Vučićevi ćaciji na Kosovu položili šiptarsku zakletvu pred kosovskom zastavom, blago Srbiji

Sta ti imas protiv ljudi koji postuju vlast u zemlji u kojoj zive i u kopjoj zivis i ti? Jel' ti placas porez toj drzavi Kosovo? Jel koristis njihovu zdravstvenu i penzijsku zastitu, a? Da li ce ti sutra deca (koju ces mozad imati ako se neka nesrecnica ne za.y.ebe i uda za tebe) ici u kosovsku vojsku a protiv Srbije?
Sve si dobro napisao, dok nisi spomenuo rat. Ostavi se rata više! :roll:

Autorska
U svečanim salama opština Severna Mitrovica, Zvečan, Zubin Potok i Leposavić, danas u 11 časova održane su konstitutivne sednice na kojima su novoizabrani gradonačelnici i odbornici položili zakletve i preuzeli dužnosti. To je učinjeno uz promenjene simbole u opštinskim salama u odnosu na period kada je Srpska lista pre tri godine izašla iz istih.
Veliki uspeh SNS-a i Vučića na čelu Srbije pa im zato narod treba dati odlikovanja.
kad je okupacija u pitanju treba se prilagoditi..međutim nije mi jasno zašto kurtijevi srbi šetaju užom srbijom...

Мило Ломпар у подкасту код Владимира Павићевића каже,

пре Вучића је и у Грачаници постојала канцеларија Р. Србије која је издавала српске пасоше, а данас ничега српског нема, чак ни северно од Ибра.

Највећи издајник у историји Србије, од времена Винчанске културе до 6-12-2025. године.

Мило Ломпар у подкасту код Владимира Павићевића каже,

пре Вучића је и у Грачаници постојала канцеларија Р. Србије која је издавала српске пасоше, а данас ничега српског нема, чак ни северно од Ибра.

Највећи издајник у историји Србије, од времена Винчанске културе до 6-12-2025. године.
Zašto ne od pogiblje dinosaura?

Autorska
U svečanim salama opština Severna Mitrovica, Zvečan, Zubin Potok i Leposavić, danas u 11 časova održane su konstitutivne sednice na kojima su novoizabrani gradonačelnici i odbornici položili zakletve i preuzeli dužnosti. To je učinjeno uz promenjene simbole u opštinskim salama u odnosu na period kada je Srpska lista pre tri godine izašla iz istih.
Veliki uspeh SNS-a i Vučića na čelu Srbije pa im zato narod treba dati odlikovanja.
tunga tjeta shoq nesko

a sta si pa ocekivao od njih...

Strepiš? Obrati se Paveliću i Tuđmanu, ili još bolje Starčeviću.
Je, evo čisto sam se u*rao od straha. Ne moram ti ponavljati, valjda si dosad već shvatio da nitko ne doživaljava ljude koji su hrabri na riječima, a kada se treba pokazati, nema ih nigdje ili junački pobjegnu. :roll:

Predivna novčanica. Najviši apoen. Kada je bila zamjena kuna u euro, zamalo sam bacio jednu bijelu omotnicu. Mislio sam da u njoj nema ničega, kada ono 14 Anta Starčevića unutra. To je negdje oko 19000 eura. Nisam imao pojma ni da ih imam. :hahaha1:

kuna-1000-1a.jpg

Otac Domovine! 🫡

Back