Počeo je iskakat sa pozivom na debatu i na Pinkovim filmskim kanalima. Nema gdje ga nema. Teška muka ga mori. Nikad nije bio ovako izmožden. Sada ga treba dokrajčit, gotov je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naslusali smo se njegovih lazi i debata u parlamentu.To bi bilo cisto zamajavanje s budalom.Kad vidis da neko nema savesti,tu ne vredi gubiti vreme.Vec su sve karte otkrivene.Samo bi se naivac nadao bilo kakvom sporazumu sa patoloskim lazovom.Čim Vučić zove na debatu posle 10 godina znači da je slab i da nema drugog izbora.
Ko je fizički zlostavljao i maltretirao narod ne gine mu robija 10+ godina a mogu da se pozdrave od stažaSad su okrvavili pendreke, nema im nazad, ima da biju do kraja...
One vaše gluposti kako će policija preći na vašu stranu su sada puste želje.
Glupom konfrontacijom sa policijom vi ste ih gurnuli čvrsto u Vučkov zagrljaj.
Ima da cvilite kao onaj debeli: Polako, brate, nemoj po glavi...![]()
Ponudio je ono sta su blokaderi i sledbenici sekte kukali, moljakali i prosili da dobiju . Sada je to zvanicno i ponudio. Tv-debatu on sam protiv svih, birajte koga hocete. Rasturice vas. .sve odjednom.Pa čekaj zar ih nije već pobedio čemu onda ovo prosjačenje sa televizije za dijalogom?
Pogledajte prilog 1773863
Ko je fizički zlostavljao i maltretirao narod ne gine mu robija 10+ godina a mogu da se pozdrave od staža![]()
Nisam, iskreno se zabavljam a samo ponekad dozvoljavam sebi da se nerviram. Makar me je ovo od svih ovih 9 meseci naucilo da se ne obazirem na to niti sta se pise, a jos manje sta misle o meni jer i ja isto mislim o njima/vama, mnogima.Plaćena si kao Tihi, Sensei i sl. da pišeš to što pišeš. Obojene su samo vaše laži, a studenti i narod traže samo da institucije rade svoj posao.
A što se tiče knjiga, rekao bi da će većina vučićevaca ponovo ući u školu. Potrebno im je.
Izadjite na debatu. Trazili ste je . Moljakali.Neverovatno kako su se sendvičari raskokodakali oko bulšit priče o debati, frkica.
Rece neko ko brani ubice ljudi ispod nadstresnjice.... cccccc.....Plaćena si kao Tihi, Sensei i sl. da pišeš to što pišeš. Obojene su samo vaše laži, a studenti i narod traže samo da institucije rade svoj posao.
A što se tiče knjiga, rekao bi da će većina vučićevaca ponovo ući u školu. Potrebno im je.
Marinac, pa gde si ti nama?Izasjite na debaru. Trazili ste je . Moljakali.
Prosili. Nidi i cak sam protiv svih vas . I rasturice vas.
Blokaderi se uplasili.
Tresu se gacce . Ne smeju da mu izadju na crtu.
Tresko. Ne znam sta u vasoj Hrvatskoj radite , ali ovde toga nema. Mene brine samo bezbednost blokadera. Narod je krenuo da ih goni.Marinac, pa gde si ti nama?
Ja bi pre rekao da si se ti ukakkio.
Mirises na robiju.
Marinac, mnogo si opasan, sad će i tebe da gone, ne brini se ista.Tresko. Ne znam sta u vasoj Hrvatskoj radite , ali ovde toga nema. Mene brine samo bezbednost blokadera. Narod je krenuo da ih goni.
Stvarno su počeli svašta da vam stavljaju u sendviče, sve veće gluposti pišete.Tresko. Ne znam sta u vasoj Hrvatskoj radite , ali ovde toga nema. Mene brine samo bezbednost blokadera. Narod je krenuo da ih goni.
Pandur je to! On bi i bez sendviča, samo da može da tuce slabije od sebe.Stvarno su počeli svašta da vam stavljaju u sendviče, sve veće gluposti pišete.
Kerovi ne misle šta će biti sa njima kad padne ovaj režim.Pandur je to! On bi i bez sendviča, samo da može da tuce slabije od sebe.
Gonila me drzava neko vreme. Ali su me pustili posle 2 godine .Marinac, mnogo si opasan, sad će i tebe da gone, ne brini se ista.
Odlično. Takvo smeće nam ni ne treba na našoj strani. A ko će cvileti to ćemo videti. Treba se samo setiti 5. oktobra.Sad su okrvavili pendreke, nema im nazad, ima da biju do kraja...
One vaše gluposti kako će policija preći na vašu stranu su sada puste želje.
Glupom konfrontacijom sa policijom vi ste ih gurnuli čvrsto u Vučkov zagrljaj.
Ima da cvilite kao onaj debeli: Polako, brate, nemoj po glavi...![]()
Ne znam. Pisem to vec mesecima. Zdrablje blokadera ce biti jako ugrozeno, zbog prisustva taznih bolesti . Ali policija ce sigurno nacinnacin da ih zastiti od posledica.Stvarno su počeli svašta da vam stavljaju u sendviče, sve veće gluposti pišete.
O cemu bi ti da debatujes? Da li treba nastaviti graditi nadstresnice pod kojim ce da ginu slucajni prolaznici?Izadjite na debatu. Trazili ste je . Moljakali.
Prosili. Nudi cak sam protiv svih vas . I rasturice vas.
Blokaderi se uplasili.
Tresu se gacce . Ne smeju da mu izadju na crtu.
Tek će da te gone.Gonila me drzava neko vreme. Ali su me pustili posle 2 godine .
Bas zbog mojih ekstremistickih stavova protiv neprijatelja Srbije .
Ali nista se ti ne brini. Moje vreme i onih koji su kao ja dolazi polako. Zato nam je bitno da dodje ta anarhija koju propagira blokaderska sekta. Bice blokaderi korisni be obzira sto ce mesju prvima nestati sa javne scenw Srbije.![]()
Bolje brini ko će vas zaštititi kad ti Vučić ode na smetlište istorije.Ne znam. Pisem to vec mesecima. Zdrablje blokadera ce biti jako ugrozeno, zbog prisustva taznih bolesti . Ali policija ce sigurno nacinnacin da ih zastiti od posledica.
Stara dobra "batina ima dva kraja".Panduri polako ulaze u formu, pendreci sevaju sve laganije....
je l se sećate kako je pre 10 dana jeo gvna kako država kreće u ozbiljan obračun za 4 dana i da će svi biti iznenađeni
opet slagao
Pa ti si neprijatelj Srbije.Gonila me drzava neko vreme. Ali su me pustili posle 2 godine .
Bas zbog mojih ekstremistickih stavova protiv neprijatelja Srbije .
Ali nista se ti ne brini. Moje vreme i onih koji su kao ja dolazi polako. Zato nam je bitno da dodje ta anarhija koju propagira blokaderska sekta. Bice blokaderi korisni be obzira sto ce mesju prvima nestati sa javne scenw Srbije.![]()