Вујановић: "Косово смо признали због могуће штете"

Prvo, crnogorska obala je mala ali je prelijepa, ne sheri.

Drugo, pazi sto ti kazem, ako ko izvuce ovu sezonu to ce biti srbi :) ka i svake godine

pa cak i da Srbi izvuku sezonu sam priznajes da ste njesra jer nemate puno turista i iz drugih zemalja, a uzdate se da vas spasavaju od propasti Srbi koji imaju neke kucice tamo, a mnogi od njih se spremaju da ih prodaju...
kazu mi bas: sta ce nam kuca u onoj vukojebini sa onim nevaspitanim, neotesanim ljenjivcima, a o kupanju u g... da ne pricamo:mrgreen:

Poslednja izmena:
Sto se tice kulture, higijene i svega ostalog (najpre cistoce mora) tu ste iza svih koje sam nabrojao jedno 200 godina... Dakle morate da ucite i to jako puno.

Naravno da nisu ni Nemci ni Skandinavci, ali ne znam da li ti je neko rekao da smo i mi ljudi i da ne volimo da nas neko tretira kao marvu i da se tako odnosi prema nama. Ili su tebi samo Nemci i Skandinavci ljudi. Jer da nije nas tih 50 godina kao sto kazes, vi ne biste imali leba da jedete. S tim sto iz godine u godinu nas je sve manje.

Sve je do mentaliteta....

Pusti ti te suplje price o lebu i slicne gluposti, nisu prosle probu vremena ;)
Nego, fino, kad vasi turisti nebi dolazili jednu sezonu samo, ova stoka od nashih ugostitelja bi se ushrala i sledece godine bi sve moralo bit mnogo bolje, ne zatop sto vas vole nego sto bi im doslo iz boolje u glavu :rtfm:

Pusti ti te suplje price o lebu i slicne gluposti, nisu prosle probu vremena ;)
Nego, fino, kad vasi turisti nebi dolazili jednu sezonu samo, ova stoka od nashih ugostitelja bi se ushrala i sledece godine bi sve moralo bit mnogo bolje, ne zatop sto vas vole nego sto bi im doslo iz boolje u glavu :rtfm:

Od cega bi ziveli leba ti? Od poljoprivrede i zemljoradnje mozda? :lol:
NAsih turista je sve manje dole upravo iz tih navedenih razloga, a bice ih jos manje, jos manje... Kao sto neko rece odlazice samo crnogorci koji zive u BG i oni koji imaju vikendicu ili svoj smestaj... Ocigledno da se vama taj proces nikada nece dogoditi, jer kao sto rekoh sve je do mentaliteta...

ali mora da se prizna da neko ko ode dole na letovanje a nema svoju kucu ili ne ide kod nekog rodjaka ili prijatelja je sada retkost...
potpuno je suludo dati vise para nego na primer otici u Grcku koja stvarno ne moze da se poredi ni po lepoti, ni po plazama, ni po cistoci ni ljubaznosti ljudi sa CG.

kad se setim svog letovanja u Budvi, koja je to bila prljavstina na plazi, koju jos naplacuju, seljanija od muzike na sve strane, neljubazni ljudi....ne bih otisla ni besplatno nikad, nikad vise....

Grcka je milion godina ispred CG po ponasanju prema turistima

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

nije crna gora uzgubila kosovo. ona ga je samo priznala (a vala... ipak nije trebala).
kosovo je izgubila -srbija, zahvaljujući svojim nesposobnim i prodanim političarima
crna gora je izgubila metohiju ( kad ono bješe?ko li je uze?) opet zahvaljujući svojim nesposobnim i prodanim političarima.
da je metohija ostala u sastavu crne gore možda do ovoga ne bi ni došlo.
nekome iz srbije je odgovaralo da proda (iako tako izgleda, iako ste izginuli, sumnjam da je oteto!) kosovo.
nekome iz crne gore je odgovaralo da ga prizna.
a more, sezona... ne morate dolaziti... neću ni ja ići... dolje.
nemam sušto.

Upravo to. Samo mi nije jasno kako je Crna Gora mogla da izgubi Metohiju kad ona nije bila u granicama Crne Gore. I Kosovo i Metohiju je izgubila Srbija

kakva sigurica gosti, kad ste pukli.:hahaha:

prvo crnogorska obala je sam po sebi uglavnom ruzna, i nema mogucnosti za neke prelepe plaze...ima izuzetaka ali samo potvrdjuju pravilo.

cak i da ste najljubazniji na svetu, zasto bi neko isao tamo kad ima recimo u Grckoj mnogo lepse plaze.
ajde i da je ruzno i da ste ljubazni, ali opet zasto bi neko isao da ga otkidate sa cenama, onda budite realni i za to njesra naplacujte mnogo manje cene....

ali najgore je sto niti je lepo, niti ste ljubazni niti ste jeftini i da ne zaboravim vreba bolest sa svih strana;)

Какви бре сигурни. Ево ја кога год знам, нико неће у ЦГ, сви ће или Грчка, или Бугарска, или Турска. Нико не жели да иде у ЦГ више. Десет породица које познајем, а да су имале кућу или стан у ЦГ, продали су, јер не желе да имају посла са издајницима.

Друга ствар је услуга. Катастрофа.

