Vučić pozvao na debatu

Ponudio je ono sta su blokaderi i sledbenici sekte kukali, moljakali i prosili da dobiju . Sada je to zvanicno i ponudio. Tv-debatu on sam protiv svih, birajte koga hocete. Rasturice vas. .sve odjednom.
Nudi i izbore ali koliko cujem opozicija i blokaderi su odbili jer su svesni da nemaju ni 0,5% podrske.

Pumpanje prdnulo u cabar.
Nikoga ne zanima priča sa žvalom kako je umislio da je bitan?!?? Jedino da raspiše izbore 🤗

Tad su Slobu izdali i vojska i policija.
A krajnji rezultati vođe 5.oktobra su takvi da ih niko sebi poželeo ne bi.
1000010746.jpg

Odlično. Takvo smeće nam ni ne treba na našoj strani. A ko će cvileti to ćemo videti. Treba se samo setiti 5. oktobra. 😊
5. Oktobra kada smo rusili Milosevica, mali smo veliku masu ljudi, preko 50% populacije Srbije. Ali to :

Homogenu sa jednim ciljem zajednickim ciljem.
Vi sada imate 0,5% podrske sa opozicijom i svim frakcijama i NVO i placenicima iz okruzenja ne prelazite 2-3% gradjana Srbije. 2-3 % je najvise izmedju 140-210 hiljada ljudi.
Ali to nije homogena masa. Tu imate , ideologe komuniste, fasiste, naciste, liberale, woke degenerike, NVO sekte, berske sekte, placenike , ustase , balije, separatiste, narkomane, razne grupe koje ni same ne znaju sta su, politicke partije razlicitih ideoloskih pravaca .
U orevodu krvavao cete se pobiti mesjusobno i pre nego sto prava borba za vlast pocne. Osudjeni ste na propast i pre pocetka svega ovoga. To sam vam rekao ja licno! Nemojte posle nisam znao kada sam vam ja rekao i znali ste .
Vi ste jedna rastimovana hipnotisana gomila
Cija podrska se rapidno rasipa . Nemate bukvalno nista osim nasilja i blokada koje su greskim usmerene uoravo na gradjane koji teeba da vas podrze. To je bio zasnji ekser u vas kovceg. Cak i studenti vise ne dolaze na proteste i blokade. I njima se gadite .

Nema sta dalje da pricamo. Nemate prestavu o realnosti. Zivite u iluziji. Vi ste opasnost i za sebw i za druge jer niste avesni koju ste stetu naneli pravom studentskom protestu koji je ugasen zbog vas. Samo to vammniko jos nije rekao ali cete vrlo brzo saznati

5. Oktobra kada smo rusili Milosevica, mali smo veliku masu ljudi, preko 50% populacije Srbije. Ali to :

Vi sada imate 0,5% podrske sa opozicijom i svim frakcijama i NVO i placenicima iz okruzenja ne prelazite 2-3% gradjana Srbije. 2-3 % je najvise izmedju 140-210 hiljada ljudi.
Ali to nije homogena masa. Tu imate , ideologe komuniste, fasiste, naciste, liberale, woke degenerike, NVO sekte, berske sekte, placenike , ustase , balije, separatiste, narkomane, razne grupe koje ni same ne znaju sta su, politicke partije razlicitih ideoloskih pravaca .
U orevodu krvavao cete se pobiti mesjusobno i pre nego sto prava borba za vlast pocne. Osudjeni ste na propast i pre pocetka svega ovoga. To sam vam rekao ja licno! Nemojte posle nisam znao kada sam vam ja rekao i znali ste .
Cija podrska se rapidno rasipa . Nemate bukvalno nista osim nasilja i blokada koje su greskim usmerene uoravo na gradjane koji teeba da vas podrze. To je bio zasnji ekser u vas kovceg. Cak i studenti vise ne dolaze na proteste i blokade. I njima se gadite .

Nema sta dalje da pricamo. Nemate prestavu o realnosti. Zivite u iluziji. Vi ste opasnost i za sebw i za druge jer niste avesni koju ste stetu naneli pravom studentskom protestu koji je ugasen zbog vas. Samo to vammniko jos nije rekao ali cete vrlo brzo saznati
Ti se brineš za jadne studente i proteste... Majko mila Marinac od belu padaju
:sad2:

Pa onda ne znam što je toliko navalio ko gladna godina za dijalog?

1000008452.jpg

K

O cemu bi ti da debatujes? Da li treba nastaviti graditi nadstresnice pod kojim ce da ginu slucajni prolaznici?
Imas li ti savesti?
Organizator blokada fakulteta je potpisao dozvole za nadatresnjicu. Zasto jos niste odgovorili na pitanja o tome koje postavljam mesecima unazad ??? Zar vas nije sramota da stojite protiv ubica na protestu???
Zasro morate da guglate kada vas neko pita da li znate barem jedno ime zrtve koje izgubilo zivot tog dana??!? Sram vas bilo.
Sarlatani.

Ja sam pravoslavni Srbin.
Takav sam rodjen i takav cu jesnog dana umreti
za razliku od vas za mene Srebrenica nije genocid. Kosovo je zauvek Srbija. I uvek cu biti za uniju sa Rusijom i Belorusijom.
A vi dusmani puknite od muke.
Ne mozes biti i divljak i pravoslavan Hriscanin.Ne mozes sluziti i Bogu i mamonu.Moras da se opredelis.Divljastvo i primitivizam su neprijatelji Srbije.
Da bi bio pravoslavan Srbin,moras imati savest.Bez savesti dzaba sve.

Back