Šešelj pozvao na nasilje prema ženama

Хрват је то. :lol:
On se jasno naziva " cetnickim vojvodom" :mrgreen:
1755291409508.png

Zašto organi države Srbije ne reaguju i ne uhapse spodobu koja ovako javno poziva na nasilje, i to prema ženama?!?

Zašto naš dobri @tab503 ne otvori neku temu i ne zapita se malo o tome kako je moguce da narodni poslanik, dakle član parlamenta, najvišeg zakonodavnog tela u državi i tela koje po Ustavu ima najveću moć, poziva na nasilje i prođe nekažnjeno?

Ali ne, narod koji protestuje protiv ovoga je taj koji vrši nasilje, jadne prostorijice SNS-a, polupana stakla, prosuta farba....uzas!!! To je glavna tema!
bolesnik

hrvat podmetnut sbrima

ustasa sta drugo ocekivati

Zašto organi države Srbije ne reaguju i ne uhapse spodobu koja ovako javno poziva na nasilje, i to prema ženama?!?

Zašto naš dobri @tab503 ne otvori neku temu i ne zapita se malo o tome kako je moguce da narodni poslanik, dakle član parlamenta, najvišeg zakonodavnog tela u državi i tela koje po Ustavu ima najveću moć, poziva na nasilje i prođe nekažnjeno?

Ali ne, narod koji protestuje protiv ovoga je taj koji vrši nasilje, jadne prostorijice SNS-a, polupana stakla, prosuta farba....uzas!!! To je glavna tema!

Prosto karmicki...ocekujmo uskoro vest da se Šešelj pridruzio Palmi...

...

Bas me cudi da sexisticki mizantrop i hodajuce debelo zlo koje 30 godina samo siri mrznju i lazi ima tako maleficna i nenormalna razmisljanja prema zenama,a jos je manje cudno da je mentor dusevnog bolesnika iz Cipuljica kraj Bugojna.

Neki dan je jasno porucio da ako pendreci i gumeni metci ne pomazu rezimu da se " otarase" studenta i gradjana, da se predje na bojevu municiju.
Ma znamo da Sarajevo strepi od njega.

Jao zamisli sta sve ima u tim arhivama UDBE...

Ono....
- Snimci Plenkija kako opsti s ovcom...

- AVtihrista kako pije krv šišmiša dok kruži oko pentagrama u sred noci u Jajincima...

- Šešelja kako se mazi s Čermakom u Hagu...

- Thompson kako peva partizanske pesme u kafani u Užicu...

...

:zcepanje::rotf: glasam za predlog broj 4 , Tupsona i partizanske pesme :super:

Ne prolazi poziv na reakciju prema zenama u javnosti , a jel znate zasto..

99% srpskih muskaraca koji su ovako u glumi da su nezavisni mi dodju kad treba da budu za pravdu ili istinu i kazu brate imam zenu sponzorusa je sta da ti kazem, neda mi dabudem javno protiv SNS i da budem informer.
Udala se hoce da uziva u sigurnosti i novcu , nece principe i nece da snosi teret koji bi joj bio udarac na nacin zivota..

99% muskaraca se povuce kad ih zategne zena protiv njihovih stvarnih uverenja...

Zena nije izabrala muskarca da bi mu bila partner, nego da bi koristila izvor prihoda i zivela lepo...ne moze ona da podnese opterecenje, finansijsku i psihicku torturu i napad na njen mir i zivot..

Back