Vlad88
Iskusan
- Poruka
- 5.121
A Jew Biden ?Ceniš da je PutIer mnogo veći siledžija od Trampa
On je skenjao dosta muhamedanaca u nepostojecoj Palestini.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Jew Biden ?Ceniš da je PutIer mnogo veći siledžija od Trampa
Јашта, Путин је луд зато што није глуп....
TRAMP: PUTIN JE POTPUNO POLUDEO!
https://www.kurir.rs/planeta/9680113/tramp-kaze-da-je-putin-potpuno-poludeo
@Тихи šta se ovo dešava ?!
Za koga navijaš ?
...
“I’ve always had a very good relationship with Vladimir Putin of Russia, but something has happened to him. He has gone absolutely CRAZY!” Trump wrote Sunday night on Truth Social.
WhateverZato što im tim tempom treba jedno 100 godina da osvoje Ukrajinu. A toliko ljudi i resursa nemaju.
to si citao fionu hill i ja sam pre neki dan, a ona je placena da laje na trampa od klinton-soros mafijeTrump je velika neznalica u vezi svetske politike. Istina ni ostali americki predsednici nisu bili bas neki KIsindzeri ali su bar verovali i oslanjali su se na sluzbe svoje drzave koje su vodili vrhuni profesionalci.
Tramp nece ni to.
Samo ide i lupeta. Sto na umu to na drumu.
Trump je bio delimicno u pravu, izgleda da je ovog puta Putin zaista popizdeo.Hteli ste da mi srušite helikopter znači hteli ste da pridavite Rusiju e sada će Rusija malo da pridavi vas.-Putko
tako to izgleda kada jedna baraba privatizuje i prisvaja državu kao svoju prćiju nešto slično pokušava i da uradi ovaj ovde naš buljopaćenik država to sam ja
Pa ni Genlanđani ga ne hebu...Za Putina naravno
Tramp je besan jer ga Putin ne **** ni 2%
A pošto je egomanijak i gord dobija sada zbog toga izlive besa
Sve ide dobro po Rusiju
Uništili su glavnu NATO fabriku za proizvodnju dronova plus par baterija Patriota
Stotine Amerikanaca je mrtvo jer jednu bateriju duži 90 ljudi
Zato Tramp besni
Nemoćan je da Rusima nametne svoju volju
Znači, više Putin nije "hladan kao špricer," nego "izbezumljen od jarosti."
Vidiš kako moje žrtve dobijaju PTSD i Stokholmski sindrom
Jel trebao da kaže hvala što ste hteli da me ubijete?Hteli ste da mi srušite helikopter znači hteli ste da pridavite Rusiju e sada će Rusija malo da pridavi vas.-Putko
tako to izgleda kada jedna baraba privatizuje i prisvaja državu kao svoju prćiju nešto slično pokušava i da uradi ovaj ovde naš buljopaćenik država to sam ja
I Zelenski je legitimno izabran predsednik pa su više puta pokušali da ga ubiju to je rat a kgb baraba bi da započne treći svetski rat ako se neko drzne da udari na njegovu malenkostJel trebao da kaže hvala što ste hteli da me ubijete?
To i jeste pokušaj napada na državu jer je to legitimno izabrani predsednik.
bez amerike su kurton obicniZapad i dok je bio ujedinjen nije mogao ništa Ruskoj Imperiji
Sad kad se kolju međusobno ne mogu više naškoditi ni afričkim državama.
Niko ih ne je8e ni 0 %.
jbg odlaze u zapecak ldiera u svetu... ne mogu da se pomire. pa njihove ekonomije su se svodile na tu kolonijalisticku metodu...Cvile i kevću a niko ih ne sluša.
zato ce morati da se stave zauvek pod kontrolu. proto takva nacija. samo ej pitanje vremena kada ce novi hitler izronuti to se i pokazalo.. ak ose ne stave pod kontrolu uve ce biti novih ludaka poput merca...Na šta je zapad spao najbolji primjer je nacista Merc koji opet fantazira o njemačkoj vojnoj sili, a država mu na klimavim nogama kao i on sam.
covek koji je realna i zeli da zivi. isto tako bi bilo pogubno i po rusiju da ima takve planove kakve preferiraju nemacka i engleska...svako nromaln bi se od nje sklonio. tramp zna da to sto rade vode u eskalaciju sukoba zbog kojeg moze doci u pitnaje osptanak covecanstva. rusiaj nije sila tolika da se na frontu bori protiv citavog zapada ali jeste nuklearno i tu ne sme biti zaebancije.Trump je samo jedna od zadnjih etapa procesa nestanka zapada kao dominantne sile.
ok, politika ima svije momente propagande i trenutnih kampanja...Danas kaže Putin je lud, sutra će mu se opet uvlačiti i tako u krug.
rusija nemaglobalisticku metodu.Tramp mašta da je ko Putin, da ima taj autoritet i poštovanje u svijetu kao veliki Imperator, ali prc. Putin je samo jedan.
![]()
Majdan.I Zelenski je legitimno izabran predsednik pa su više puta pokušali da ga ubiju to je rat a kgb baraba bi da započne treći svetski rat ako se neko drzne da udari na njegovu malenkost