Vučić o dronovima na Kosovu: Užasnut sam, Turska ponovo sanja obnovu Otomanske imperije

Može da piše šta hoće na tarabi.
Ja ti pričam stanje na terenu.
Za 5-10 godina, sve crkve će biti njihove. Oni već tvrde da su oni sve izgradili.
Dali smo Gazivode, Trepču, predali katastar Shiptarima, a već su držali liturgiju na Albanskom.
Jel ti misliš da Članak slučajno govori da dole nema Srpskih Pravoslavnih Crkava?
Oni rade marljivo na svemu, dok mi ništa nismo uradili.
Ja bih onom narodu preporučio da beže u Srbiju, dole nema života ni suživota sa Shiptarima. Srbija ih je pustila niz vodu. Toliko.

Alo tebra, sve mi je jasno...sve si objasnio kad si spomenuo Google i "ostali software". Hvala, sve najbolje.

U ratu protiv Srbije bi Turci po pu ši li kao što su po pu ši li na Dubravnici, Kosovu, Beogradu, Kumanovu...

👇

http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Dubravnica

Da te vratim u realnost:

Protiv Lovačkog Društva u Bosanskom Ratu 92-95 najbrutalnije je završilo 25K srpskih vojnika.

I to govorim o sukobu rebrandirane JNA u VRS vs Lovačko društvo ARBIH, i to oskudno lovačko.

Tebi naravno ne branim da se testiraš protiv Turaka.

Može da piše šta hoće na tarabi.
Ja ti pričam stanje na terenu.
Za 5-10 godina, sve crkve će biti njihove. Oni već tvrde da su oni sve izgradili.
Dali smo Gazivode, Trepču, predali katastar Shiptarima, a već su držali liturgiju na Albanskom.
Jel ti misliš da Članak slučajno govori da dole nema Srpskih Pravoslavnih Crkava?
Oni rade marljivo na svemu, dok mi ništa nismo uradili.
Ja bih onom narodu preporučio da beže u Srbiju, dole nema života ni suživota sa Shiptarima. Srbija ih je pustila niz vodu. Toliko.

"Your family from Solunski Front" does not like this. Toliko.

I šta sa tim? Mnogo je pametno poginuti za glupost. Heroji Kosara izginuli za šta tacno?
Hoćeš ti da dodjes da ratujes iz Kanade?
Ратује се ракетама, за почетак...

Само темпирати право време за напад кад у ЕУ буде био раскол због исламског питања

Back