5. Oktobra kada smo rusili Milosevica, mali smo veliku masu ljudi, preko 50% populacije Srbije. Ali to :
Homogenu sa jednim ciljem zajednickim ciljem.
Vi sada imate 0,5% podrske sa opozicijom i svim frakcijama i NVO i placenicima iz okruzenja ne prelazite 2-3% gradjana Srbije. 2-3 % je najvise izmedju 140-210 hiljada ljudi.
Ali to nije homogena masa. Tu imate , ideologe komuniste, fasiste, naciste, liberale, woke degenerike, NVO sekte, berske sekte, placenike , ustase , balije, separatiste, narkomane, razne grupe koje ni same ne znaju sta su, politicke partije razlicitih ideoloskih pravaca .
U orevodu krvavao cete se pobiti mesjusobno i pre nego sto prava borba za vlast pocne. Osudjeni ste na propast i pre pocetka svega ovoga. To sam vam rekao ja licno! Nemojte posle nisam znao kada sam vam ja rekao i znali ste .
Vi ste jedna rastimovana hipnotisana gomila
Cija podrska se rapidno rasipa . Nemate bukvalno nista osim nasilja i blokada koje su greskim usmerene uoravo na gradjane koji teeba da vas podrze. To je bio zasnji ekser u vas kovceg. Cak i studenti vise ne dolaze na proteste i blokade. I njima se gadite .
Nema sta dalje da pricamo. Nemate prestavu o realnosti. Zivite u iluziji. Vi ste opasnost i za sebw i za druge jer niste avesni koju ste stetu naneli pravom studentskom protestu koji je ugasen zbog vas. Samo to vammniko jos nije rekao ali cete vrlo brzo saznati