Vučić ponosan na "nadstrešnicu"!

Nije. Onaj koji ne vidi da on vlada ucenom i lažima, to jest, primorava ljude da glasaju za njega i kupuje glasove (što je protivzakonito) i ostatak lako pokrade, jer on je na listi i on broji glasove, je ili previše glup ili je i sam podmićeni izdajnik.
Mi živimo u krimonalom okupiranoj državi i to svakom mora biti jasno.
Vise od polovina ljudi to ne vidi, tako da ne znam sta reci..

U moru sumanutih izjava koje je u svom poodmaklom ludilu izrekao sinoć malo ispod radara je prošla izjava :

"Govorili ste o firmama bliskim režimu, niko nam ništa nije pokazao, sem što maltretirate porodice. Niko korupciju ne samo da nije nikada dokazao, a videćete i da neće, to je bio posao s kojim se svako ponosi, uobičajen, da se gradi i niko ne može taj ponos da mi oduzme."

au leb ti jbm da ti jbm!
1759767323827.png

U moru sumanutih izjava koje je u svom poodmaklom ludilu izrekao sinoć malo ispod radara je prošla izjava :

"Govorili ste o firmama bliskim režimu, niko nam ništa nije pokazao, sem što maltretirate porodice. Niko korupciju ne samo da nije nikada dokazao, a videćete i da neće, to je bio posao s kojim se svako ponosi, uobičajen, da se gradi i niko ne može taj ponos da mi oduzme."

au leb ti jbm da ti jbm!
Pokvarenjak ce da optuzi studente, koji su poginuli za pokusaj terorizma.

Back