savasavanovic
Buduća legenda
- Poruka
- 26.622
А што је ова госпођа претходно ударала полицајца металном дршком?
Није ми познато да било где на свету,. полицајци мирно трпе да их неко бије, а да га мало не испретуцају.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А што је ова госпођа претходно ударала полицајца металном дршком?
ajde malo kulture u obracanju, ne zbog mene nego radi tebe...........ceo forum te gleda.Serete, naravno. Otkud Vučiću smrdljivku uverenje da će neko s njim pričati ili ga shvatiti za ozbiljno na bazi svake glupsoti koju izgovori?
najvaznije je da se ne nerviras, ide na zivci a poslem i na srce.Јесте; 2012. завршио Други светски рат. Под мудрим жвалегиним вођством победили смо Немце, Италијане и Јапанце. Живео врховни командант друг жвалега! Живеоооо! Ој жвалега, ти народни боже, без тебе се живети не може! Ојххааа!
Ајд' сад, узми дозу и на спавањац. Пелене ће ти променти ујутро.
Pogledajte prilog 1770573
Toliko strepi da je protjeran iz Sarajeva jos pocetkom 80tih, i to od samih Srba, ali je otisao da truje SrbijuMa znamo da Sarajevo strepi od njega.
A znam da su Seselji pretezno katolici, to je objasnjavao novinar Goran Milic u jednoj emisiji, valjda su Seselji zivjeli nekada u Dalmaciji, bavili su se ribolovom, onda su se raselili prema sjeveru, svi Seselji su otisli na u sjevernu Hrvatsku, samo loza ovog huskaca i zlocinca je otisla na istok, i nije on sam od sebe problem, meni je on prije svega smijesan, nego oni koji puse njegove lazi i manipulacije
Svi su odozdo i svi katolici jedan mi je radio na kući pre par godina. Jedan drugi isti šešelj bukvalno svi liče njega više nema.A znam da su Seselji pretezno katolici, to je objasnjavao novinar Goran Milic u jednoj emisiji, valjda su Seselji zivjeli nekada u Dalmaciji, bavili su se ribolovom, onda su se raselili prema sjeveru, svi Seselji su otisli na u sjevernu Hrvatsku, samo loza ovog huskaca i zlocinca je otisla na istok, i nije on sam od sebe problem, meni je on prije svega smijesan, nego oni koji puse njegove lazi i manipulacije![]()
Pokojni Vladan Batic je to sa " Seseljima" davno objasnio ( Karmelo Seselj, Hrvatska stranka Prava, PavelicevaSvi su odozdo i svi katolici jedan mi je radio na kući pre par godina. Jedan drugi isti šešelj bukvalno svi liče njega više nema.
Ne bi Seselj nista mogao da nije bio Milosevicu " omiljena opozicija", znas i sam da je bio u koaliciji sa njim, kada je Vucic bio ministar informisanja.Seselj je prije svega tragikomicna pojava u politici,a njegov nosac gajbi piva Vucic je bolesniji.Ustaški element koji je ubačen da uništi i istrebi sve srbe.
I Ava Karabatić je bila pozivala na borbu za nasilje nad ženama. Ona i Šešelj, ista meta, isto rastojanje.
Zašto organi države Srbije ne reaguju i ne uhapse spodobu koja ovako javno poziva na nasilje, i to prema ženama?!?
Zašto naš dobri @tab503 ne otvori neku temu i ne zapita se malo o tome kako je moguce da narodni poslanik, dakle član parlamenta, najvišeg zakonodavnog tela u državi i tela koje po Ustavu ima najveću moć, poziva na nasilje i prođe nekažnjeno?
Ali ne, narod koji protestuje protiv ovoga je taj koji vrši nasilje, jadne prostorijice SNS-a, polupana stakla, prosuta farba....uzas!!! To je glavna tema!
