Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 61.766
Pa da, ali nema moc da krsi Ustav, niti to ocigledno zeli. Izjavu i link sam navela u postu malopre.Ima apsolutnu moć ... Narod glasao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da, ali nema moc da krsi Ustav, niti to ocigledno zeli. Izjavu i link sam navela u postu malopre.Ima apsolutnu moć ... Narod glasao.
Kako znaš šta on zeliPa da, ali nema moc da krsi Ustav, niti to ocigledno zeli. Izjavu i link sam navela u postu malopre.
Pa citaj postove na ovoj temi, kazem, navela sam sta zeli i sta je izjavio posle ovog sastanka.Kako znaš šta on zeli![]()
Ovo je cinjenica. Probaj uci na lk SrbijeNecemo da nagadjamo i da se bavimo neistinama (ili mozda zeljama?).
Na sta?Ovo je cinjenica. Probaj uci na lk Srbije
И у Савет Европе. А то и јесте модел "две Немачке" на којем је базиран још 2013. године потписани Бриселски споразум.Mislim da će se tražiti od njega da Srbija radi na tome da se Kosovo ne blokira da uđe u Unesko,UN i sl.
licnu kartuNa sta?
Prvi put cujem, doduse nisam ni pokusavala. Pa zato se i vode pregovori da bi se izbegao rat, ako moze.licnu kartu
Pa jel se moze uci na Kosovo na lk Srbije? Ili mora pasos?Prvi put cujem. Pa zato se i vode pregovori da bi se izbegao rat, ako moze.
Ne znam.Pa jel se moze uci na Kosovo na lk Srbije? Ili mora pasos?
Неће бити експлицитног признања у смислу размене амбасадора, али твој Вољени је импицитно признао Косово признавши косовске личне карте. Није експлицитно признао, али и такво његово имплицитно признање јесте де јуре признање. И када би се сада, на пример, ишло на Међународни суд правде (МСП) да да своје мишљење да ли је званични Београд признао косовску независност, само на основу тог признања косовских личних карата, као и Вашингтонског споразума који је твој Вољени потписао са тадашњим премијером Косова Хотијем, споразума у коме се не спомиње Резолуција 1244 и где се "Република Косово" наводи без 'пахуље' односно фусноте, МСП не би могао да да друго мишљење него да је званични Београд признао косовску независност, иако нема размене амбасадора између званичног Београда и Приштине тј. иако још увек нема експлицитног признања.
Ni ja. Jel moze neko odg?Ne znam.
Gledaju ga pre svega kao na ruskog coveka sto u sustini i jeste ma koliko maski nosio. Ovaj rat je to najbolje pokazao. Neuvodjenje sankcija Rusiji,prodaja Rude,gasa po kriminalno niskim stopama i tako dalje.Zvanicna politika je satro EU a ovamo ista ekipa kao pre 5.10.2000.. dokaz da se ovde UDBA jos uvek pita kao sto se KGB pita u Sovjetskoj Rusiji. Djindjic je dirnuo u osinjak pa znamo kako je prosao.Većina u Briselu gleda na Vučića kao na smrdikala kome je jedino korupcija bitna u Srbiji.
Ok potpisi ti ovo i glumi Šešelja na Pinku...who cares.
Трик је питање, јер је Аца Србима испро мозак спинозама...Ne znam.
Ne znam odakle ti ovo o implicitnom priznanju licnih karata, pa ja mislim da se bas o tome i pregovara/lo u Briselu, da ne bi do toga doslo.Неће бити експлицитног признања у смислу размене амбасадора, али твој Вољени је импицитно признао Косово признавши косовске личне карте. Није експлицитно признао, али и такво његово имплицитно признање јесте де јуре признање. И када би се сада, на пример, ишло на Међународни суд правде (МСП) да да своје мишљење да ли је званични Београд признао косовску независност, само на основу тог признања косовских личних карата, као и Вашингтонског споразума који је твој Вољени потписао са тадашњим премијером Косова Хотијем, споразума у коме се не спомиње Резолуција 1244 и где се "Република Косово" наводи без 'пахуље' односно фусноте, МСП не би могао да да друго мишљење него да је званични Београд признао косовску независност, иако нема размене амбасадора између званичног Београда и Приштине тј. иако још увек нема експлицитног признања.
