gost 261081
Poznat
- Poruka
- 7.081
Ovaj Peranovic se.re o radikalima na fokusu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nemoj!
Sad ćeš još tvrditi da kad čovek prima infuziju, to znači da prima i hranu i vodu!?
Štrajk žeđu okončan, Nikolić na infuziji
Vesti - Srbija | Tanjug | 19 april 2011 19:27
Lider naprednjaka Tomislav Nikolić priključen je danas popodne na infuziju, saopštila je danas novinarima lekar KBC Novi Beograd Tanja Stančić Milojević.
Time je Nikolićev štrajk žeđu okončan, lekarskom odlukom doduše, a doktori najavljuju da će sutra razmotriti mogućnost da mu se intravenski unose i hranljive materije. On sam i dalje odbija hranu i vodu.
Laboratorijski nalazi Nikolića, koji četvrti dan štrajkuje glađu i žeđu, ukazuju na početak popuštanja pojedinih organa i organskih sistema, rekla je Stančić Milojević.
Ona nije precizirala o kojim je organima reč, jer bi time, kako je rekla, prekršila lekarsku etiku. "Infuzija je u toku, koordinira se neophodna terapija koja treba da spreči teške komplikacije uzrokovane teškom dehidratacijom, koja može da bude fatalna po život", rekla je ona.
Stančić Milojević je dodala da se Nikolićevo zdravstveno stanje kontinuirano prati i da lekari nastoje da ga stabilizuju. "Teško nam je, jer Nikolić i dalje odbija unos hrane i tečnosti i ne prihvata naše savete da prekine štrajk", rekla je Stančić Milojević.
Ona je dodala da će sutra konzilijum razmotriti mogućnost da se Nikoliću uvede parenteralna terapija, odnosno, pojasnila je, da se hranljive materije nadoknade putem venske krvi.
Lekarka smatra da se njegovo stanje pogoršava, iako je reč o zdravom čoveku bez hroničnih bolesti i da su usled neunošenja tečnosti prisutni i prvi poremećeji u elektičkoj aktivnosti srca.
Nikolić je svestan i lekari, dok god je to tako, ne mogu da ga nateraju da sam uzme hranu i vodu, dodala je ona.
Nikolić je ranije danas rekao novinarima da je ipak spreman da nastavi štrajk koliko god je potrebno da "Srbija postane normalna zemlja".
Upitan da li su dva ili tri meseca razlike u datumu raspisivanja uzbora vredna štrajka glađu i žeđu on je odgovorio da vredi sve što čovek za Srbiju može da uradi. "Nisu u pitanju termini za održavanje izbora - u pitanju je održavanje izbora, promena vlasti i da ova politička elita malo osiromaši a narod da se malo obogati - ništa drugo", rekao je Nikolić.
Upitan ko može da ga ubedi da prekine štrajk glađu i žeđu, Nikolić je odgovorio da "porodica još uvek nije uspela a nikog važnijeg nemam od njih". "Nemam nameru da ugrozim svoj život ali imam nameru da Srbija postane normalna zemlja, možda ta dvoje može zajedno a možda ne može", rekao je on.
Patetika na kvadrat. Kao on to zbog Srbije se žrtvuje... ja ga nisam ovlastio da se žrtvuje u moje ime, niti verujem da on,...kakva patetika...bilo bi smesno da nije tuzno...hebo ga seselj,pa on se isto valjao po skupstini...a takodje je strajkovao u Hagu...da se setio prvi(da se zapljune) mozda bi mu uvazili ovo valjanje u klinici M.Beka...ovako je to deza vi...samo mi je ZAISTA zao svih onih ljudi koji strajkuju, jer nemaju vise kud a Nikolic bi mogao malo da seta unuke po ZOO umesto sto se prenemaze...SJASI KURTA DA UZJASE MURTA,koji se mnooogooo umorio od cekanjaaaaaaa...
Patetika na kvadrat. Kao on to zbog Srbije se žrtvuje... ja ga nisam ovlastio da se žrtvuje u moje ime, niti verujem da on,
Vučić, Milanka Karić, i Velja Ilić mogu išta promeniti.
Što ne znači da je DS dobar. Njihova vlast je živa propast, al ovaj nije ništa bolji od njih.
Ako neko ima amneziju, da se malo podsetimo njegovih stavova i politike.
Dvadeset godina se vodo sa Šešeljom, trubio o srpstvu, ljudi su gubili živote idući za njihovim idejama, a onda je skontao
da to više ne pali ako hoće na vlast- i puj pike ništa nije bilo, novi čovek, dvadeset godina obriso gumicom.
To je čovek koji je političke protivnike zvao Solaninim i Renovim potrčcima, a sad sam trči u Brisel.
Koji je Mladiću poručivao da se ubije, a njegov potrčko govorio da mu je Skupština sigurna kuća, a sad bi ga hapsili.
To je čovek koji je Đinđiću rekao da je i Tito pred smrt šepao.
Čovek koji bi da vodi Srbiju, a koji javno vređa ljude, npr.- džukelo , je jednom rekao u skupštini.
Od politike je lepo zaradio, razbaškario se kvadratima, stigne se i da se studira pravo pod stare dane.
Prisetite se malo njegovog ministra informisanja Vučića, šta je on radio medijima.
Čovek bez obraza, karaktera i poštenja.
Ni ja mu nisam trazila da se za mene zrtvije!Niti on to cini zbog Srbije,vec zbog sebe!Sve politicare na smetliste!Ovaj Peranovic se.re o radikalima na fokusu.
Нова игра у кладионицама – ко ће убедити Тому да обустави штрајк
Марко Дражић
уторак, 19. април 2011.
БЕОГРАД, 17. април 2011, (Њуз) – Већина београдских кладионица увела је данас на своју листу нову игру „Ко ће убедити Томислава Николића да обустави штрајк глађу и жеђу?“, за коју последњих сати влада велико интересовање. Портпарол кладионице „Кодекс“ Александар Маровић, изјавио је за Њуз да се српске кладионице труде да, поред стандардне понуде, буду у корак са актуелним збивањима и да својим играчима прошире понуду када год за то постоји прилика.
- Од самог почетка штрајка Томислава Николића претпостављали смо да ће од њега одустати на наговор неке особе, јер је већини људи било јасно да је мала вероватноћа да ће Тадић прихватити његову игру и расписати изборе. На идеју смо дошли сасвим случајно када су два наша стална госта кренула да се расправљају чији ће апел Николић послушати. Један је тврдио да ће то бити Његова светост патријарх Иринеј, док је други био убеђен да ће то бити руски премијер Владимир Путин. Њих двојица су се и интерно кладили у 2.000 динара и тада смо схватили да сигурно постоји још много људи који желе да се кладе на ову игру а да немају где – каже Маровић, према чијим речима за ову игру влада огромно интересовање и међу људима који никада нису крочили у кладионицу.
На листи „Ко ће убедити Томислава Николића да обустави штрајк?“, налази се више имена која су распоређена према квотама. Најмања квота од 1.15 понуђена је за руског премијера Владимира Путина. Иза њега се налази патријарх Иринеј са 1.25, затим следи председник Русије Дмитриј Медведев са 1.4, а на четвртом месту је европски комесар за проширење Штефан Филе. Од српских политичара најбоље се котира Александар Вучић са квотом од 5.7, затим Војислав Коштуница са квотом 7.3, иза којих се налази Борис Тадић 7.9. Најмање шансе кладионичари дају Чедомиру Јовановичу са квотом 68.
И поред богате понуде, Маровић каже да бројни играчи сами нуде своје предлоге, и да им кладионица „Кодекс“ излази у сусрет нуђењем својих квота.
- Тако је један стални клијент ставио 1.000 динара да ће Николић послушати Марију Шерифовић, док је било и уплата за које су и сами играчи свесни да је скоро немогуће да им донесу добитак, али играју због велике квоте. Један студент је, рецимо, ставио 50 динара да ће Николић послушати Војислава Шешеља и понудили смо му квоту од 350, док је један пензионер ставио 60 динара да ће Николић послушати апел Била Клинтона за шта смо одредили квоту 700.
Из незваничних извора смо сазнали да је чувени локални кладионичар Бора Ђорђевић уложио 10.000 динара на то да ће човек одлуке бити Војислав Коштуница.
(Њуз.нет)
-----------------------------------------------------------
У кладионицама веће интересовање за штрајк него за лигу шампиона![]()
Zašto ? Misliš, mogla si devedesetih da kupiš Mercedes SL za 100 maraka, a danas moraš 30 hiljada eura ?
Da, plate su bile 2 marke.
mrtva je trka ko je veci olos u Srbiji trenutno - zuti mafijasi ili njihovi podrepasi radikali