Gde nađe Milića tatinog sina, "čoveka svih televizija" koji je jugo-srbovao, pa yutelovao, a onda se '93. setio da je Hrvat, pa je hrtovao. Sad je i tata Goran ubacio svog sina kod Plenkovića. Svako se češe tamo gde ga svrbi, a Milića ima i pravoslavne i katoličke vere, čak i muslimana.A znam da su Seselji pretezno katolici, to je objasnjavao novinar Goran Milic u jednoj emisiji, valjda su Seselji zivjeli nekada u Dalmaciji, bavili su se ribolovom, onda su se raselili prema sjeveru, svi Seselji su otisli na u sjevernu Hrvatsku, samo loza ovog huskaca i zlocinca je otisla na istok, i nije on sam od sebe problem, meni je on prije svega smijesan, nego oni koji puse njegove lazi i manipulacije![]()
Nisam spomenuo Milica da bi istaknuo njegove ljudske " vrijednosti", i meni se zgadio u pogledu pljuvanja onih koji su ga kao novinara svojevremeno proslavili, ali tu u toj emisiji je imao tacne i valjane informacije u pogledu loze Seselj....Gde nađe Milića tatinog sina, "čoveka svih televizija" koji je jugo-srbovao, pa yutelovao, a onda se '93. setio da je Hrvat, pa je hrtovao. Sad je i tata Goran ubacio svog sina kod Plenkovića. Svako se češe tamo gde ga svrbi, a Milića ima i pravoslavne i katoličke vere, čak i muslimana.
Šešelji su iz istočne Hercegovine i ti katolici i danas žive uglavnom u neretvanskom kraju. To što je Milić pričao je priča Stjepana Šešelja i ona se valjda donekle poklapa sa ovom što priča "vojvoda", a onda svako priča svoju, pa veruje ko u šta hoće.Nisam spomenuo Milica da bi istaknuo njegove ljudske " vrijednosti", i meni se zgadio u pogledu pljuvanja onih koji su ga kao novinara svojevremeno proslavili, ali tu u toj emisiji je imao tacne i valjane informacije u pogledu loze Seselj....
Ti to iz iskustvaDefinitivno su žene razlog pokretanja velikih ratova i nesreća ali žvalu će apsolutno sa razlogom da počiste.
Muškarac je navikao svašta da sluša i trpi ali žena nije. Kad joj pukne film bolje da te nema.
Istoriju u ruke pa čitaj ćaciTi to iz iskustva
9 meseci birate metode i ljude da skinete vučića, juče opet fijasko. Zar stvarno nemate nekog pametnijeg čoveka da pobedi vučića?Kraj vam je blizu pa vam sve smeta![]()
Plan je da ne izgine 1500 ljudi bespotrebno kao u rumuniji9 meseci birate metode i ljude da skinete vučića, juče opet fijasko. Zar stvarno nemate nekog pametnijeg čoveka da pobedi vučića?
Aj ne lupaj, znamo koliko vam je on posebno mrzak.A znam da su Seselji pretezno katolici, to je objasnjavao novinar Goran Milic u jednoj emisiji, valjda su Seselji zivjeli nekada u Dalmaciji, bavili su se ribolovom, onda su se raselili prema sjeveru, svi Seselji su otisli na u sjevernu Hrvatsku, samo loza ovog huskaca i zlocinca je otisla na istok, i nije on sam od sebe problem, meni je on prije svega smijesan, nego oni koji puse njegove lazi i manipulacije![]()
Ne lupaj, pravoslavni, poreklom negde iz CG, posle se doselil u Hercegovinu.Nisam spomenuo Milica da bi istaknuo njegove ljudske " vrijednosti", i meni se zgadio u pogledu pljuvanja onih koji su ga kao novinara svojevremeno proslavili, ali tu u toj emisiji je imao tacne i valjane informacije u pogledu loze Seselj....
Poslusaj iznad pokojnog Vladana Batica botino neinteligentna, nabrojane Seselje iz HDZa i HSPa.Ne lupaj, pravoslavni, poreklom negde iz CG, posle se doselil u Hercegovinu.
Nisi na Klix.ba.![]()
Dabome, i u Americi i u UK ima više miliona ljudi koji se prezivaju Smit, i gle čuda, oni američki uopšte nisu poreklom Englezi.Poslusaj iznad pokojnog Vladana Batica botino neinteligentna, nabrojane Seselje iz HDZa i HSPa.![]()