Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zasto bi supruga mafijasa stradalog u mafijaskom obracunu dobila bilo sta od drzave??

...to nije dokazano da je on mafijash...to je samo tvoja fikcija kao i tvojih istomishljenika...

...a dok se ne dokazhe Vasha lazh, Djindjicc je bio Premijer, a Ruzhica zhena zakonitog Premijera...dok je ovaj Vash Tomo Kaktusovicc trenutno vlasnik Ginisovog rekorda...i nishta vishe od toga...

[/B]

On samo takve i moze privuci!Oni sa diplomom oko njega,cudim se cudim,kako i dobise istu!?Ali danasnje skolstvo je takvo da vecina prodje kroz skolu,ali ona ne prodje kroz njih!
daaa, intelektualna elita nam je otisla uz evropejce, pa za Tomu nista nije preostalo do proste bagre. Sta da se radi, evropejci su imali vise srece.... a i mi jer nama trenutno vlada sam krem ovog drustva, najbolji sinovi nase otadzbine.

314wn68.jpg

...odakle tvom Tomi onakav stan, kojeg je nedavno kupio...???

pa sam je dao odgovor na to pitanje. kupio ga je novcem od prodaje prethodnog stana i kreditom koji je podigao. za razliku od ruzice zecje usnice koja je dobila vilu od drzave

Znam da je Nicović dao Tomi na korišćenje stranačke prostorije. Toma neće vratiti "uslugu"?

videcemo. i biznismeni su gradjani ove drzave i kao sto mi mozemo da procenjujemo da li bi za nas licno i za drzavu bilo dobro ili ne da neko dodje na vlast, isto pravo imaju i oni. ono sto ne sme da se radi je da se tajkunima daju specijalne privilegije kako to radi rezim borisa tadica.

ne. kao prvo ne mozes da znas da su mu "oslonci" ili "stubovi" na osnovu toga sto ga je ovaj posetio u bolnici. kao drugo tek po eventualnom dolasku tome na vlast mozemo da sudimo da li ce i on biti deo korupcionaske mreze. danas vidimo i znamo da tadic to jeste.

Ахам... видиш како си лепо већ прихватио "жуте аргументе": ПРВО ДА ДОЂЕ НА ВЛАСТ ПА ДА ЧЕКАМО ЈЕДНО 5 ГОДИНА И ГЛЕДАМО КАКО НОВИ МАЖЊАВАЈУ...... ејјјјјјј... ћорави, па погледај ко је сада главни у СНС - све црногорски мафијаши од тог Ницовића, Бека, пандура Божовића па на даље...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back