Vucic tvrdi: blokaderska dnevnica je 50 evra

Jedino što ne zna ko je izdvojio tolike silne pare da sruši Srbiju, kada on sarađuje sa svima, EU, USA, Rusija, Kina...mora da im je poslala Indija :rotf:joj, zaboravih Soroša, daa, poslao milijarde u Srbiju da sruši nekog tamo Vučića :rotf:
Pa nisu to silne pare, to sigurno jeste slucaj, ali to je 50 ljudi , max...
Pazi uticaj na Srbiju je dovoljan motiv da hrvatska obezbedi 20 ljudi sa tom dnevnicom i 2 coveka koji ce od Vucica da primaju uplate za spin....na drugu stranu...

Da sam neutralan morao bih biti dosadan, pa bih stalno cim kazem za dnevnice sa strane hrvatskem, ili USA ili GER morao da kazem i Vucic placa bosance...i onda odmah radim posao koji ne zelim a to je dalje svadjanje Srba , koji se ovako ne cimaju mnogo sto jedni uzimaju pare od jednih a drugi od drugih, to je ferka na srpski nacin, ali se cimnu kad prozoves one srbe da uzimaju pare od jednih , a ove srbe sa ove strane Drine da uzimaju od svakog, ili precutis to svakog....

I broj Srba , pa nije Sloba ebao Srbijance sa 25000 Srba preko Drine nego sa 500 000 Srba preko drine, , nek svi imaju po qurcic, to je qurcina kad se sabere....Nerviraju me Srbi sto nikako da sabiraju , a kad im vulgarno i slikovito ukljucis vijuge, onda si nekulturan, ali drugacije totalno previde , ne zapaze, proleti pored njih , iskljuceno ...

A da, to znate valjda, gledali ste matorce, penzionere i sredovecne ljude..

Oni ukljuce TV na politiku i onda pricaju i nista ne slusaju dok ne dodje neko iz SPS ili SNS
Tad sve slusaju i onda su sve slusali i sve znaju..

Ne verujem da je on zbog toga fanatican. Vise mislim da fanaticno zeli i nervira one sto vole NAFO i sto mrze Srbiju i sve Srpsko. Takodje fanaticno brani svoja ubedjenja koja su vecinom ispravnija od alternative.
Ako skupis ljude koji su fanaticni i kazes tako , svako ima pravo da bude fanatican, veruj mi da si u ludnici .....sa ozbiljnim deluzijama kod svih tih pacijenata, tj neleceni su....

Prevelika je cena za otreznjenje naroda, bas prevelika, jer svi mi znamo da su Srbi blentavi , tvrdoglavi inatni , i kad ti hoces da on dostigne visi nivo svesti i manje samoljublja, on se zestoko protivi tome, i onda imas subverziju, tj nece raditi kako treba, sirice mrznju iz ciste pakosti i inata, i to postaje prevelika cena..

Vec sad je vidljivo da ce posledice i uspesne i neuspesne promene biti velike...
Narod je shvatio koliko je pogan, ali uvek ocima trazi poganijeg od sebe a cesto se i pomera ka tom poganijem...nekad iz straha ,, nekad iz inata, nekad da bude kao i drugi...

Tako da nije kraj poganizovanju Srbije, a da je vec djavolja, jeste vec neko vreme nego to sto ja pricam, meni vernici kazu , to je iskusenje prema tebi zato sto si dobar i bogougodan, a bog je sta....osvetoljubiv i budala, jer samo budale medju ljudima imaju tu tezu celicenja....a sadisti znaju da je lazna, ali znaju da mogu da je prodaju drugima....Ramzi i ti kuvari kad krenu da ne budu perfekcionisti nego sadisti....

50 evra dnevnicu ubije berac grozdja u vinogradu

mislio sam da blokaderi bolje placaju

Baš vređaš studente. Bilo ih je na hiljade...

Kako objašnjavaš da meni koja sam prešla oko 100 km za Niš i Kragujevac niko ništa nije platio?

Kolega studentkinje su išle u papučama kada ih je bolela noga, nisu imale ni za bolje patike.

Odvratan si.

Sve ce to narod pozlatiti , niste citali , tu vam je prica kako jedni ginu i ostaju invalidi , a drugi se unosno prodaju , ali niko ne vidi....

Tako da je to izgleda tradicija....

Srbi imaju mnogo losih stvari usvojenih kao tradiciju....narocito je to vidljivo kod vaspitanja dece...samim tim i na novu generaciju tradicionalnih...ali svi misle da su najbolji roditelji...uvek i svuda...

Ne verujem da je on zbog toga fanatican. Vise mislim da fanaticno zeli i nervira one sto vole NAFO i sto mrze Srbiju i sve Srpsko. Takodje fanaticno brani svoja ubedjenja koja su vecinom ispravnija od alternative.
1759735541885.jpeg

Mark Rute, Nato

Back