Vučić pozvao na debatu

Sad su okrvavili pendreke, nema im nazad, ima da biju do kraja...
One vaše gluposti kako će policija preći na vašu stranu su sada puste želje.
Glupom konfrontacijom sa policijom vi ste ih gurnuli čvrsto u Vučkov zagrljaj.

Ima da cvilite kao onaj debeli: Polako, brate, nemoj po glavi... :per:
Ko je fizički zlostavljao i maltretirao narod ne gine mu robija 10+ godina a mogu da se pozdrave od staža 🤗

Pa čekaj zar ih nije već pobedio čemu onda ovo prosjačenje sa televizije za dijalogom? 🤔

Pogledajte prilog 1773863
Ponudio je ono sta su blokaderi i sledbenici sekte kukali, moljakali i prosili da dobiju . Sada je to zvanicno i ponudio. Tv-debatu on sam protiv svih, birajte koga hocete. Rasturice vas. .sve odjednom.
Nudi i izbore ali koliko cujem opozicija i blokaderi su odbili jer su svesni da nemaju ni 0,5% podrske.

Pumpanje prdnulo u cabar.

Plaćena si kao Tihi, Sensei i sl. da pišeš to što pišeš. Obojene su samo vaše laži, a studenti i narod traže samo da institucije rade svoj posao.
A što se tiče knjiga, rekao bi da će većina vučićevaca ponovo ući u školu. Potrebno im je.
Nisam, iskreno se zabavljam a samo ponekad dozvoljavam sebi da se nerviram. Makar me je ovo od svih ovih 9 meseci naucilo da se ne obazirem na to niti sta se pise, a jos manje sta misle o meni jer i ja isto mislim o njima/vama, mnogima.

posle bejzbol palice na devojku anu,posle gazenja naroda i aboliranja toga, posle kurcenja na skupu u nisu kako nema pricevise sa b lokaderima, posle stotine palica koje hitna pomoc donosi batinasima krimosima u vozilu hitne pomoci da bi tukli blokadere,
posle prebijenih roditelja i zatvorenih ociju , posle bacanja topovskog udara kamenica i baklji na narod

HOCE DEBATU ?

ovo ukazuje da su potpuno poludeli .

Marinac, mnogo si opasan, sad će i tebe da gone, ne brini se ista.
Gonila me drzava neko vreme. Ali su me pustili posle 2 godine .
Bas zbog mojih ekstremistickih stavova protiv neprijatelja Srbije .
Ali nista se ti ne brini. Moje vreme i onih koji su kao ja dolazi polako. Zato nam je bitno da dodje ta anarhija koju propagira blokaderska sekta. Bice blokaderi korisni be obzira sto ce mesju prvima nestati sa javne scenw Srbije. 😉

Sad su okrvavili pendreke, nema im nazad, ima da biju do kraja...
One vaše gluposti kako će policija preći na vašu stranu su sada puste želje.
Glupom konfrontacijom sa policijom vi ste ih gurnuli čvrsto u Vučkov zagrljaj.

Ima da cvilite kao onaj debeli: Polako, brate, nemoj po glavi... :per:
Odlično. Takvo smeće nam ni ne treba na našoj strani. A ko će cvileti to ćemo videti. Treba se samo setiti 5. oktobra. 😊

Ali nista se ti ne brini. Moje vreme i onih koji su kao ja dolazi polako. Zato nam je bitno da dodje ta anarhija koju propagira blokaderska sekta. Bice blokaderi korisni be obzira sto ce mesju prvima nestati sa javne scenw Srbije. 😉
Tek će da te gone.
E moj marinac, nesrećo jedna. :sad2:

je l se sećate kako je pre 10 dana jeo gvna kako država kreće u ozbiljan obračun za 4 dana i da će svi biti iznenađeni
opet slagao

BEFORE - "Hocete da pustim Kobre da ih razbucaju za 5 minuta, jel to hocete?"
AFTER - "Kobre se brane stolicama pribijeni uz zid..."

...

BEFORE - "Necete nas videti pa cete videti... kako drzava nastupa odlucno protiv blokadera..."
AFTER - "Ajde da kao pregovaramo blokaderi...."

...

Pa ti si neprijatelj Srbije.

Back