Šešelj pozvao na nasilje prema ženama

Јесте; 2012. завршио Други светски рат. Под мудрим жвалегиним вођством победили смо Немце, Италијане и Јапанце. Живео врховни командант друг жвалега! Живеоооо! Ој жвалега, ти народни боже, без тебе се живети не може! Ојххааа!
Ајд' сад, узми дозу и на спавањац. Пелене ће ти променти ујутро. :namcor:
Pogledajte prilog 1770573
najvaznije je da se ne nerviras, ide na zivci a poslem i na srce.

A znam da su Seselji pretezno katolici, to je objasnjavao novinar Goran Milic u jednoj emisiji, valjda su Seselji zivjeli nekada u Dalmaciji, bavili su se ribolovom, onda su se raselili prema sjeveru, svi Seselji su otisli na u sjevernu Hrvatsku, samo loza ovog huskaca i zlocinca je otisla na istok, i nije on sam od sebe problem, meni je on prije svega smijesan, nego oni koji puse njegove lazi i manipulacije :mrgreen:

A znam da su Seselji pretezno katolici, to je objasnjavao novinar Goran Milic u jednoj emisiji, valjda su Seselji zivjeli nekada u Dalmaciji, bavili su se ribolovom, onda su se raselili prema sjeveru, svi Seselji su otisli na u sjevernu Hrvatsku, samo loza ovog huskaca i zlocinca je otisla na istok, i nije on sam od sebe problem, meni je on prije svega smijesan, nego oni koji puse njegove lazi i manipulacije :mrgreen:
Svi su odozdo i svi katolici jedan mi je radio na kući pre par godina. Jedan drugi isti šešelj bukvalno svi liče njega više nema.

Zašto organi države Srbije ne reaguju i ne uhapse spodobu koja ovako javno poziva na nasilje, i to prema ženama?!?

Zašto naš dobri @tab503 ne otvori neku temu i ne zapita se malo o tome kako je moguce da narodni poslanik, dakle član parlamenta, najvišeg zakonodavnog tela u državi i tela koje po Ustavu ima najveću moć, poziva na nasilje i prođe nekažnjeno?

Ali ne, narod koji protestuje protiv ovoga je taj koji vrši nasilje, jadne prostorijice SNS-a, polupana stakla, prosuta farba....uzas!!! To je glavna tema!
I Ava Karabatić je bila pozivala na borbu za nasilje nad ženama. Ona i Šešelj, ista meta, isto rastojanje. :lol:

https://youtu.be/CCIr4JaoN_M?si=C4PwA8b-Am1EZh2i

Gde nađe Milića tatinog sina, "čoveka svih televizija" koji je jugo-srbovao, pa yutelovao, a onda se '93. setio da je Hrvat, pa je hrtovao. Sad je i tata Goran ubacio svog sina kod Plenkovića. Svako se češe tamo gde ga svrbi, a Milića ima i pravoslavne i katoličke vere, čak i muslimana.

Gde nađe Milića tatinog sina, "čoveka svih televizija" koji je jugo-srbovao, pa yutelovao, a onda se '93. setio da je Hrvat, pa je hrtovao. Sad je i tata Goran ubacio svog sina kod Plenkovića. Svako se češe tamo gde ga svrbi, a Milića ima i pravoslavne i katoličke vere, čak i muslimana.
Nisam spomenuo Milica da bi istaknuo njegove ljudske " vrijednosti", i meni se zgadio u pogledu pljuvanja onih koji su ga kao novinara svojevremeno proslavili, ali tu u toj emisiji je imao tacne i valjane informacije u pogledu loze Seselj....

Nisam spomenuo Milica da bi istaknuo njegove ljudske " vrijednosti", i meni se zgadio u pogledu pljuvanja onih koji su ga kao novinara svojevremeno proslavili, ali tu u toj emisiji je imao tacne i valjane informacije u pogledu loze Seselj....
Šešelji su iz istočne Hercegovine i ti katolici i danas žive uglavnom u neretvanskom kraju. To što je Milić pričao je priča Stjepana Šešelja i ona se valjda donekle poklapa sa ovom što priča "vojvoda", a onda svako priča svoju, pa veruje ko u šta hoće.

Taj Stjepan Šešelj je kažnjen za nepoštovanje haškog suda.
Onaj pravaš Denis Šešelj je podneo krivičnu prijavu protiv Tuđmana zbog genocida i ratnog profiterstva.
Ovo stvarno deluje "šešeljevski".

Aj ne lupaj, znamo koliko vam je on posebno mrzak.

Ne lupaj, pravoslavni, poreklom negde iz CG, posle se doselil u Hercegovinu.

Nisi na Klix.ba. :kafa:

Poslusaj iznad pokojnog Vladana Batica botino neinteligentna, nabrojane Seselje iz HDZa i HSPa. :mrgreen:
Dabome, i u Americi i u UK ima više miliona ljudi koji se prezivaju Smit, i gle čuda, oni američki uopšte nisu poreklom Englezi.

P. S. Moje prezime uopšte ne zvuči hrvatski, i to ni najmanje, pa opet u Splitu (baš u Splitu) imam više prezimenjaka nego u bilo kom mestu u Srbiji, a nemamo baš nikakve veze sa Dalmacijom. Prodaj ti svoje mudrosti negde drugde.

Back