaju ti izrodi ni malo cojstva i obraza, prava su bruka za svoje pradjedove.

Da im se preci dignu iz groba,bilo bi samaranja do besvesti.

No,toj bagri nisu sveti ni preci ni pokoljenja,jer to su izrodi pogani,dzukele prodate.

Godine njihove vladavine,su najveca mrlja na obrazu C.Gore,za koju ce trebati mnogo godina da se spere.

Ранко Кривокапић најавио дипломатске односе Црне Горе и Косова
уторак, 12. мај 2009.

Председник Скупштине Црне Горе Ранко Кривокапић изјавио је да би дипломатски односи Приштине и Подгорице на нивоу амбасада, могли бити успостављени наредних месеци. Према речима Кривокапића постоји много разлога да то буде и пре лета.

„Ми очекујемо велики број туриста са Косова, којима је потребан дипломатски и конзуларни сервис”, рекао је он.

С друге стране постоји и оно што на чему је председник Црне Горе инсистирао, а то је чињеница да Црногорце треба идентификовати кроз Устав Републике Косово, а чињеница је и да постоји велики број избјеглица у Црној Гори, чији статус треба регулисати, рекао је Атлас телевизији Кривокапић.

И лидер Демократске уније Албанаца (ДУА) Ферхат Диноша је оценио да би пуни дипломатски односи са Приштином требало да буду успостављени до лета. Такво очекивање базира се на конкретном интересу Црне Горе и стабилности у региону.

Црна Гора није због протокола или куртоазије, него због конкретног државног интереса признала Косово. Тај интерес је посебно значајан на путу евроатлантских интеграција, казао је Диноша и додао да мисли, да ће се то ове године и финализовати.

(РТС)

:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Kapiram da ovi nasi vode ocajnu diplomatiju, ali mogu da imaju neki osecaj za tajming, a ne da dan posle objavljivanja otopljavanja odnosa da Crnogorci sunu ovo :hahaha::mrgreen::hahaha:

samo citam kakvi ste vi pacijenti :hahaha: vjeciti luzeri samo znate da placete, budite muskarci makar jednom majku mu.... :evil:

Sto se tice sezone sve sam reka... ponuda je losa ali ce je srbi maksimalno iskonzumirati, ka i vazda :kafa: .... evo sad dok ovo pisem krcata je Budva sa srbijancima.....
:cool:

ma da li si ti svestan koliko vas ljudi ovde mrze zbog priznavanja Kosova, a pri tom vam je more ruzno, jadno, bezobrazni ste, prljavstina svuda...
sta je za Cg jedna Bugarska i na primer Nesebar, a o Grckoj da ne pricam....
neotesani, sverceri cigareta i nista vise...

samo citam kakvi ste vi pacijenti :hahaha: vjeciti luzeri samo znate da placete, budite muskarci makar jednom majku mu.... :evil:

Sto se tice sezone sve sam reka... ponuda je losa ali ce je srbi maksimalno iskonzumirati, ka i vazda :kafa: .... evo sad dok ovo pisem krcata je Budva sa srbijancima.....

Ko nam kaze........tu nas prozivate po' godine,i sada jadnici bez blama dodjete sa mantrama -dobro nam dosli braco srbi :roll:.......i jos da cutite sto vam jos neke golje dolaze i daju vam neke mrvice da prezivite vi tako.......:roll:

Mislim imate li obraza ili sto slicno barem u zamenu za isti.......pa ja bih se pre bacio u Morachu da sam radio to sto vi radite i da posle svega molim neke srbe da mi udele 80 evra za 10 dana.......:roll:

Da li moze biti jadnije.......:think:

Ooo, evo onoga koga zovu mali:super::super::super:
A dje si mali, da znam da nije nepristojno pitao bih te da l' si nesto **** ali s' obzirom na tvoj problem (obruka svoga oca sa zakrzljalih 4cm muskosti) mogu te samo pitati da li te ko u skorije vrijeme natega' u vr' guzice u sikari u kanjonu Cijevne?
A valjda si uzivao, samo se nadam da se nijesi mnogo drao i zapomagao da ne probudis komsije iz albanske pogranicne policije.

