- Poruka
- 85.204
Studenti su tražili odgovornost i da institucije rade svoj posao posle toga izbore. Sa tim luzerom neće niko da priča jer je nebitan.Vi ste trazili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Studenti su tražili odgovornost i da institucije rade svoj posao posle toga izbore. Sa tim luzerom neće niko da priča jer je nebitan.Vi ste trazili.
I to su tražili pre koliko dugo?Studenti su tražili odgovornost i da institucije rade svoj posao posle toga izbore. Sa tim luzerom neće niko da priča jer je nebitan.
Što to gledaš spržićeš sebi razum.Na Pinku, Zeks i Vucicevic voditelji. Nepristrasnije ne moze biti.![]()
jer 6ti oktobar nije osvanuo vec su dosli vasi igraci sistemsko iz iste kuhinjeTad su Slobu izdali i vojska i policija.
A krajnji rezultati vođe 5.oktobra su takvi da ih niko sebi poželeo ne bi.
I dalje nema odgovora za pitanje na javne cinjenice. Bezanje od istine je jedna od kljucnih stvari zasro su gradjani pobegli od protesta i ne zele da cuju za blokadere.Velma si neozbiljan i neodgovran.Ti i tebi slicni ste opasnost za Srbiju.
Umesto da se lecite,vi hocete da vladate.Penjuci se niz pokretne stepenice.
sta fali prodavcu lubenica ?Što bi neko išao na debatu sa budalom?!?? To je isto kao kada bih ja išao na kafu sa prodavcem lubenica sa pijace.![]()
5. Oktobra kada smo rusili Milosevica, mali smo veliku masu ljudi, preko 50% populacije Srbije. Ali to :
Homogenu sa jednim ciljem zajednickim ciljem.
Vi sada imate 0,5% podrske sa opozicijom i svim frakcijama i NVO i placenicima iz okruzenja ne prelazite 2-3% gradjana Srbije. 2-3 % je najvise izmedju 140-210 hiljada ljudi.
Ali to nije homogena masa. Tu imate , ideologe komuniste, fasiste, naciste, liberale, woke degenerike, NVO sekte, berske sekte, placenike , ustase , balije, separatiste, narkomane, razne grupe koje ni same ne znaju sta su, politicke partije razlicitih ideoloskih pravaca .
U orevodu krvavao cete se pobiti mesjusobno i pre nego sto prava borba za vlast pocne. Osudjeni ste na propast i pre pocetka svega ovoga. To sam vam rekao ja licno! Nemojte posle nisam znao kada sam vam ja rekao i znali ste .
Vi ste jedna rastimovana hipnotisana gomila
Cija podrska se rapidno rasipa . Nemate bukvalno nista osim nasilja i blokada koje su greskim usmerene uoravo na gradjane koji teeba da vas podrze. To je bio zasnji ekser u vas kovceg. Cak i studenti vise ne dolaze na proteste i blokade. I njima se gadite .
Nema sta dalje da pricamo. Nemate prestavu o realnosti. Zivite u iluziji. Vi ste opasnost i za sebw i za druge jer niste avesni koju ste stetu naneli pravom studentskom protestu koji je ugasen zbog vas. Samo to vammniko jos nije rekao ali cete vrlo brzo saznati
ili njihove roditelje kojima su zatvorili napravili otvorene prelome na nogama...
I dalje nema odgovora za pitanje na javne cinjenice. Bezanje od istine je jedna od kljucnih stvari zasro su gradjani pobegli od protesta i ne zele da cuju za blokadere.
To dovodi do dva realna i jedina zakljucka.
Prvi je da su izuzetno glupi ljudi vodili sve ovo i na kraju upropastili kao sve sto su dotakli.
Drugi zakljucak je da smisljeno radite za Vucica , da to znate ili ne znate ako vas kontrolise preko posrednika.
U oba slucaja ste namagarceni i kapaciteti su vam ograniceni za neko korisno delovanje a kao takvi mozete biti samo neprijatelji Srbije i Srpskoga naroda jer ste deo masinerije koja unistava i pljacka Srbiju
vec 45 godina unazad.
Ti idi sa njim na kafu ja neću, meni dovoljna lubenica. Idi i sa vučićem na debatusta fali prodavcu lubenica ?
ne pricaj gluposti i ne vredjaj ljude
je.bes debatuTi idi sa njim na kafu ja neću, meni dovoljna lubenica. Idi i sa vučićem na debatu![]()
Неће, али излете му, је.би гаТи хоћеш да кажеш да је и актуелна власт део те машинерије?
Neko ce da spremi cetkicu to 100 postospremaj cetkicu
у србији где и увјекNeko ce da spremi cetkicu to 100 posto
Ustase i balije imaju gde a gde ce srbi ako ovo pobede u srbiji.![]()
Aj ne sviraj ovo su cetnici vaskrsnuliу србији где и увјек
али више неће бити одрођени
ваш титоистички ситем је завршена прича па самим тим и издајничка прича звнаичног београда