Дакле, *********, пукли сте ову сезону:hahaha::hahaha::hahaha:

:kafa: kakvi gosti takva i ponuda.... da ste bolji bilo bi i bolja ponuda, zato sto bi se ugostitelji iz Crne Gore morali prilagodjavat :rtfm:
Ovako znaju da ce obala bit puna srbosa ka i svake godine pa se niko ne trudi, vec pohlepni ugostitelji samo nabijaju cijene :rtfm:
Nego fino, da im vi stvarno uskratite dolazak jednu sezonu da vidis kako bi se khurve ugostiteljske promijenile prema vana i cijene dolje i ljepsa usluga.... :rtfm:

PROBLEM JE STO STE VI SIGURICA GOSTI SVAKOG LJETA PA SE CRNOGORSKI UGOSTITELJI ULIJENE I NE TRUDE SE DA VAM PRUZE KOREKTAN TRETMAN...

E vidiš, u pravu si uglavnom. Naši ugostitelji sa primorja se tako ponašaju jer turisti to trpe. Meni nijedan nije neljubazan kad dođem tamo. Dobro kažeš, da jedna sezona stvarno pukne, zamislili bi se. A prije nekolika dana 3 beksa u Budvi 9 eura i to u nekoj prčvarnici (pričao mi jedan čo'ek odavde)

nije crna gora uzgubila kosovo. ona ga je samo priznala (a vala... ipak nije trebala).
kosovo je izgubila -srbija, zahvaljujući svojim nesposobnim i prodanim političarima
crna gora je izgubila metohiju ( kad ono bješe?ko li je uze?) opet zahvaljujući svojim nesposobnim i prodanim političarima.
da je metohija ostala u sastavu crne gore možda do ovoga ne bi ni došlo.
nekome iz srbije je odgovaralo da proda (iako tako izgleda, iako ste izginuli, sumnjam da je oteto!) kosovo.
nekome iz crne gore je odgovaralo da ga prizna.
a more, sezona... ne morate dolaziti... neću ni ja ići... dolje.
nemam sušto.

Kosmet niko nije izgubio ono je u sastavu Srbije,i dokle vise ta prica o prodajama itd.........kakva crna prodaja,manite se teorija zavere............

Da nisu priznali Kosovo, zli duhovi Crne Gore bi komentirali "Nisu piznali Kosovo da bi se uvukli Srbima. Nikakve stvarne koristi nemaju niti će imati".

Zli duhovi kojih je 5%...........

Prvo, crnogorska obala je mala ali je prelijepa, ne sheri.

Drugo, pazi sto ti kazem, ako ko izvuce ovu sezonu to ce biti srbi :) ka i svake godine

Srbi ce izvlaciti svaku sezonu to je nesumljivo......srba na balkanu oko 8 miliona,i samo da se puka sirotinja i oni koji dole imaju imanja odluce da odu,opet ih duplo vise ima od stranih turista........dakle i u zemlji u kojoj ima 35% srba uvek ce neko dolaziti........samo je stvar u tome sto ce uh dolaziti duplo manje.

A sto se tice ugostitelja to je takva stoka neopevana da je to neverovatno........licno sam svedok svake godine a verovatno i mnogi ovde........kada pocne sezona ko cigani krenu da se guraju po stanicama,kolju se medjusobno oko turista,moljakaju iste da im daju koji dinar,pardon evro ne bi li prenocili kod njih,prave klanove medjusobno.......a kad napune te sobe/apartmane i isti turisti im zakucaju na vrata za smestaj,licno sam bio svedok kako ih pi*karaju,samo sto ne biju jer ih ovi uznemiravaju.............stoka neopevana.

Politicki establisment CG doneo je politicku odluku da prizna nezavisnost Kosova iz jos jednog prakticnog razloga.Istom vodiljom postupile su i SLO,CRO i BJRM,zasto !!!!!
Zato sta su u povlastenijem polozaju za razliku od ostalih zemalja,zasto!!!! Zato sta savrseno dobro znaju mentalni sklop BG politickog i svakog drugog establismenta.
savrseno su skapirali da BG uopste nije briga ne samo za Kosovo nego i za kompletnu politicko-ekonomsko stanje ostatka Srbije.Takodjer iz prethodnih vremena zajednickog suzivota "skenirali" su do finesa mentalni sklop BG gospodara i znaju savrseno dobro kako BG reaguje na otvoreno guranje prsta u oko.Znaci bice malo dernjave kukumavcenja lokanog intenziteta i posle toga....ma batali burazeru !!!!

Па ето вам их ... они ће ам бити мање више једини туристи ... пардон .. домаћи

Ne bih se složio sa tobom. I iz Srbije, i sa Kosova, i sa Albanije, a bogami i iz Hrvatske su već počeli da dolaze. A tek da vidiš koliko je Kineza. Ima i Francuza i Poljaka i Njemaca

ma nemoj
a nije ti palo na pamet da ima nas srba koji živimo u crnoj gori. i ovamo mogu da isteknu dokumenta, znaš.
samo ti lamentiraj nad albanskim diplomama, a protiv braće (ipak) samo kategorično, zato nam je sve ovako.

Ne pravim razliku izmedju ljudi koji dolaze iz CG. Sve su to meni Crnogorci. Price o nekom navodnom bratstvu i ljubavi se potezu iskljucivo iz koristoljubljivih razloga i tome se mora stati na put.

Ne bih se složio sa tobom. I iz Srbije, i sa Kosova, i sa Albanije, a bogami i iz Hrvatske su već počeli da dolaze. A tek da vidiš koliko je Kineza. Ima i Francuza i Poljaka i Njemaca

Kosmet je Srbija,tako da sledeci put pisi samo Srbija,dovoljno je,i ti i cizmice i ostali prdogorci.

Jel' onih kineza sa nbgd :hahaha::hahaha:

Back