Vučić o dronovima na Kosovu: Užasnut sam, Turska ponovo sanja obnovu Otomanske imperije

Uglavnom Srbija mora povratiti teritorije Kosova tako što će se prvo naoružati (a već sad je više od desetostruko vojno jača i od te terorističke bage zajedno sa Albanijom) a zatim uzeti ono što je njeno što joj pripada i po Božijim i po ljudskim zakonima. Ovaj put Srbija bira vreme oslobađanja.

Kakve ložačke bajke. Sve vlasti na ovamo su napaljivale narod kako smo mi neka sila i kako ćemo "da im pokažrmo" a radili su sve da pokrajinu izgubimo. Posle Miloševića, Tadića i Vučića, tamo više nemamo ni trunke suvereniteta. Možda se Kosovo prazni od Albanaca, ali prazni se i od Srba. Tu se gleda odnos a on je oduvek bio 95 prema 5 u korist njih. Plus što su na njihovoj strani sve regionalne sile i što se Albanija razvija većom brzinom nego Srbija. Ne da nećemo ništa povratiti, nego ćemo nastaviti dodatno da gubimo teritorije na jugu. I tako sve dok budemo imali režime koji se geopolitički temelje na zameranju zapadu i veličanju despotija sa istoka.

Screenshot_20251009-090057_Chrome.jpg

Prijatelji Šreder koji nam je ubijao decu kome je veličanstveno polizao krac na godišnjicu bombardovanja usred Beograda.. Klinton, Toni Bler, Šolc, Makron..Orban koji nosi šal velike Mađarske.. Kurti... Rama.. sve mrzitelji Srbije.. evo i Erdogan mu prijatelj koji podržava terorističku državu Kosovo!

E tako će opet za par meseci da se pravi blesav kad bude kao rekao kako je Orban mađarski nacionalista i kako on i njegove pristalice štuju mađarske fašiste koji su tokom rata bacali Srbe pod led u Novom Sadu i imaju pretenzije ka Vojvodini i stvaranju velike Mađarske, jer eto on to sad to nije pojma i to ga je baš šokiralo, biće ono sve same neverice i šoci.

Od nas ništa ne ostaje ni sada. Kroz 50 godina će Srbija izgubiti još više stanovnika, a shiptari se kote, NATO steže obruč.
Nekada je bilo chojstvo dovoljno, sada treba više od toga. Boj bije svetlo oružje a ne samo srce u junaka. Imali smo dosta junaka koji su sad đubrivo, a rezultat je koji?
Jel smo u boljem položaju nego pre 100 godina?
Koja korist mrtvom od slobode?

Kakve ložačke bajke. Sve vlasti na ovamo su napaljivale narod kako smo mi neka sila i kako ćemo "da im pokažrmo" a radili su sve da pokrajinu izgubimo. Posle Miloševića, Tadića i Vučića, tamo više nemamo ni trunke suvereniteta. Možda se Kosovo prazni od Albanaca, ali prazni se i od Srba. Tu se gleda odnos a on je oduvek bio 95 prema 5 u korist njih. Plus što su na njihovoj strani sve regionalne sile i što se Albanija razvija većom brzinom nego Srbija. Ne da nećemo ništa povratiti, nego ćemo nastaviti dodatno da gubimo teritorije na jugu. I tako sve dok budemo imali režime koji se geopolitički temelje na zameranju zapadu i veličanju despotija sa istoka.
Umesto da rade na normalizaciji odnosa one šake preostalih jada od Srba i Albanaca na Kosovu, oni lože narod "kad se siroti Radojica na Kosovo vrati".

Koliko moraš da budeš izvan realnosti da bi poverovao u taj narativ?

Umesto da rade na normalizaciji odnosa one šake preostalih jada od Srba i Albanaca na Kosovu, oni lože narod "kad se siroti Radojica na Kosovo vrati".

Koliko moraš da budeš izvan realnosti da bi poverovao u taj narativ?

Ne znam, nije mi jasno. Kad pogledam strukturu glasača, evropejci imaju prosečan IQ oko 110, nacionalisti patrijote oko 60, što čini neki prosek od 85.

I sad je sva propaganda usmerena isključivo na nacionaliste, pa parade, svaki dan neke objave o moćnom oružju koje se kupuje i kako ćemo sa Rusima da pobedimo zapad...

Jbg, nama to izgleda smešno, ali kad imaš IQ 60, onda se napališ na te gluposti.

Ne znam, nije mi jasno. Kad pogledam strukturu glasača, evropejci imaju prosečan IQ oko 110, nacionalisti patrijote oko 60, što čini neki prosek od 85.

I sad je sva propaganda usmerena isključivo na nacionaliste, pa parade, svaki dan neke objave o moćnom oružju koje se kupuje i kako ćemo sa Rusima da pobedimo zapad...

Jbg, nama to izgleda smešno, ali kad imaš IQ 60, onda se napališ na te gluposti.

Izvini ali koja je poenta vojnih parada u zemljama zapadne Evrope i ostalih zemalja sveta? Skripta ti malo koci, uhvatio si se parade k'o pijan plota.

Back