Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 31.307
Plenky je isto košarkaš.De nije svestran? Vidi kako samo banane lepi... Kao Sabonis.
![]()

Ta dva gospodina da nisu završili u politici, draftalo bi ih se u NBA.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Plenky je isto košarkaš.De nije svestran? Vidi kako samo banane lepi... Kao Sabonis.
![]()
Хвала.И ја сам се у свом незнању подсмевао, а онда сам се у блиском окружењу уверио да заиста постоје особе интолерантне на глутен и то није ни мало безопасно по њих. Зато рецимо и у апотеци добијају безглутенско брашно са дијагнозом лекара.
И не подсмевај се покојној легенди и радости Београда Жики Обретковићу! Срамота је.
Leptejebo.
Ne znam ni danas. Tu i tamo čujem da ga ima u ponekoj hrani.Хвала.
Шта проузроукује тај Глутен на -АНТИглутенске- Особе и на који Начин се то одражава на Њих?
Шта ,оће да умру,добије Боре,попримају ону Гушу као Ненад Чанак ако жваћу Глутен?
И стварно,најозбиљније бих те питао:"Да ли је ИКО-ИКАД уопште знао шта је то Глутен док га Новак Ђоковић није извалио"?
Нисам лекар и немам стручна објашњења, али та интолеранција постоји одувек код срећом мањег броја особа, озбиљна је и нема везе са Ђоковићем. Не знам чак ни да ли он има ту интолеранцију?Хвала.
Шта проузроукује тај Глутен на -АНТИглутенске- Особе и на који Начин се то одражава на Њих?
Шта ,оће да умру,добије Боре,попримају ону Гушу као Ненад Чанак ако жваћу Глутен?
И стварно,најозбиљније бих те питао:"Да ли је ИКО-ИКАД уопште знао шта је то Глутен док га Новак Ђоковић није извалио"?
Murat je izgleda bio ku.at! Ne znam kako bi drugačije ovo objasnila?Leptejebo.
Ovo sam potisnuo.
Jednog dana će sa sabranim delima Nepomenika plašiti malu decu.
Bože dragi, sada je čovjek kriv i što ne želi da dođe do ozbiljne nesreće.A ono kad je zavrtao sraf na pruzi?
https://nova.rs/vesti/politika/kad-vucic-zavrce-ali-ne-slavine-vec-srafove-na-pruzi-video/Bože dragi, sada je čovjek kriv i što ne želi da dođe do ozbiljne nesreće.
Čini dobro, izij gov*no.
Izdajnik je fasciniran likom i delom srpskih dušmana.Murat je izgleda bio ku.at! Ne znam kako bi drugačije ovo objasnila?
Ovo meni?И не подсмевај се покојној легенди и радости Београда Жики Обретковићу! Срамота је.
Теби и свима који се подсмевају покојном Жики Обретковићу! И Минимакса је надживео, који је то први почео.Ovo meni?
Al' si mi ovo učitao pravo niotkuda i onako iz postaje.
Стани Брате,да ли Ти видиш шта нам Они раде..те Здравствене Корпорације,фармако-мафија?Нисам лекар и немам стручна објашњења, али та интолеранција постоји одувек код срећом мањег броја особа, озбиљна је и нема везе са Ђоковићем. Не знам чак ни да ли он има ту интолеранцију?
Распитај се, а пусти "здраву логику".
De nije svestran? Vidi kako samo banane lepi... Kao Sabonis.
![]()
Ко сам ја да судим и пресуђујем? Моја пријатељица и њена ћерка имају тај проблем и решавају га што све спремају са тим безглутенским брашном, што је посебна "наука" јер се рецимо тесто диже на вишој температури од обичног и проблеми су им нестали. Рекох, пусти "здравологичаре" и прочитај нешто о томе.Стани Брате,да ли Ти видиш шта нам Они раде..те Здравствене Корпорације,фармако-мафија?
Само за Тебе сам сад, спремио један мали Исечак једног Човека кога ја изразито ценим..
ако ти није Проблем,темпираћу Тајминг па ти онда Суди и пресуђуј,долази:
Твоја пријатељица и њена Кћерка су комплетне ЛУДАЧЕ које су то себи УМИСЛИЛЕ зато што превише гледају телевизију.Ко сам ја да судим и пресуђујем? Моја пријатељица и њена ћерка имају тај проблем и решавају га што све спремају са тим безглутенским брашном, што је посебна "наука" јер се рецимо тесто диже на вишој температури од обичног и проблеми су им нестали. Рекох, пусти "здравологичаре" и прочитај нешто о томе.
kmeeeeOdlican je i takav "trapav" jos vise mi se svidja.
Cuj, ismevati ga zato sto se sapleo...Neljudi.
Ponoš: Vučić je postao problem, Brisel shvatio da je pucao iz zvučnog topa
upomoc putine dere se aljek!
aj dodji na caj 9. maja, ako smes, odgovara mu ovaj
. . . , a, sta smo mi jadni zgresili da trpimo njegove traume iz detinjstva.!??Pa neka, kada ga voli!![]()
Već vidim kako će tom čovjeku propasti i treći brak, žena će ga ostaviti zbog nekog jebivetra...
Ali pronaći će istinsku ljubav, kosovsku udovicu koja će mu reći - Aleksandre, bila bi mi čast, da nosiš pušku mog pokojnog supruga.
Istinska ljubav i hrabrost pronalaze plodno tlo, gdje najmanje očekujemo.
Čuješ li ti to, @Grom_sa_neba!?
@lapsi, čitaš li?
Slican se slicnom radujeOdlican je i takav "trapav" jos vise mi se svidja.
Cuj, ismevati ga zato sto se sapleo...Neljudi.