Вучић тврди: За недељу дана мере које ће обезбедити бољи живот (ВИДЕО)

a vi gulite proju u opoziciji 13-ta godina...
baš ste šlank....

EPS ko proda obezbedio se do 9-og kolena

...исто су Карађорђевићи мислили ..'само да срушимо Обреновиће ..и направимо Југославију .... и мирнисмо до 9ога колена '

a vi gulite proju u opoziciji 13-ta godina...
baš ste šlank....

EPS ko proda obezbedio se do 9-og kolena
EPS ko proda biće ubijen zbog veleizdaje.

Nego pusti to, nego pitaj Vučića hoće li pojeftiniti struja ?
Jer ovo sve što je nabrojao da će pojjeftiniti nikog ne interesuje, jedino je cena struje bitna

Јао, нагутао сам се тог сузаваца до мучнине, што је већ почетак тровања. Штос је да не смеш ни да пипнеш лице, ма колико нагон био јак и да допузиш до прве чесме и добро се испљушкаш водом, али без умивања и додира са кожом и очима. Онда полако попушта.

Inače, očigledan je porast životnog standarda. Nekad se nudio parizer, a danas kulen.

Nezadrživo jurimo ka dijamantskom dobu.
Sad nudi suzavac iz 2001 i topovske udare a i po neko slomljeno rebro i vilicu ili odvaljen bubreg da covek ostane invalid do kraja zivota.

Ja govorim o zasluženoj robiji za sve koji svesno doprinose veleizdaji… ako si me razumeo.
pa i ja to govorim........onaj ko napada drzavu, drzavne organe, policiju, gradjane Srbije, .....to je u svakoj drzavi kvalifikovano kao veleizdaja protiv drzave i naroda i najstroze se sankcionise.
Pitam se kako bi rektor Djokic prosao da je presednik Srbije Si.........jos u Novembru 2024 osvanule bi citulje po Beogradu sa slikom rektora Djokica.

pa i ja to govorim........onaj ko napada drzavu, drzavne organe, policiju, gradjane Srbije, .....to je u svakoj drzavi kvalifikovano kao veleizdaja protiv drzave i naroda i najstroze se sankcionise.
Pitam se kako bi rektor Djokic prosao da je presednik Srbije Si.........jos u Novembru 2024 osvanule bi citulje po Beogradu sa slikom rektora Djokica.
Naprotiv. Ako nelegitimna vlast otme državu, krši Ustav i zakone, ostaje na vlasti kradjom izbora, … gradjanska i patriotska dužnost je suprotstaviti joj se i vratiti državu gradjanima.

Ako se policija stavi u službu takve korumpirane i nelegitimne vlasti umesto u službu gradjana, ne odbija nelegalna naredjenja itd. onda je i ona korumpirana i nelegitimna, i odgovorni u njoj će morati odgovarati pred zakonom kad se pravna država ponovo uspostavi.

Naprotiv. Ako nelegitimna vlast otme državu, krši Ustav i zakone, ostaje na vlasti kradjom izbora, … gradjanska i patriotska dužnost je suprotstaviti joj se i vratiti državu gradjanima.

Ako se policija stavi u službu takve korumpirane i nelegitimne vlasti umesto u službu gradjana, ne odbija nelegalna naredjenja itd. onda je i ona korumpirana i nelegitimna, i odgovorni u njoj će morati odgovarati pred zakonom kad se pravna država ponovo uspostavi.
na svu srecu, policija se nije stavila na stranu onih koji oce da otmu drzavu.

prema mojim vrlo provjerenim informacijama koje dolaze iz jednog državnog ministarstva premijer macut će zabraniti rad pojedinih internet stranica u srbiji zbog lažnih vjesti i kako kažu pozivanja na nasilje...među njima će biti izgleda i križarica...mašala

😡

Tako se hoda kada si proveo 18 sati radeći!

Dace dobri Bog da ga stigne umor...i zelje i kletve narodne...karma je svakako na putu...

Ej...kad je on jos pre par meseci napisao knjigu, svirao kraj i pobedio revoliciju...:hahaha::zcepanje:

I posle takvog bestselera za kojeg rece da je vec rasprodan...(a ni napisan...) i posle takve pobede nad revolucijom i posle sviranja (q.rcu)...
On u 00h izlazi iz centra Mup-a...i to punih gaca...☺️

Vreme leti...
Tik tak tik tak tik tak...:kafa:

Sto rece narod...spremio sam rakiju da se proslavi kad on i Seselj budu klizali na banani...🍌🍌🍌

...

Back