Vucic je trapavko

Али он ради.Неуморно ради.
Све ради на србску Штету.
doveo jos jednog kome su preci kao vucicu bili na strani austrougarske

Нису само преци Александра Вучића ратовали као окупатори у Србији. О томе сведоче аустријски архиви, а о чему је Србин инфо недавно писао.​

Историјски подаци: Мацути као окупатори аустроугарске војске убијали Србе

Možete samo da mu zavidite
na čemu da mu zavidiš...jadnik nema život van teve ekrana...non stop je pred kamerama da bi animirao svoje simpatizere.....svestan je da mu je na miting došlo nekoliko puta manje ljudi nego onima koji protestvuju protiv njega i da mora da laže o brojevima da bi sačuvao vlast...pri tome je svestan da ga podržava uglavnom samo ucenjena i kupljena i neobrazovana i poludementna masa upitne inteligencije...osim toga mora da se šlihta svim svetskim liderima istovremeno da ne bi stvarno dobio obojenu revoluciju..svestan je da ga pola populacije ne podnosi da ne kažem mrzi....nigde ne sme da izađe bez telohranitelja...i ti to zoveš život kome vredi zavideti?

i ti to zoveš život kome vredi zavideti?
Da li si možda mogao da pretpostaviš da se zezam i da je ironija?
Bio sam sa detetom izložen zvučnom topu, bio sam kod rts a pre par dana itd its
Nekoliko puta prošao pored Ćacilenda
Čuo silne izjave dotičnog i onog čoveka što vodi in for mer, i izjave Dejana Ivana Marka Vuka Stankovića...

Kako da čovek ne zavidi nekome ko ima tako hrabro i čestito srce, deli pljeskavice svom narodu?

Janpi, necete opaKVIM STVARIMA DA GA oTERATE, SAMO PRAVITE JOS VECU NAKLONOST I SAZALJENJE KA NJEMU JER ISPADA SLABIJI, I ZATO NAROD MASOVNO GLASA ZA NJEGA, jer ne voli nasilje, nasilnike, one koji ismevaju, koji se bave sitnim i krupnim pakostima.

Eto, shvatite ako umete.
Kako može av da ispada slabiji? Vidi kako je opasan:

vucic-policajac.jpg

:lol:

Da li si možda mogao da pretpostaviš da se zezam i da je ironija?
Bio sam sa detetom izložen zvučnom topu, bio sam kod rts a pre par dana itd its
Nekoliko puta prošao pored Ćacilenda
Čuo silne izjave dotičnog i onog čoveka što vodi in for mer, i izjave Dejana Ivana Marka Vuka Stankovića...

Kako da čovek ne zavidi nekome ko ima tako hrabro i čestito srce, deli pljeskavice svom narodu?

On je vrlo opasan čovek baš zato što je slab. Inače je to tako

Janpi, necete opaKVIM STVARIMA DA GA oTERATE, SAMO PRAVITE JOS VECU NAKLONOST I SAZALJENJE KA NJEMU JER ISPADA SLABIJI, I ZATO NAROD MASOVNO GLASA ZA NJEGA, jer ne voli nasilje, nasilnike, one koji ismevaju, koji se bave sitnim i krupnim pakostima.

Eto, shvatite ako umete.
Неће ни Ружић помогне својом перфидном Игром његовом Дачићу да пребаци 5 % на следећим Изборима. :lol:

Odlican je i takav "trapav" jos vise mi se svidja.

Cuj, ismevati ga zato sto se sapleo...Neljudi.
vi ismevate mrtve ispod nadstresnice, tj.one koji im odaju pocast, a mrtve ne postujete, i sada tu nesto glumite ljudskost

ja cak da mislim da ti ljudi glume, opet iz pijeteta prema mrtvima, ne bih im smetao ako odaju pocast glumeci, nego bih se sklonio u stranu sa svojim misljenjem

zvucni top bih upotrebio za razbijanje demonstracija upad u skupstinu itd, ali nikad na onaj nacin na ljude koji odaju pocast i to s ledja jos, sto je krajnji pokvarenluk, i svetogrdje, i sad vi kao farbate jaja? farbate vi samo naivne, nista vam ne treba verovati, kao ni av-u, komandantu vas patoloskih lazova i foliranata, top licemera na svetu

Poslednja izmena:
Ovo je najbitnije i nažalost jako tačno
On jeste opasan
Baš zato što je i slab i svestan da je ovo sve već naprslo

To je tačno.
Međutim, ne treba zaboraviti da postoje ljudi i ima ih dosta koji su tihi čak i u ovim okolnostima.
Skoro sam razgovarala sa čovekom koga cenim i koji je vikao bukv na mene što fakulteti ne rade, što deca ne idu u školu, i da će posle svega ovoga baš glasati za sns.

Možda je to samo revolt, međutim puno ljudi pljuje što ne mogu od blokade da se prevezu od A do B ili što im deca 3 meseca sede kod kuće i na ulici, to im je važnije od nekakve politike koja ih i ne zanima, niti ih zanima nadstrešnica ni bilo šta što nije neposredan život koji vode. Gledam samo sebe, parola mnogih. To ide dotle da čujem komšinicu: kad počnu svi uveče da zvižde moj pas se tako uznemiri, moram u šetnju da ga vodim da se smiri, nek ih sve rasteraju.

Back