Brioso
Aktivan član
- Poruka
- 1.437
Хрват је то.![]()
On se jasno naziva " cetnickim vojvodom"![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хрват је то.![]()
On se jasno naziva " cetnickim vojvodom"![]()
Kako to promaklo majku muti si je otvorio pre mene...sledeci put mi se slobodno javi ako nadjes nesto zanimljivo.
Jel si ti usamljena medju upravom u tom stavuKo sluša više tu ruinu od čoveka ..treba da ga bude sramota
bolesnik
Zašto organi države Srbije ne reaguju i ne uhapse spodobu koja ovako javno poziva na nasilje, i to prema ženama?!?
Zašto naš dobri @tab503 ne otvori neku temu i ne zapita se malo o tome kako je moguce da narodni poslanik, dakle član parlamenta, najvišeg zakonodavnog tela u državi i tela koje po Ustavu ima najveću moć, poziva na nasilje i prođe nekažnjeno?
Ali ne, narod koji protestuje protiv ovoga je taj koji vrši nasilje, jadne prostorijice SNS-a, polupana stakla, prosuta farba....uzas!!! To je glavna tema!
Sto vi casne patriote ne odete i srusite onaj kiceraj u Hrtkovcima da ne ostene cigla na cigli .bolesnik
hrvat podmetnut sbrima
ustasa sta drugo ocekivati
Što ti Albanac na odeš? Vi ste poznati kao hrabri.Sto vi casne patriote ne odete i srusite onaj kiceraj u Hrtkovcima da ne ostene cigla na cigli .
Zašto organi države Srbije ne reaguju i ne uhapse spodobu koja ovako javno poziva na nasilje, i to prema ženama?!?
Zašto naš dobri @tab503 ne otvori neku temu i ne zapita se malo o tome kako je moguce da narodni poslanik, dakle član parlamenta, najvišeg zakonodavnog tela u državi i tela koje po Ustavu ima najveću moć, poziva na nasilje i prođe nekažnjeno?
Ali ne, narod koji protestuje protiv ovoga je taj koji vrši nasilje, jadne prostorijice SNS-a, polupana stakla, prosuta farba....uzas!!! To je glavna tema!
I sa Crnim Đavolom protiv sns!Što ti Albanac na odeš? Vi ste poznati kao hrabri.
Iznenađen sam,neću moć zaspat.Blues, uz tebe sam!
Vređao im ljubljenu Karlu u sanjanom Hagu.Što ste ljuti na seselja kad čovek ima 0% vlasti ?
Meni je kora od banane i ono vi možete samo da prihvatite iz Haga prvo čega se sijetim kad je on tema.![]()
Ma znamo da Sarajevo strepi od njega.Bas me cudi da sexisticki mizantrop i hodajuce debelo zlo koje 30 godina samo siri mrznju i lazi ima tako maleficna i nenormalna razmisljanja prema zenama,a jos je manje cudno da je mentor dusevnog bolesnika iz Cipuljica kraj Bugojna.
Neki dan je jasno porucio da ako pendreci i gumeni metci ne pomazu rezimu da se " otarase" studenta i gradjana, da se predje na bojevu municiju.
Jao zamisli sta sve ima u tim arhivama UDBE...
Ono....
- Snimci Plenkija kako opsti s ovcom...
- AVtihrista kako pije krv šišmiša dok kruži oko pentagrama u sred noci u Jajincima...
- Šešelja kako se mazi s Čermakom u Hagu...
- Thompson kako peva partizanske pesme u kafani u Užicu...
...
Još kad bi druga strana mogla da shvati na šta nišaniš…glasam za predlog broj 4 , Tupsona i partizanske pesme
![]()
Seselj je bio u vezi sa Vendi, zato ima govornu manu kad ga ucila da peva
Pa zbog oralnog sifilisastavi na glasanje ko je koga tu zarazio... govornom manom na primer
![]()
Nacrtaću već ako nekom baš treba.Još kad bi druga strana mogla da shvati na šta nišaniš…
Ne pomaže, Srbin.info na za to pogodne deluje isto kao Pink ili Danas.Nacrtaću već ako nekom baš treba.![]()
..pa da, sve se znalo unapred isto i za Hag.Ima taj snimak kad se Milošević prosuo od smijeha.
91 je Šeki imo proročansku izjavu kad je bio u posjeti Srbima u Dalmaciji u Benkovcu.
U jednom momentu prekida nekog lokalca,i kaže "šta će bit ako mi izgubimo ovaj rat? Ode kapetan Dragan za Australiju,ja ode u Beograd a vi,gde ćete vi?"![]()
kad drugosrbijanci mogu da daje izjave gde brane nacistickog ratnog zlocinca dinka sakica onda i ovaj ima pravo da prica bilo sta jer od branjenja nacistickog zlocinca nema goregDa, ali to ne znači da ima pravo na ovakve izjave.