buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.178
srbijo, poslednji koji izadje, neka ugasi svetlo, a svi ste ga ugasili uskoro, jer imate idiota i lopinu za predsednika koji je korumpirao sve koje je mogao, a sada rasprodaje drzavu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
srbijo, poslednji koji izadje, neka ugasi svetlo, a svi ste ga ugasili uskoro, jer imate idiota i lopinu za predsednika koji je korumpirao sve koje je mogao, a sada rasprodaje drzavu
Ocekivano.
policija ne znam sta ce kada vrh sns-a pobegne, jer ovo je zavrsni cin otimacine i pljacke, nema dalje
20 posto od 130 je vise nego 20 posto od 95Ocekivano.
Kartel sigurno uzima deo tala od naduvanih cena.
e kad rektor Djokic postane presednik Srbije ondak ce budemo Svajcarska............(nesto slicno je obecano i ovcama na Majdanu u jesen 2013-te.......danas gledamo tu ukrajinsku svajcarsku).dobar dan, srblje radi najduze sate na evropskom kontinentu (turci jedino ispred nas) i medju 10 najsiromasnijih zemalja evrope smo
ovaj moj svet ce uskoro postati i tvoj i bolje da na vreme pocnes da se prilagodjavas.Čime se ti baviš u tom svom svetu? Imaš ergelu jednoroga?
ovaj moj svet ce uskoro postati i tvoj i bolje da na vreme pocnes da se prilagodjavas.
mi vec jesmo svajcarska...za snse kad rektor Djokic postane presednik Srbije ondak ce budemo Svajcarska............(nesto slicno je obecano i ovcama na Majdanu u jesen 2013-te.......danas gledamo tu ukrajinsku svajcarsku).
Valjevci su opasni. Svaka im čast!
Informer je toliko ispod dna da tu nema više šta da se probija.INFORMER JE PROBIO DNO!!!![]()
ja govorim o unistenju tvog sveta , Rotschildovog zapada, ........ako si me razumeo.Pre će biti da će se tvoj svet uskoro izmeniti - postati sivlji, značajno skučeniji i ogradjen.
Bolje ti da počneš da se prilagodjavaš bacanju sapuna na pod ispod tuša.
Gledam od početka.Svaka im čast.Ваљевска крајина

ČItajte Informer sve ostalo je manipulacija!!! :Amen:Doušnik je toliko ispod dna da se više nema kroz što probiti.
Значи завршава посао ко Хитлер?...
Kako je frka sve veca...tako su i obecanja sve veca, a rokovi sve kraci...
Вучић тврди: За недељу дана мере које ће обезбедити бољи живот (ВИДЕО)
https://srbin.info/vucic-tvrdi-za-nedelju-dana-mere-koje-ce-obezbediti-bolji-zivot-video/
...
to je aluzija na onu tv seriju, a bili su i srecni ljudiBolji život kaže, a?! Potrova suzavcem i premlati pola Srbije.
Ja govorim o zasluženoj robiji za sve koji svesno doprinose veleizdaji… ako si me razumeo.ja govorim o unistenju tvog sveta , Rotschildovog zapada, ........ako si me razumeo.
a vi gulite proju u opoziciji 13-ta godina...
a kopanje litijuma?Вучић тврди: За недељу дана мере које ће обезбедити бољи живот (ВИДЕО)
...
Kako je frka sve veca...tako su i obecanja sve veca, a rokovi sve kraci...
Вучић тврди: За недељу дана мере које ће обезбедити бољи живот (ВИДЕО)
https://srbin.info/vucic-tvrdi-za-nedelju-dana-mere-koje-ce-obezbediti-bolji-zivot-video/
...