- Poruka
- 66.049
To bi bilo tako kad bi politiku vodili jarani ispred zadruge sa pivom u ruci.Само тешка балистика и одмах по инфраструктури и Косметских и Албанских Шиптара пуном. силом...
Ali na svu sreću to nije slučaj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To bi bilo tako kad bi politiku vodili jarani ispred zadruge sa pivom u ruci.Само тешка балистика и одмах по инфраструктури и Косметских и Албанских Шиптара пуном. силом...
То са Тиксијем комуњаром можеш те поштапаллицеTo bi bilo tako kad bi politiku vodili jarani ispred zadruge sa pivom u ruci.
Ali na svu sreću to nije slučaj.
Siguran sam da ti možeš i mudrije savete da proizvedeš od tog gore.То са Тиксијем комуњаром можеш те поштапаллице
Никад у себе не буди сигуран пројекцијама кукавичлукаSiguran sam da ti možeš i mudrije savete da proizvedeš od tog gore.
Ne znam tačno kakva je hrabrost u pitanju, pisati takve stvari iz sigurnosti svoje sobe, obasjan svetlošću monitoraНикад у себе не буди сигуран пројекцијама кукавичлука
Дефетизам и реални песимизам не примају просветљењеNe znam tačno kakva je hrabrost u pitanju, pisati takve stvari iz sigurnosti svoje sobe, obasjan svetlošću monitora
To ti je kad si odličan šahista.AV, ne sme da odgovori Erdoganu...kako ga je Erdo, zapisao, kao pas neku ogradu
To ti je kad si odličan šahista.
Ne razumem, ali ok.Ti jos nisi savladao "covece ne ljuti se"![]()
![]()
Ako je istina, šahista je velemajstor
Pogledajte prilog 1797479
Siptari se kote, dolaze i odlaze, a Srbi definitivno tamo nestaju, sto zbog kurtijevog etnickog ciscenja i zuluma, sto zbog izdaje av srpske liste.Shiptari se kote, više nego Srbi.
I nema nam spasa dokle god je situacija ovakva u državi.
Ja sam realista, ne živim u snovima.
Reci nam koliko muslimanskih terorista je zađubrilo Republiku Srpsku koja će uskoro postati deo majke Srbije?Protiv Lovačkog Društva u Bosanskom Ratu 92-95 najbrutalnije je završilo 25K srpskih vojnika.
.
У то нико ни се сумња. Ја се само чудим што се овде на теми многи играју Француске собарице по том питању?Siptari se kote, dolaze i odlaze, a Srbi definitivno tamo nestaju, sto zbog kurtijevog etnickog ciscenja i zuluma, sto zbog izdaje av srpske liste.
Što si se našao prozvanim?Neka on gleda svoj obor u sred prestonice…
Република Мојасобаpisati takve stvari iz sigurnosti svoje sobe,
Никада није био и никада не може да буде. Циљеви Турске и Србије су дијаметрално супрутни. То је мученик пробао да од непријатеља направи пријатеља и прошао као и у свим својим психотичним замишљањима истине. Као и са Рамом и осталима. Гледају га као овцу, што и јесте и изваче од њега и више него што су му тражили. То је судбина велеиздајника - презрен и искоришћен од свих. Не би било страшно да не кошта Србију.https://n1info.rs/vesti/vucic-o-dro...PVjO0PP5HJh-AOgR8k_aem_7RSKQ5ib9VQRL7qBJZCGlg
Puce tikva. Ne drze se vise za ruke a Erdi nije brat i prijatelj.