Ниси разумела. Твој Вољени је признао косовске личне карте. Косовска документа су од стране званичног Београда призната и то је готова ствар. Косовари сада могу нормално да улазе у Србију са косовским личним картама. А то је имплицитно, али де јуре признање косовске независности.Ne znam odakle ti ovo o implicitnom priznanju licnih karata, pa ja mislim da se bas o tome i pregovara/lo u Briselu, da ne bi do toga doslo.
Nema logike u tome. Da je priznao, morali bi da pokazu pasos. Licna karta koju izdaje mup Kosova moze samo da se protumaci kao pokrajinska identifikacija...Ниси разумела. Твој Вољени је признао косовске личне карте. Косовска документа су од стране званичног Београда призната и то је готова ствар. Косовари сада могу нормално да улазе у Србију са косовским личним картама. А то је имплицитно, али де јуре признање косовске независности.
Da, ali u tom "priznanju" licnih karata obostrano, stoji sledeca napomena od strane Srbije (iz tog tvog linka, isto):Ниси разумела. Твој Вољени је признао косовске личне карте. Косовска документа су од стране званичног Београда призната и то је готова ствар. Косовари сада могу нормално да улазе у Србију са косовским личним картама. А то је имплицитно, али де јуре признање косовске независности.
Увек се такви споразуми направе тако да обе стране нешто добију. С тим што је Приштина у овом случају од твог Вољеног добила признање личних каратa на којима пише да их је издала Republika e Kosovës, чиме је од званичног Београда добила имплицитно, да де јуре признање независности, а твој Вољени је добио "дисклејмер" да маше њиме тачније да његови ботови пишу по нету како ето има "дисклејмер", па то онда шатро "није" признање косовских личних карата.Da, ali u tom "priznanju" licnih karata obostrano, stoji sledeca napomena od strane Srbije (iz tog tvog linka, isto):
Kako je rekao, Srbija je spremna da izda jedan opšti "disklejmer" (napomenu) u kojem se navodi da se omogućava korišćenje ličnih karata koje izdaje Kosovo, ali da se to radi samo zbog olakšavanja slobode kretanja pojedincima i da se to ne može tumačiti kao priznavanje nezavisnosti Kosova, ne prejudicira konačni status Kosova i ne predstavlja odustajanje Srbije od Rezolucije 1244 Savjeta bezbjednosti Ujedinjenih nacija.
Још 2014. године постигнут је договор између званичног Београда и Приштине да Косовари са косовским пасошем могу да путују са Сурчинског аеродрома, као и са граничних прелаза са Хрватском и Мађарском. А када две државе направе споразум да њихови грађани улазе и излазе из истих само са личним картама, као што је то учињено пре неки дан, то је највиши ниво међусобног уважавања две државе и - признања. Значи све је признато, само што нема експлицитног признања у смислу размене амбасадора.Nema logike u tome. Da je priznao, morali bi da pokazu pasos. Licna karta koju izdaje mup Kosova moze samo da se protumaci kao pokrajinska identifikacija...
To je u obostranom interesu. Ne vidim tu nikakvo priznanje... kada bi trazili kosovski pasos, druga stvar...Још 2014. године постигнут је договор између званичног Београда и Приштине да Косовари са косовским пасошем могу да путују са Сурчинског аеродрома, као и са граничних прелаза са Хрватском и Мађарском. А када две државе направе споразум да њихови грађани улазе и излазе само са личним картама, као што је то учињено пре неки дан, то је највиши ниво међусобног уважавања две државе и - признања. Значи све је признато, само што нема експлицитног признања у смислу размене амбасадора.