Вучић тврди: За недељу дана мере које ће обезбедити бољи живот (ВИДЕО)

Teško je vladati srbima. To dođe kao prokletstvo.
А,зашто тешко?
Дај нам само Правде..40 Милијадера и 30К Милионера..?
И све то у задњих 13 Година?
Ко је овде луд?
Узмеш од сваког одређени Постотак и сви намирени.
МеЂутим ,овде је нека лоша рАБОТА У ОПТИЦАЈУ КОЈИ ОНИ не смеју да обзнане..
не знам,слободно им поручи
На који год КРАЈ СВЕТА ПОКУШАЈУ ПОБЕГНУ,,,
Нас има свуда,пронаћи ћемо Их.

А,зашто тешко?
Дај нам само Правде..40 Милијадера и 30К Милионера..?
И све то у задњих 13 Година?
Ко је овде луд?
Узмеш од сваког одређени Постотак и сви намирени.
МеЂутим ,овде је нека лоша рАБОТА У ОПТИЦАЈУ КОЈИ ОНИ не смеју да обзнане..
не знам,слободно им поручи
На који год КРАЈ СВЕТА ПОКУШАЈУ ПОБЕГНУ,,,
Нас има свуда,пронаћи ћемо Их.
To sam citirao Kralja Petra I, a Vučić je rođen ovde, odrastao ovde iz ove sredine.
Ne znam šta je više ali je preko svake mere.

Poslednja izmena:
Screenshot_20250816-203529_Viber.jpg

Zato sto je nadstresnica isto sto i Ribnikar, upravo pokazuje da Srbija nema zbog cega da ustane nego tako nekih razloga uobicajenih za Svedsku ili Dansku. Skoro svi ekonomski problemi su odavno reseni.

Možda jesu svi vaši ekonomski problemi rešeni, a građani se dave u visokim cenama i niskim platama. Sve države imaju korupciju ali vi ste postali napredno alavi. Zato se i desio gnev građana.

Meni je zanimljiva lagarija u kojoj Srbi zive.
Pazite, siguran samda je vecina Srba videla situaciju kako jedan prevarant nabacuje uslugu , posao prevaru sa koristi drugom prevarantu...
To sam siguran da ste videli bar jednom u zivotu.
E sad ne znam da li ste videli kad se to desava vise puta kako se stvara intimna veza , prijateljstvo takva dva prevaranta, koje nije prijateljstvo ali je neka vrsta oslanjanja na nastavak saradnje, bolje on nego da sad traze drugog saradnika i prevaranta..

Tu su dvolicni ljudi jos zavisniji , jer im se cini kao da su moralni sto rade prevare sa jednim,, dok bi bili nemoralni kad bi to isto radili iznova sa drugim, treba im vremena da ponovo prihvate da su moralni do ciste dushe, naravvno niti su cisti niti ima veze sta misle u dubini svog mozga sa onim sta jeste..

Tako da kad pogledate, i ne zaboravite koga gledate, i gde se nalazite, onda ce vam svi pogledi i ponasanja i najvecih prevaranata i onih koji glume cestite ljude u Srbiji a kao trenutno su zavedeni medijima, ce biti mnogo jasnije da uocite u pogledima sta je tacno njihova prica..

...

Kako je frka sve veca...tako su i obecanja sve veca, a rokovi sve kraci... :zzzz:

Вучић тврди: За недељу дана мере које ће обезбедити бољи живот (ВИДЕО)​

https://srbin.info/vucic-tvrdi-za-nedelju-dana-mere-koje-ce-obezbediti-bolji-zivot-video/

...
Da mu verujemo? 🤔 Pa rekao je da je pobedio "obojenu" revoluciju, da nadstrešnica nije rekonstruisana, da je student udario žandarma u oko, itd. Naš čovek od poverenja. 😊

Poslednja izmena:
srbijo, poslednji koji izadje, neka ugasi svetlo, a svi ste ga ugasili uskoro, jer imate idiota i lopinu za predsednika koji je korumpirao sve koje je mogao, a sada rasprodaje drzavu na licitaciji, ko da vise od stranaca - te pare ce naravno on i njegovi kumovi odneti,a vi cete dobiti q. i duznicko ropstvo.

Back