Vučić o dronovima na Kosovu: Užasnut sam, Turska ponovo sanja obnovu Otomanske imperije

Izvini ali koja je poenta vojnih parada u zemljama zapadne Evrope i ostalih zemalja sveta? Skripta ti malo koci, uhvatio si se parade k'o pijan plota.

Za druge zemlje me ne zanima, u Srbiji služi za loženje tvoje sorte. Plus će sad neko masno da se ugradi u rekonstrukciji bulevara.

Za druge zemlje me ne zanima, u Srbiji služi za loženje tvoje sorte. Plus će sad neko masno da se ugradi u rekonstrukciji bulevara.

LOL moje sorte da...a da te ne zanima to je standardan odgovor kad nemas nista pametno da kazes...rekoh ti lepo da ti podese tu skriptu pa da si bar na nivou nacioJonaliste patriJote sto se bar IQ-a tice ;)

Izvini ali koja je poenta vojnih parada u zemljama zapadne Evrope i ostalih zemalja sveta? Skripta ti malo koci, uhvatio si se parade k'o pijan plota.
Drugdje je većinom u vezi nekog posebnog datuma. U Srbiji samo da se kontrira Hrvatskoj. Čim je lani potvrdeno da će biti mimohod u vezi 30 godina kraja rata u Hrvatskoj, Vučić je odmah sazvao konferenciju za novinare i sav crven u licu i izbezumljenog pogleda najavio da i Srbija bude imala paradu sljedeće godine.

Овде неки у Србији годинама причају како су нам Турска и Ердоган пријатељи.

Чак нам и војне индустрије добро сарађују...

Још ће испасти да је те дронове за Косово направио Жељко Митровић... :think:
Ovu sad zategnutu situaciju mogu spasiti naše instagramuše i jutjuberke. One mogu da poguraju srpsku tursku stvar.:mrgreen:

Drugdje je većinom u vezi nekog posebnog datuma. U Srbiji samo da se kontrira Hrvatskoj. Čim je lani potvrdeno da će biti mimohod u vezi 30 godina kraja rata u Hrvatskoj, Vučić je odmah sazvao konferenciju za novinare i sav crven u licu i izbezumljenog pogleda najavio da i Srbija bude imala paradu sljedeće godine.

Mozda te ovo iznenadi ali veruj mi ne okrece se svet oko Hrvatske niti ste toliko bitni. Izmedju ostalog, bilo je vojnih parada i pre ovogodisnje.

Kakve ložačke bajke. Sve vlasti na ovamo su napaljivale narod kako smo mi neka sila i kako ćemo "da im pokažrmo" a radili su sve da pokrajinu izgubimo. Posle Miloševića, Tadića i Vučića, tamo više nemamo ni trunke suvereniteta. Možda se Kosovo prazni od Albanaca, ali prazni se i od Srba. Tu se gleda odnos a on je oduvek bio 95 prema 5 u korist njih. Plus što su na njihovoj strani sve regionalne sile i što se Albanija razvija većom brzinom nego Srbija. Ne da nećemo ništa povratiti, nego ćemo nastaviti dodatno da gubimo teritorije na jugu. I tako sve dok budemo imali režime koji se geopolitički temelje na zameranju zapadu i veličanju despotija sa istoka.
Dve velike neistine.

Umesto da rade na normalizaciji odnosa one šake preostalih jada od Srba i Albanaca na Kosovu, oni lože narod "kad se siroti Radojica na Kosovo vrati".

Koliko moraš da budeš izvan realnosti da bi poverovao u taj narativ?
Kako da rade na normalizaciji odnosa sa teroristima?!Znaš valjda zašto je KiM okupirano?

Back