Vučić: Saopšteno mi je da je Putin "podigao zavesu"

I to izgleda da će se to završiti krupnije nego što mu je traženo u prvo vreme.
Umesto nekog opšteg okvir sporazuma, puno priznanje
Mislim da će se tražiti od njega da Srbija radi na tome da se Kosovo ne blokira da uđe u Unesko,UN i sl.a da će zauzvrat dobiti tu ZSO koja je na nivou mesne zajednice ili ribolovačkog društva bez izvršnih ovlašćenja ali će to on predstaviti kao neviđenu pobedu vodimo 5:0 u njegovim debilanama od medija opet smo pobedili itd

Mislim da će se tražiti od njega da Srbija radi na tome da se Kosovo ne blokira da uđe u Unesko,UN i sl.a da će zauzvrat dobiti tu ZSO koja je na vivou mesne zajednice bez izvršnih ovlašćenja ali će to on predstaviti kao neviđenu pobedu vodimo 5:0 u njegovim debilanama od medija opet smo pobedili itd
Ne verujem da će propustiti priliku da ga pritegnu i za više

Mislim da će se tražiti od njega da Srbija radi na tome da se Kosovo ne blokira da uđe u Unesko,UN i sl.a da će zauzvrat dobiti tu ZSO koja je na vivou mesne zajednice bez izvršnih ovlašćenja ali će to on predstaviti kao neviđenu pobedu vodimo 5:0 u njegovim debilanama od medija opet smo pobedili itd
Nema od ZSO ništa, šiptari sad imaji bolju poziciju zbog senilnog retarda na vlasti u USA i rata u Ukrajini, ZSO mu neće dati nikad

Mislim da će se tražiti od njega da Srbija radi na tome da se Kosovo ne blokira da uđe u Unesko,UN i sl.a da će zauzvrat dobiti tu ZSO koja je na nivou mesne zajednice ili ribolovačkog društva bez izvršnih ovlašćenja ali će to on predstaviti kao neviđenu pobedu vodimo 5:0 u njegovim debilanama od medija opet smo pobedili itd
Da li ima sanse da vrate Kosmet za clanstvo u NATO i srpsko okretanje ledja Rusima? Da to ne planira ili barem deo Kosmeta. Vucko je njihov mason pa sugurno nece napraviti nista vojno bez njihovog odobrenja (ako ista i uradi sto mi zvuci nerealno ali ko ce znati).

Uzbudje te kad vidis da tvoja braca Siptari pod zastitom NATO pakta prebijaju preostale srpske babe na Kosmetu?

1661599471-pretucenastarica.jpg

Zasto ste tako zli i pokvareni ljudi?

Gde ce vam dusa?

Zasto toliko mrzite Srbe i zelite im zlo i unistenje?

Sta su vam Srbi uradili pa nas toliko mrzite ? Odgovori!
Sad će Velja nevolja i miša vacic to da srede.

Back