Ти си мЛого, бре, краткоталасан - пре свега Шешељ и Николић ће се ПОМИРИТИ.
Dobro je da ga je posetio Milan Beko, da se uveri da je toma živ jer tek treba da odradi lovu koju uzima unapred
toma će da reši problem korupcije, udariće na tajkune beka i miškovića, jel da?![]()

...kakav matori folirant...kad je video da od njegovog strajka nema koristi onako kako je on mislio da ce biti,prekrstio je to u malo rigorozniji post...a lepo mu je Patrijarh rekao da to nije hriscanski,msm samoubijanje...a pricescivanjem ce probati da privuce malo prostodusniji narod koji polaze na post i pricesce,jadnicak ...zivi mucenik...На страну расправа о томе шта спада у правила поста, шта не, али, значи, у четвртак свакако завршава са штрајком...
...ma ovaj mu sinocc zapretio " Ja ti kupujem preskupi stan, a ti bi da geknesh "...![]()

Jasno bre , njemu Karić,Nicović i Beko daju silne pare za političku stranku i akcije da bi se ustvari izborili protiv tajkuna,pljačke i korupcije ,a Velja i Vulin su tu da nadgledaju proces.Dobro je da ga je posetio Milan Beko, da se uveri da je toma živ jer tek treba da odradi lovu koju uzima unapred
toma će da reši problem korupcije, udariće na tajkune beka i miškovića, jel da?![]()
...ma ovaj mu sinocc zapretio " Ja ti kupujem preskupi stan, a ti bi da geknesh "...![]()
...kakav matori folirant...kad je video da od njegovog strajka nema koristi onako kako je on mislio da ce biti,prekrstio je to u malo rigorozniji post...a lepo mu je Patrijarh rekao da to nije hriscanski,msm samoubijanje...a pricescivanjem ce probati da privuce malo prostodusniji narod koji polaze na post i pricesce,jadnicak ...zivi mucenik...
Jasno bre , njemu Karić,Nicović i Beko daju silne pare za političku stranku i akcije da bi se ustvari izborili protiv tajkuna,pljačke i korupcije ,a Velja i Vulin su tu da nadgledaju proces.![]()
...kakav matori folirant...kad je video da od njegovog strajka nema koristi onako kako je on mislio da ce biti,prekrstio je to u malo rigorozniji post...a lepo mu je Patrijarh rekao da to nije hriscanski,msm samoubijanje...a pricescivanjem ce probati da privuce malo prostodusniji narod koji polaze na post i pricesce,jadnicak ...zivi mucenik...