DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 55.796
ide na dozivotnu robiju to mu je sledeca funkcija.Ako sam dobro razumeo on ne moze da se kandiduje na novim izborima za poziciju predsednika.
Na koju poziciju onda ide?
Predsednik vlade?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ide na dozivotnu robiju to mu je sledeca funkcija.Ako sam dobro razumeo on ne moze da se kandiduje na novim izborima za poziciju predsednika.
Predsednik vlade?
ukinuti i lustrirati i jedne i druge i trece i svi koji rade protiv naroda.највише се радује паду вучића дачић. нема вучића нема снс. сви чланови снс одоше у спс.
јбг опет на исто.
јер "студенти" и ова несрећна опозиција нема шта да тражи.
а ја ћу и даље да сањам о краљевини Србије да нам химна има смисла
Strašno. (Veliko)mučenik skroz propao od borbe za Srbiju a đilasovci nemaju ni trunku elementarne (to znači osnovne) ljudske empatije jer mrze Srbiju i našeg heroja.Vucic uopste ne izgleda dobro u zadnje vreme, nemoj da se tako unapred "sekirate", nije vas sramota.
mozda postane i srpske, o tome niko nije razmisljao.Menja svoje ume u svoje pravo ime Musliju i postaje predsednik republjik kosove.
врана врани очи не вадиukinuti i lustrirati i jedne i druge i trece i svi koji rade protiv naroda.
Ako sam dobro razumeo on ne moze da se kandiduje na novim izborima za poziciju predsednika.
Predsednik vlade?
Vucic uopste ne izgleda dobro u zadnje vreme, nemoj da se tako unapred "sekirate", nije vas sramota.
Može
I koje to tačno "zlo" on čini,što poboljšava standard i uslove života milijardama ljudi,povećava plate,penzije,brani zemlju od domaćih izdajnika i stranih plaćenika itd itd?! Da da vau baš je "zao" -.-