ЦрниГавран
Domaćin
- Poruka
- 4.357
E izvini ja sam kreten sto uopste ulazim u neku diskusiju sa tobom. Moje izvinjenje.
Izvoli, da ne bude da ja lažem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E izvini ja sam kreten sto uopste ulazim u neku diskusiju sa tobom. Moje izvinjenje.
U kafanama moždazadnji put su goloruki srpski seljaci najurili turke sve do stambola izgleda da cemo morati i njihove ostatke da najurimo
Odgovor ti je dat samo tvoj intelekt nije dovoljno razvijen da ga asimiluje . Srbija će prema svojoj južnoj pokraini primeniti model koji je Hrvatska primenila prema Krajini . Znači albansko stanovništvo koje bude želelo da se integriše u ustavno-pravni sistem Srbije biće prihvaćeno a oni koji to ne žele imaće prilike da odluče gde žele da žive izvan Srbije. Trenutno Albanaca na Kosovu ima oko 800 ili najviše 900 hiljada dok su na Severu potpuna manjina. To što njihovom policijom trenutno kontrolišu sever kriv je sadašnji režim koga prvo moramo da se oslobodimo. Uglavnom Srbija mora povratiti teritorije Kosova tako što će se prvo naoružati (a već sad je više od desetostruko vojno jača i od te terorističke bage zajedno sa Albanijom) a zatim uzeti ono što je njeno što joj pripada i po Božijim i po ljudskim zakonima. Ovaj put Srbija bira vreme oslobađanja.Ma idi, pukao si od poznavanja.
Šta će nam kada je vlast izdala? Sever Kosova smo držali i bio je koliko toliko pod našom kontrolom. Od dolaska Vučića više nije. Njegovi mafijaši teraju da se glasa za Srpsku Ljistu, tipa Radojičić i njegova banda.
Sve što je bilo i što podseća na Srbiju je prekrecheno. Ušli smo u završnicu. Ostalo još jedino narod da se odluči da li će da beži ili će da ostane da trpi teror, dok nema pravo ni kao manjina na nešto svoje.
Ja sam već otvarao teme i postavljao pitanja, na koje odgovora nema, osim kafanskih srba poput tebe, gde će kroz 10-50 godina Srpska vojska samo da udje dole i nekom silom i magijom da drži to pod kontrolom. Samo u snovima.
Bez dovoljnog broja ljudi da žive dole, od te priche nema ništa. Niko iz Srbije neće da se seli nazad dole. A i zašto bi? Mnogi su izrodili decu u Srbiji, a mit o Kosovu je tu da se narod lozi.
SPC je napustila KiM i patrijaršija je u Beogradu sad.
Albanci već svojataju crkve dole i tvrde da su to Albanske Crkve, i Google i ostali softveri isto potvrdjuju.
Evo pitam te još jednom, gde ti vidiš i kako vraćanje KiM u sastav Srbije?
Izvoli.
То је било одавно, и одавно је престало. Нема тога више.Shiptari se kote, više nego Srbi.
I nema nam spasa dokle god je situacija ovakva u državi.
Ja sam realista, ne živim u snovima.
Lavež Erdogana je potpuno bezopasan. Već godinama tvrdi, kako će turska vojska uništiti Izrael, onaj Izrael koji za samo 6 dana uništio arapske armije koje su bile daleko brojnije i bolje naoružane od tadašnjeg IDF i sadašnje turske armije.
Malo realnosti, mozda su slabiji od izraela ali su od nas znacajno jaci.Lavež Erdogana je potpuno bezopasan. Već godinama tvrdi, kako će turska vojska uništiti Izrael, onaj Izrael koji za samo 6 dana uništio arapske armije koje su bile daleko brojnije i bolje naoružane od tadašnjeg IDF i sadašnje turske armije.
Turski dronovi za koje Ukrajinci govore da su beskorisni. Ruska PVO oborila maltene sve Bayraktare i to na početku rata. Dobri samo za iživljavanje nad onima bez protivvazdušne odbrane.
U ratu protiv Srbije bi Turci po pu ši li kao što su po pu ši li na Dubravnici, Kosovu, Beogradu, Kumanovu...
http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Dubravnica
Ista situacija kao sa Mađarskom, videćeš i sam.To je Turska konstantno radila. Samo lud čovjek je mislio da su nam Turci i Turska prijatelji.
Мађари су смешни... А Шиптари покојни без АмерикеIsta situacija kao sa Mađarskom, videćeš i sam.
