Vucic je trapavko

De nije svestran? Vidi kako samo banane lepi... Kao Sabonis. :D

8ed7c565641ae1fd34b3f56b74e3a6b7.jpeg
Plenky je isto košarkaš.

🥰

Ta dva gospodina da nisu završili u politici, draftalo bi ih se u NBA.

И ја сам се у свом незнању подсмевао, а онда сам се у блиском окружењу уверио да заиста постоје особе интолерантне на глутен и то није ни мало безопасно по њих. Зато рецимо и у апотеци добијају безглутенско брашно са дијагнозом лекара.
Хвала.
Шта проузроукује тај Глутен на -АНТИглутенске- Особе и на који Начин се то одражава на Њих?
Шта ,оће да умру,добије Боре,попримају ону Гушу као Ненад Чанак ако жваћу Глутен?
И стварно,најозбиљније бих те питао:"Да ли је ИКО-ИКАД уопште знао шта је то Глутен док га Новак Ђоковић није извалио"?

Хвала.
Шта проузроукује тај Глутен на -АНТИглутенске- Особе и на који Начин се то одражава на Њих?
Шта ,оће да умру,добије Боре,попримају ону Гушу као Ненад Чанак ако жваћу Глутен?
И стварно,најозбиљније бих те питао:"Да ли је ИКО-ИКАД уопште знао шта је то Глутен док га Новак Ђоковић није извалио"?
Ne znam ni danas. Tu i tamo čujem da ga ima u ponekoj hrani. :D

Хвала.
Нисам лекар и немам стручна објашњења, али та интолеранција постоји одувек код срећом мањег броја особа, озбиљна је и нема везе са Ђоковићем. Не знам чак ни да ли он има ту интолеранцију?
Распитај се, а пусти "здраву логику".

Нисам лекар и немам стручна објашњења, али та интолеранција постоји одувек код срећом мањег броја особа, озбиљна је и нема везе са Ђоковићем. Не знам чак ни да ли он има ту интолеранцију?
Распитај се, а пусти "здраву логику".
Стани Брате,да ли Ти видиш шта нам Они раде..те Здравствене Корпорације,фармако-мафија?
Само за Тебе сам сад, спремио један мали Исечак једног Човека кога ја изразито ценим..
ако ти није Проблем,темпираћу Тајминг па ти онда Суди и пресуђуј,долази:

Стани Брате,да ли Ти видиш шта нам Они раде..те Здравствене Корпорације,фармако-мафија?
Само за Тебе сам сад, спремио један мали Исечак једног Човека кога ја изразито ценим..
ако ти није Проблем,темпираћу Тајминг па ти онда Суди и пресуђуј,долази:

Ко сам ја да судим и пресуђујем? Моја пријатељица и њена ћерка имају тај проблем и решавају га што све спремају са тим безглутенским брашном, што је посебна "наука" јер се рецимо тесто диже на вишој температури од обичног и проблеми су им нестали. Рекох, пусти "здравологичаре" и прочитај нешто о томе.

Ко сам ја да судим и пресуђујем? Моја пријатељица и њена ћерка имају тај проблем и решавају га што све спремају са тим безглутенским брашном, што је посебна "наука" јер се рецимо тесто диже на вишој температури од обичног и проблеми су им нестали. Рекох, пусти "здравологичаре" и прочитај нешто о томе.
Твоја пријатељица и њена Кћерка су комплетне ЛУДАЧЕ које су то себи УМИСЛИЛЕ зато што превише гледају телевизију.:lol:
Уколико би се само мало усредсредиле на домаћу Кухињу а мало мање јели Мекове,Куповне Пице и остала куповна СРАЊА...
тИ Проблеми би нестали! :D
Тако ти њих посаветуј...Ја им гарантујем Оздрављење. :)

Već vidim kako će tom čovjeku propasti i treći brak, žena će ga ostaviti zbog nekog jebivetra...

Ali pronaći će istinsku ljubav, kosovsku udovicu koja će mu reći - Aleksandre, bila bi mi čast, da nosiš pušku mog pokojnog supruga.

Istinska ljubav i hrabrost pronalaze plodno tlo, gdje najmanje očekujemo.

Čuješ li ti to, @Grom_sa_neba!?
@lapsi, čitaš li?

Već vidim kako će tom čovjeku propasti i treći brak, žena će ga ostaviti zbog nekog jebivetra...

Ali pronaći će istinsku ljubav, kosovsku udovicu koja će mu reći - Aleksandre, bila bi mi čast, da nosiš pušku mog pokojnog supruga.

Istinska ljubav i hrabrost pronalaze plodno tlo, gdje najmanje očekujemo.

Čuješ li ti to, @Grom_sa_neba!?
@lapsi, čitaš li?

U Jajincima su vec pronasli puske...jos samo da mu nabacimo Dijanu Hrkalovic...
Jeste da ima glas dublji od Bajage...ali voli da se slika u tange po kancelarijama Ministarstva...

...

Back