Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sta je sa onim i posle mene i Tadica treba da zivi SRBIJA?

Јефтин демагошки трик који се у суштини своди на

Dugo se pitam, vredi li truda
ali sigurno da ti se svidja
zato zelim da sacekam malo u odluci ovoj
ne bih hteo da stradam

Necu da kopam po djubristu srece
ne bih da zaprljam ruke
moc pociva negde iza debelih vrata
ja bih hteo da vladam

Ref.
Zaboravicu potrebe i unutrasnje glasove
samo jedan je put koji vodi do trona
mi cekamo tvoj znak
mi cekamo tvoj znak
samo jedan je put koji dotice nebo
ja bih hteo da vladam

Mogu poznati bolji trenutak
mogu birati pogodno vreme
mogu cekati momenat srece
ne zelim da stradam

Ja cu mrzeti ledeno hladno
srcem sa sedam kora
ja cu pucati pravo u ledja
ja sam rodjen da vladam

pa sam je dao odgovor na to pitanje. kupio ga je novcem od prodaje prethodnog stana i kreditom koji je podigao. za razliku od ruzice zecje usnice koja je dobila vilu od drzave

...nema banke u Srbiji koja bi osobi preko 60 leta odobrila kredit na 350.000 Eur-a...;)...a ti veruj u lazhi koje ti servira pravi finansijer tog stana Beko Milan...;)

...Zashto Toma ne zheli da pricha o chemu je divanio sa pomenutom osobom sinocc...??? :mrgreen:

Ахам... видиш како си лепо већ прихватио "жуте аргументе": ПРВО ДА ДОЂЕ НА ВЛАСТ ПА ДА ЧЕКАМО ЈЕДНО 5 ГОДИНА И ГЛЕДАМО КАКО НОВИ МАЖЊАВАЈУ...... ејјјјјјј... ћорави, па погледај ко је сада главни у СНС - све црногорски мафијаши од тог Ницовића, Бека, пандура Божовића па на даље...

Upravo tako...Punku.rac crnogoraca je u tom SNS-u.
Znam jednu ribu koja u Zemunu zivi..inace je iz CG...naravno uclanjena u SNS i bori se za poziciju sve u 16.

Ej dosla iz druge drzave i odmah bi da zasedne u fotelju ovde u BG.

Moguce da je kupila diplomu , jer ne mogu da zamislim takvu pravnicu buduci da su na pravnom svi ispiti usmeni i da retko ko tolerise takve stvari .

Rodom zena iz Branicevskog okruga,gde su upotrebi dva do tri padeza,a prava zavrsila u Nis,i tako ne nauci ona mnogo!Ali nije kupila diplomu,roditelji zive od poljoprivrede,te je ucila da ne ore njive!Takvih ima mnogo!
Na Visoj skoli moj profesor tehnickog crtanja,magistar,ne do ti Bog da ga cujes kako govori!Ali je magistar po zvanju!
P.S. Beograd nije centar sveta,postoji i unitrasnjost!

...nema banke u Srbiji koja bi osobi preko 60 leta odobrila kredit na 350.000 Eur-a...;)...a ti veruj u lazhi koje ti servira pravi finansijer tog stana Beko Milan...;)

...Zashto Toma ne zheli da pricha o chemu je divanio sa pomenutom osobom sinocc...??? :mrgreen:

Dobro Toma i slicni ipak nisu obican svet od 60 godina tako da sigurno bi dobio kredit..I onaj fosil Micunovic bi dobio kredit.

Znam jednu ribu koja u Zemunu zivi..inace je iz CG...naravno uclanjena u SNS i bori se za poziciju sve u 16.

E, a to je najnormalnija pojava u bilo kojoj stranci ili instituciji u ovoj zemlji, samo sto imaju drugaciji predznak, ono bosanci, ercegovci...

Dobro Toma i slicni ipak nisu obican svet od 60 godina tako da sigurno bi dobio kredit..I onaj fosil Micunovic bi dobio kredit.

...ali nije...

...da li ti znash na osnovu chega se odobrava stambeni kredit...???...na osnovu primanja...a Tomina zvanichna primanja i podatak da ima preko 60 leta ne idu uz odobrenje Banke na 350.000 Eur-a...no, sve to mozhe uz dobrog garanta...a taj je u ovom sluchaju Beko Milan...

Poslednja izmena:
videcemo. i biznismeni su gradjani ove drzave i kao sto mi mozemo da procenjujemo da li bi za nas licno i za drzavu bilo dobro ili ne da neko dodje na vlast, isto pravo imaju i oni. ono sto ne sme da se radi je da se tajkunima daju specijalne privilegije kako to radi rezim borisa tadica.
Vidi, vidi, sad su i biznismeni "građani ove države"? :lol:
Toma neće dati posebne privilegije Nicoviću i procesuiraće ga za štetu nanetu PIK Bečeju? A godinu dana koristi prostorije za stranku, a?
Pa neće se "odužiti" ovom iz Naše Male Klinike? :lol:

Ma nije lako Tomi,crnogorski mafijasi dali pare da osvoji vlast u Srbiji kako bi nam ponovo bili na grbaci.Prodao se covek za p[are crnogocima i sta sad,il da crkne,il da dodje na vlast.
Opet da vucemo te parazite crnogorske na grbaci?
Jeftinije bre da ga puste da crkne.Ali ne moze,obezbedili se i smestili ga u privatnu bolnicu koju je takodje finansirala ista mafija,sve lepo organizovano i pripremljeno od CG mafije u drzavi Srbiji.

Само једна је таква? Ма дај бре. Београд је стециште таквих које дођу овде, па им се свиди и остану, нема бре више места

Ma nije lako Tomi,crnogorski mafijasi dali pare da osvoji vlast u Srbiji kako bi nam ponovo bili na grbaci.Prodao se covek za p[are crnogocima i sta sad,il da crkne,il da dodje na vlast.
Opet da vucemo te parazite crnogorske na grbaci?Jeftinije bre da ga puste da crkne.Ali ne moze,obezbedili se i smestili ga u privatnu bolnicu koju je takodje finansirala ita mafija,sve lepo organizovano i pripremljeno od CG mafije u drzavi Srbiji.
pa da, medju demokratama nema ni jedan crnogorac i zato su oni mnogo pogodniji da budu na vlasti.

Ахам... видиш како си лепо већ прихватио "жуте аргументе": ПРВО ДА ДОЂЕ НА ВЛАСТ ПА ДА ЧЕКАМО ЈЕДНО 5 ГОДИНА И ГЛЕДАМО КАКО НОВИ МАЖЊАВАЈУ...... ејјјјјјј...

gde sam ja to napisao da cekamo jedno 5 godina? jel vidis koliko su ti argumenti slabi kad moras da mi stavljas reci u usta.

Opet da vucemo te parazite crnogorske na grbaci?
Jeftinije bre da ga puste da crkne.Ali ne moze,obezbedili se i smestili ga u privatnu bolnicu koju je takodje finansirala ista mafija,sve lepo organizovano i pripremljeno od CG mafije u drzavi Srbiji.

Kako to mislis PONOVO???

Kao sad nisu?? Pa predsednik ti Crnogorac....crnogoraca i ustasha u vlasti ko pleve...na sve strane...sve drze...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back