TRAMP: PUTIN JE POTPUNO POLUDEO!

@Strigoi sta kazes na ovo - zasto ne mozete da oborite ijedan iskander. Gledao sam snimak od pre neki dan preko 20 patriot raketa ispaljeno na jedan Iskander ali bezuspesno Iskander pogadja u metu i to upravo Patriot bateriju

„ROSTEH“ O „ISKANDERU“: Pogađa u centar – protivnik je nemoćan, može samo da posmatra let​

PROTIVNIK nije u stanju da odbije udare raketnog kompleksa „iskander“.​

„РОСТЕХ“ О „ИСКАНДЕРУ“: Погађа у центар – противник је немоћан, може само да посматра лет

Foto MO Rusije

U suštini, protivnik može samo da posmatra let ovih raketa, svestan neminovnosti uništenja svojih objekata, navodi se u komentaru državne korporacije „Rosteh“ za Sputnjik.

„Balistička raketa se kreće složenom i nepredvidivom putanjom, pri ogromnoj brzini. Preopterećenja prilikom manevrisanja rakete znatno premašuju granice izdržljivosti većine NATO protivvazdušnih raketa. Iz tog razloga, Oružane snage Ukrajine nemaju čime da obaraju ‘iskander’“, ističe se u saopštenju.

Takođe se naglašava da moć bojeve glave „iskandera“ omogućava uništenje ciljeva i na značajnoj udaljenosti od same tačke pogotka rakete.

„Ukoliko sistem PVO bude zahvaćen udarnim talasom i gelerima ovog projektila, praktično ga je nemoguće vratiti u funkciju“, dodaje „Rosteh“.

Pored toga, korporacija konstatuje da je još jedna karakteristika ovog raketnog kompleksa visoka preciznost, koja znatno premašuje pokazatelje stranih balističkih projektila.

„Nije retkost da pogađaju u samu tačku nišanjenja, bez ikakvog odstupanja“, zaključuje se u saopštenju.

Ranije je rusko Ministarstvo odbrane saopštilo da su ruske snage uništile dva lansera američkog sistema protivvazdušne odbrane „patriot“ u Dnjepropetrovskoj oblasti udarom operativno-taktičkog raketnog sistema „Iskander“.

Prethodno je predstavnik komande ukrajinskog ratnog vazduhoplovstva, Jurij Ignat, u intervjuu za list „Mond“ izjavio da ruski „iskanderi“ zaobilaze i „obmanjuju“ odbranu američkih sistema protivvazdušne odbrane „patriot“.

Russia responds to Trump’s criticism of Putin: There is ’emotional overload’ right now​

The Kremlin responded Monday to President Trump’s criticism of Russian President Vladimir Putin, citing “emotional overload” at this “very important moment.”

“We are really grateful to the Americans and to President Trump personally for their assistance in organizing and launching this negotiation process,” said Russian spokesperson Dmitry Peskov when asked about Trump’s remarks, according to Reuters.

“Of course, at the same time, this is a very crucial moment, which is associated, of course, with the emotional overload of everyone absolutely and with emotional reactions.”

The comments come after the American president has lashed out at Putin in recent days, a noticeable shift in tone that many have interpreted as a sign Trump is losing his patience with the Russian leader amid the ongoing war in Ukraine.

“I’ve always had a very good relationship with Vladimir Putin of Russia, but something has happened to him. He has gone absolutely CRAZY!” Trump wrote Sunday night on Truth Social.

Earlier that day, the president said he was “not happy” with his Russian counterpart as he prepared to board Air Force One.

“I don’t know what the hell happened to Putin,” Trump told reporters.

Russia overnight launched a record number of drones into Ukraine, along with nine cruise missiles, according to The Associated Press. No deaths were immediately confirmed.

The attack followed a similar onslaught Saturday, when the Ukrainian capital of Kyiv came under fire from a barrage of Russian drones and missiles, killing at least 12 people.

Trump has repeatedly vowed to end the conflict, the current phase of which began when Moscow invaded Ukraine in February 2022.

The president’s comments are some of his toughest yet directed at Putin, though Trump has also ratcheted up his criticism of Ukrainian President Volodymyr Zelensky.

“Likewise, President Zelenskyy is doing his Country no favors by talking the way he does,” Trump said in his remarks Sunday before boarding Air Force One.

Copyright 2025 Nexstar Media, Inc. All rights reserved. This material may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed.

Hteli ste da mi srušite helikopter znači hteli ste da pridavite Rusiju e sada će Rusija malo da pridavi vas.-Putko
tako to izgleda kada jedna baraba privatizuje i prisvaja državu kao svoju prćiju nešto slično pokušava i da uradi ovaj ovde naš buljopaćenik država to sam ja

Trump je velika neznalica u vezi svetske politike. Istina ni ostali americki predsednici nisu bili bas neki KIsindzeri ali su bar verovali i oslanjali su se na sluzbe svoje drzave koje su vodili vrhuni profesionalci.

Tramp nece ni to.

Samo ide i lupeta. Sto na umu to na drumu.

320d7bfc3c654378a071152c672c7259.jpg

Објектив дрона је снимио беспилотну летелицу "упырей" на којој је посада оставила поруку :

„Без FPV-а, молим вас! Ово је последњи авион, послаће нас у фротир“ (ако и њега изгубимо, послаће нас у пешадију).

Trump je velika neznalica u vezi svetske politike. Istina ni ostali americki predsednici nisu bili bas neki KIsindzeri ali su bar verovali i oslanjali su se na sluzbe svoje drzave koje su vodili vrhuni profesionalci.