Ko nam kaze........tu nas prozivate po' godine,i sada jadnici bez blama dodjete sa mantrama -dobro nam dosli braco srbi :roll:.......i jos da cutite sto vam jos neke golje dolaze i daju vam neke mrvice da prezivite vi tako.......:roll:

Mislim imate li obraza ili sto slicno barem u zamenu za isti.......pa ja bih se pre bacio u Morachu da sam radio to sto vi radite i da posle svega molim neke srbe da mi udele 80 evra za 10 dana.......:roll:

Da li moze biti jadnije.......:think:

Moze. Cim prodje sezona opet ce po starom.
Duklja, raspop Miras, Crveni 'rvati...govna su to.
Stidim se sto smo rodom sa istih prostora!

Moze. Cim prodje sezona opet ce po starom.
Duklja, raspop Miras, Crveni 'rvati...govna su to.
Stidim se sto smo rodom sa istih prostora!

A da ne pocnem da primecujem kako smo na leto svud po primorju dobrodosli,al' u Cetinje nismo.......pitam se sto li :think:........pa da u Cetinje sigurno necemo ni evra potrositi :thumbdown:

Eto pocnite da razmisljate u par smerova,i videcete kako se raskrinkava milogorsko licemerje.......

Даће Бог,па сад има штета да му буде још већа.
Ни у лудилу у ЦГ...

ali mora da se prizna da neko ko ode dole na letovanje a nema svoju kucu ili ne ide kod nekog rodjaka ili prijatelja je sada retkost...
potpuno je suludo dati vise para nego na primer otici u Grcku koja stvarno ne moze da se poredi ni po lepoti, ni po plazama, ni po cistoci ni ljubaznosti ljudi sa CG.

kad se setim svog letovanja u Budvi, koja je to bila prljavstina na plazi, koju jos naplacuju, seljanija od muzike na sve strane, neljubazni ljudi....ne bih otisla ni besplatno nikad, nikad vise....

Grcka je milion godina ispred CG po ponasanju prema turistima

:ok::ok::ok::ok:

O evo i muskarchine koja psuje devojke:hahaha: De si bre ti slinice mala do sad a? Ti si luzer pederu. Kurchish se ovde neshto,a da krava nosi gace si p...ku video ne bi:hahaha: Nego vrati se da pretish devojkama "junachino" to ti najbolje ide:hahaha:

O evo i muskarchine koja psuje devojke:hahaha: De si bre ti slinice mala do sad a? Ti si luzer pederu. Kurchish se ovde neshto,a da krava nosi gace si p...ku video ne bi:hahaha: Nego vrati se da pretish devojkama "junachino" to ti najbolje ide:hahaha:

Па приметили смо да је почео по старом да се понаша. ... Чек сад да одабере којој девојци ће да прети ... Само да намирише жртву :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

raspitaj se malo čiji su bataljuni u balkanskim ratovima oslobodili metohiju i kakav je dogovor u vezi toga između tadašnjih vladara bio - pa je neko nekoga prevario.

nemoj tako.
to jednostavno nije istina. tu priču proturaju oni srbi koji su stvarno prodali kosovo.
ti jadni ljudi su prodavali imanja bud - zašto i to pod prisilom, naočigled majke srbije koja ni prstom nije mrdnula da to spriječi.
ne radi to ni sada, samo se pretvara, zamazuje oči istinskim patriotama.
kosovo je prodato, crna gora je to prepoznala i priznala.
ako tadić, koštunica, nikolić... mogu da lažu naivni narod, crnogorske političare ne mogu.pokazali su toliko puta da su sposobni da u svakoj situaciji ućare

Vidi, dobro znam ko je oslobodio Metohiju. Isto tako znam i ko je tu Metohiju prisvojio. Zašto Metohija nije bila u granicama Crne Gore?? A, ne, Srbi su htjeli mnogo.

Kad sam rekao ovo za prodavanje kuća, nijesam mislio generalno na sve Srbe sa Kosova. Potpuno se slažem sa tobom da ima i jadnih ljudi koji su bukvalno za džabe davali imanja pod prisilom. Mada, ja da neko proba na silu da me oćera iz moje Crne Gore, gledao bih da ih što više pobijem, pa onda i neka me ubiju. Takođe se slažem da Srbija nije ni prstom mrdnula glede tih ljudi.
I za ovo dolje se potpuno slažem

Back