1.000 turskih dronova? Buhahahaha
Оће Турци да изгину заједно са Шиптарима кад оду Амери из Србије...
Чим ова будала настани санаторијум, има Турци те дронове са Шиптарима да поједу скупа у деловима, братски...
Ne vidim ni pod razno
Против Турске је цео Балкан изузев Шиптарије и Базниије...nikakve šanse da ti tako žgoljav možeš da izadješ na kraj sa 90 Miliona Turaka i njihovom armijom koja je 2 sila u NATO.
2. sila u NATO koja koristi artiljeriju iz Drugog svetskog rata i tenkove M48 i M60 Patton iz pedesetih godina prošlog veka. Jaka sila koja decenijama ne može izaći na kraj sa KurdimaNe vidim ni pod razno nikakve šanse da ti tako žgoljav možeš da izadješ na kraj sa 90 Miliona Turaka i njihovom armijom koja je 2 sila u NATO.
srpski goloruki seljaci su ih isutali sve do stambola sad kad budemo naoruzani do zuba ima da povedu i svoju rodbinu sa balkanaNe vidim ni pod razno nikakve šanse da ti tako žgoljav možeš da izadješ na kraj sa 90 Miliona Turaka i njihovom armijom koja je 2 sila u NATO.
2. sila u NATO koja koristi artiljeriju iz Drugog svetskog rata i tenkove M48 i M60 Patton iz pedesetih godina prošlog veka. Jaka sila koja decenijama ne može izaći na kraj sa Kurdima
Ma da... U kom veku?Odgovor ti je dat samo tvoj intelekt nije dovoljno razvijen da ga asimiluje . Srbija će prema svojoj južnoj pokraini primeniti model koji je Hrvatska primenila prema Krajini . Znači albansko stanovništvo koje bude želelo da se integriše u ustavno-pravni sistem Srbije biće prihvaćeno a oni koji to ne žele imaće prilike da odluče gde žele da žive izvan Srbije. Trenutno Albanaca na Kosovu ima oko 800 ili najviše 900 hiljada dok su na Severu potpuna manjina. To što njihovom policijom trenutno kontrolišu sever kriv je sadašnji režim koga prvo moramo da se oslobodimo. Uglavnom Srbija mora povratiti teritorije Kosova tako što će se prvo naoružati (a već sad je više od desetostruko vojno jača i od te terorističke bage zajedno sa Albanijom) a zatim uzeti ono što je njeno što joj pripada i po Božijim i po ljudskim zakonima. Ovaj put Srbija bira vreme oslobađanja.
Moja familija je prošla Albansku Golgotu, Solunski Front i svašta nešto. Tvoja je sledila tvoj primer, vodila velike bitke po kafanama.na tvoju zalost u istoriji moguce da imas familije koja je bezala zajedno sa turcima za stambol posle prvog balkanskog rata
Izrael nije Srbija...Lavež Erdogana je potpuno bezopasan. Već godinama tvrdi, kako će turska vojska uništiti Izrael, onaj Izrael koji za samo 6 dana uništio arapske armije koje su bile daleko brojnije i bolje naoružane od tadašnjeg IDF i sadašnje turske armije.
Turski dronovi za koje Ukrajinci govore da su beskorisni. Ruska PVO oborila maltene sve Bayraktare i to na početku rata. Dobri samo za iživljavanje nad onima bez protivvazdušne odbrane.
U ratu protiv Srbije bi Turci po pu ši li kao što su po pu ši li na Dubravnici, Kosovu, Beogradu, Kumanovu...
http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Dubravnica
A naše budale vežbaju sa njima.Ista situacija kao sa Mađarskom, videćeš i sam.
Da, od tih pobeda se još nismo oporavili natalitetno, a izgubili još više teritorije. Odlično nam ide.srpski goloruki seljaci su ih isutali sve do stambola sad kad budemo naoruzani do zuba ima da povedu i svoju rodbinu sa balkana
Ma da... U kom veku?
Moja familija je prošla Albansku Golgotu, Solunski Front i svašta nešto. Tvoja je sledila tvoj primer, vodila velike bitke po kafanama.![]()
mani me tvojih gluposti tvog laganja i tvog postenja sigurno ti je familija bezala zajedno sa turcima posle prvog balkanskog rata nazad za stambol
Može da piše šta hoće na tarabi.Pise i na tarabi "p*cka" pa je ne kresem/kreses.