Tramp nece ni to.

Samo ide i lupeta. Sto na umu to na drumu.
to si citao fionu hill i ja sam pre neki dan, a ona je placena da laje na trampa od klinton-soros mafije

tramp i te kako zna sta putin sprema, i zato i alarmira sve, sta drugo da kaze nego da je putko poludeo, sledi eliminacija ukra rezima, ako nema sa kim da se pregovara

Hteli ste da mi srušite helikopter znači hteli ste da pridavite Rusiju e sada će Rusija malo da pridavi vas.-Putko
tako to izgleda kada jedna baraba privatizuje i prisvaja državu kao svoju prćiju nešto slično pokušava i da uradi ovaj ovde naš buljopaćenik država to sam ja
Trump je bio delimicno u pravu, izgleda da je ovog puta Putin zaista popizdeo.
Hrabri NATO i Azov Nacisti neka vam je sada vas Sotona na pomoci?
:D

Za Putina naravno

Tramp je besan jer ga Putin ne **** ni 2%

A pošto je egomanijak i gord dobija sada zbog toga izlive besa

Sve ide dobro po Rusiju

Uništili su glavnu NATO fabriku za proizvodnju dronova plus par baterija Patriota

Stotine Amerikanaca je mrtvo jer jednu bateriju duži 90 ljudi

Zato Tramp besni

Nemoćan je da Rusima nametne svoju volju
Pa ni Genlanđani ga ne hebu...

Jel trebao da kaže hvala što ste hteli da me ubijete?
To i jeste pokušaj napada na državu jer je to legitimno izabrani predsednik.

Zapad i dok je bio ujedinjen nije mogao ništa Ruskoj Imperiji
Sad kad se kolju međusobno ne mogu više naškoditi ni afričkim državama.
Niko ih ne je8e ni 0 %.
Cvile i kevću a niko ih ne sluša.
Na šta je zapad spao najbolji primjer je nacista Merc koji opet fantazira o njemačkoj vojnoj sili, a država mu na klimavim nožicama kao i on sam.
Trump je samo jedna od zadnjih etapa procesa nestanka zapada kao dominantne sile.
Danas kaže Putin je lud, sutra će mu se opet uvlačiti i tako u krug.
Tramp mašta da je ko Putin, da ima taj autoritet i poštovanje u svijetu kao veliki Imperator, ali prc. Putin je samo jedan.

:ceka:

Poslednja izmena:
Zapad i dok je bio ujedinjen nije mogao ništa Ruskoj Imperiji
Sad kad se kolju međusobno ne mogu više naškoditi ni afričkim državama.
Niko ih ne je8e ni 0 %.
bez amerike su kurton obicni
uvek su se krili iza usa. dok je na celu usa bio globalisticki sistem krvoloka ili klinton sistem uzivali su genetski robovlasnici i kolonijalisti poput engleske nemacke francuske

e sad, sto usa ima racionalniji i pre realan a ne idiotski krvolocni rezim koji je svestan da to moze odvesti covecanstvo u kolaps , i sto na svetskoj sceni je sad i kina a kuca i indija , je nesto sto krivci za svaki svetski rat nemci i englezi en mogu tek tako lak oda prihvate jer se brisu sa scene lidera i polako idu u cosak ...

svet ce shvatiti vrlo brzo da nemacka bez kontrole jednostavno uvjek bivaa opasnost po ostatak svjeta kao i pred drugi svetski rat ...

taurus u ukrjaini znaci da su to isti ludaci kao i sa hitlerom onda...

Cvile i kevću a niko ih ne sluša.
jbg odlaze u zapecak ldiera u svetu... ne mogu da se pomire. pa njihove ekonomije su se svodile na tu kolonijalisticku metodu...
Na šta je zapad spao najbolji primjer je nacista Merc koji opet fantazira o njemačkoj vojnoj sili, a država mu na klimavim nogama kao i on sam.
zato ce morati da se stave zauvek pod kontrolu. proto takva nacija. samo ej pitanje vremena kada ce novi hitler izronuti to se i pokazalo.. ak ose ne stave pod kontrolu uve ce biti novih ludaka poput merca...
Trump je samo jedna od zadnjih etapa procesa nestanka zapada kao dominantne sile.
covek koji je realna i zeli da zivi. isto tako bi bilo pogubno i po rusiju da ima takve planove kakve preferiraju nemacka i engleska...svako nromaln bi se od nje sklonio. tramp zna da to sto rade vode u eskalaciju sukoba zbog kojeg moze doci u pitnaje osptanak covecanstva. rusiaj nije sila tolika da se na frontu bori protiv citavog zapada ali jeste nuklearno i tu ne sme biti zaebancije.

Danas kaže Putin je lud, sutra će mu se opet uvlačiti i tako u krug.
ok, politika ima svije momente propagande i trenutnih kampanja...
Tramp mašta da je ko Putin, da ima taj autoritet i poštovanje u svijetu kao veliki Imperator, ali prc. Putin je samo jedan.

:ceka:
rusija nemaglobalisticku metodu.
da joj niejsu zakucali an vrata , dosli do granica , poclei ubijati ruski narod u donbasu niceg ne bi bilo.

hteli su da je sahrane finansisjski pa su se zaebali. rus nije naseo odmah 2014. 8 godina se spremao za rat i spremio se za finansijske sankcije. ne kopca se na ledja.

sad ispade da on jaca ekonomski a oni ekonomijom dodjose do raspada...

jbg prirodni enegrenti su na strani cika putina...

Back