Majstor Života
Iskusan
- Poruka
- 5.563
Ma naravno gde se amerika pojavi tu teče med i mleko![]()
Amerika tu samo udica za upecati se na "divljaci blokaderi, nanu im blokadersku i zgubidansku".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma naravno gde se amerika pojavi tu teče med i mleko![]()
Života vanzemaljac, ja sam Zemljanin.Odakle ste vas dvojica bludnika?
Ja nikada nisam bio pod represijom i torturom. Radim svoj posao , zivim svoj zivot, niko mi jos nije nesto zabranio ili mi se isprecio. Niko me nije ni hapsio za svoje stavove i ubedjenja.Историја ће златним словима уоквирити ХРАБРОСТ оних који су одбили учестовање у театру који је требао да покрије МЕСЕЦЕ РЕПРЕСИЈЕ СИСТЕМА
Управо та ХРАБРОСТ представља наду да у нашој Србији постоји генерација која не пристаје на дијалог са ТОРТУРОМ .
Разговор са нечим што је одавно требало да заврши на сметлишту историје.
![]()
27E, marinac, jos si tu?Ja nikada nisam bio pod represijom i torturom. Radim svoj posao , zivim svoj zivot, niko mi jos nije nesto zabranio ili mi se isprecio. Niko me nije ni hapsio za svoje stavove i ubedjenja.
Gde ima ta tortura i ta represija voleo bih da odem tamo da vidim sta je to tacno?
Odgovor? Neki? Umesto sto prduc..te27E, marinac, jos si tu?![]()
Odgovor? Neki? Umesto sto prduc..te
To si mu drveni advokat?Odgovara se na smislena pitanja.
Na besmislice se ne odgovara![]()
Marinac, nisi relevantan ni za staTo si mu drveni advokat?
Znaci osim prduc.. nemate nista...
hahahahhahahaha
Vidi se da vam je Milos Teofilovic idol.
Aj bezi ...
hahahahhaha
Pandur... Mirnooooooo!Odgovor? Neki? Umesto sto prduc..te
Ispumpo si sePandur... Mirnooooooo!![]()
Naravno! A blokaderi su sledeci stadijum ustasko siptarske hunte. Blokaderi su reciklirani DOS olos koji zeli ponovo da jase Srbiju i da nam uvede fasizam kao osnovno uredjenje drzave gde vlada bezakonje vec samo volja pojedinaca. Blokaderska sekta je sastavljena od dobro poznatih izdajnika Srbije i ustaskih agenata.Ти хоћеш да кажеш да је и актуелна власт део те машинерије?
Naravno! A blokaderi su sledeci stadijum ustasko siptarske hunte. Blokaderi su reciklirani DOS olos koji zeli ponovo da jase Srbiju i da nam uvede fasizam kao osnovno uredjenje drzave gde vlada bezakonje vec samo volja pojedinaca. Blokaderska sekta je sastavljena od dobro poznatih izdajnika Srbije i ustaskih agenata.
I takvim nebitnim likovima presenik traži debatu?
Nemaju cilj,nemaju većinu nemaju čak nikog da moze uopste da priča u njihovo ime(mreže se ne računaju)
Nebitni
Pogledajte prilog 1774333
Gramatika likes this.vlada bezakonje vec samo volja pojedinaca
Trenutno takvi nisu na vlasti,ali imaju veliku želju da dođu na vlast po bilo koju cenu.Добро, кога би предложио да замени усташко шиптарску хунту на власти, а да не буде блокадерска усташко шиптарска хунта?
Ionako teško podnošljivu atmosferu predsednik je prethodno dodatno naelektrisao i tvrdnjom da je „pitanje dana kada će nekog da ubiju“, što mnogima nije zvučalo samo kao upozorenje na moguće posledice uličnih nereda. Teško je bilo ne setiti se da je, uoči 15. marta i upotrebe zvučnog oružja, upravo Vučić najavljivao da će toga dana „svirati kraj protestima“, te da je, uoči skupa 28. juna precizno najavio kada će započeti obračuni na ulicama.Malo šta drugo osim da ide na zaoštravanje i pokušaj gušenja pobune strahom Vučiću i stoji na raspolaganju nakon niza pogrešnih odluka i propuštanja šansi za konstruktivno rešenje
Sam je, uostalom, rekao da vanredno stanje neće uvoditi, jer je „procedura komplikovana“, a i „postoje druge mere za obezbeđenje ustavnog reda i poretka države“. Druge razloge nije pominjao – recimo, činjenicu da sada nema pandemije kao izgovora za kršenje pravne procedure, kada je vanredno stanje uvodio 2020. A to znači da bi se za uvođenje vanrednog stanja morala sazvati sednica Skupštine, sa svim rizicima koje bi sada nosilo davanje prava opozicionim predstavnicima građana da nešto progovore. I sve to, verovatno, uz očekivanu podršku koja bi im za takva nastojanja mogla stići sa ulice – čak i uprkos barikadama postavljenim oko zgrade, sa verovatnim ciljem „odbrane“ hrabrog predsednika iz komšiluka.Stranka koja se do sada svim sredstvima borila za svaku mesnu zajednicu, koja je znala da pobede na tom izbornom nivou proslavlja koncertom Ace Lukasa, u nedelju je na izborima za mesne zajednice u Sremskoj Mitrovici redom gubila od nezavisnih kandidata
Osim što nije lako zamisliti održavanje izbora u ovoliko zapaljivoj atmosferi, jasno je da se ni na taj, u normalnim okolnostima najdemokratskiji način, Srbija sada ne bi vratila sa ivice ponora na kome se klati: ko god da pobedi, odnosno, čija god pobeda da se saopšti, druga strana u to ne bi verovala i haos bi se nastavio.Ko god da na eventualnim izborima pobedi, odnosno, čija god pobeda da se saopšti, druga strana u to ne bi verovala i haos bi se nastavio.
Naznake ideja o traženju rešenja koje ne podrazumeva samo neizvesno čekanje na raspisivanje izbora pod postojećim uslovima, uz mnogo izvesnije zaoštravanje sukoba sa tragičnim ishodom, već su se pomolile, mada u dosta nejasnom obliku. I odmah su naišle na besnu reakciju, pre svega nekih studentskih profila na društvenim mrežama, ali i šire pobunjene javnosti, željne pravde, nespremne na kompromis.Priča o pravoj suštini naprednjačke vlasti i posledicama njenog delovanja odjednom se proširila zapadnim medijima. I ne kritikuje se u njima samo Vučićeva vlast, već i pasivan odnos zapadnih država, zainteresovanih samo za finansijsku korist od srpskog autokrate
....a lepo je moglo da se pohapse odgovorni za korupciju i rušenje nadstrešnice.
Svega ovoga ne bi bilo da je Pera otišao u policiju