Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па ја сам већ раније писао шта ће бити јер знам човека КОЈИ ЈЕ НАПРАВИО СЦЕНАРИО, и све ово РЕЖИРАО - човек је одличан редитељ али не уме да режира драму него само ЦРНОХУМОРНУ КОМЕнДИЈУ... уопште се не бих зачудио да у своме лудилу и доведу Тому до смрти...

Обзиром да је то савет врха СНС, не би ме чудило. Што рече неко овде, доста је Аци да буде "мали од палубе"

sedi
1
.... iz matematike

Ne zelim nikom lose, ali ako danas ne umre (ili ne padne u komu), onda laze.

Па ја сам већ раније писао шта ће бити јер знам човека КОЈИ ЈЕ НАПРАВИО СЦЕНАРИО, и све ово РЕЖИРАО - човек је одличан редитељ али не уме да режира драму него само ЦРНОХУМОРНУ КОМЕнДИЈУ... уопште се не бих зачудио да у своме лудилу и доведу Тому до смрти...

Rekoh, ipak ne bih volela da seto desi, Toma treba da se okane tog strajka odmah.

A ko je "reziser"?

Poslednja izmena:
Ne zelim nikom lose, ali ako danas ne umre (ili ne padne u komu), onda laze.

Rekoh, ipak ne bih volela da seto desi, Toma treba da se okane tog strajka odmah.

A ko je "reziser"?

Све ПОЛИТИЧКЕ СТРАНКЕ имају у својим редовима и ангажовале су људе који су по струци они људи КОЈИ СЕ БАВЕ ЈАВНИМ НАСТУПИМА. Тако ДС има ангажованог Шапера који је дипломирао режију на ФДУ, да не набрајам друге, а СНС је ангажовао професионалног редитеља Брацу Петковића, мог Београђанина који је иначе и власник велике посластичарнице испод зграде РТС-а и власник Музеја старих аутомобила (које сакупља годинама)... како не схватате да су сви наступи на нашој политичкој сцени у ствари АМАТЕРСКЕ ПОЗОРИШНЕ ПРЕДСТАВЕ... у којима политичари покушавају да буду глумци... е сад, некима то иде боље а некима лошије...

...Da je umesto Tome bilo koji drugi političar iz bilo koje stranke - opet bi mi bilo svejedno !! Al' čini mi se da se Nikolić malo preračunao......

1. Čak i da umre...ništa neće promeniti !
2. Čak i da nađe neki častan izlaz iz ove situacije, mislim da je upropastio svoju "političku karijeru"...

I dalje mislim da je sve ovo neka zajednička mutljavina i scenario.....Sve su to braća lopurde !!

Све ПОЛИТИЧКЕ СТРАНКЕ имају у својим редовима и ангажовале су људе који су по струци они људи КОЈИ СЕ БАВЕ ЈАВНИМ НАСТУПИМА. Тако ДС има ангажованог Шапера који је дипломирао режију на ФДУ, да не набрајам друге, а СНС је ангажовао професионалног редитеља Брацу Петковића, мог Београђанина који је иначе и власник велике посластичарнице испод зграде РТС-а и власник Музеја старих аутомобила (које сакупља годинама)... како не схватате да су сви наступи на нашој политичкој сцени у ствари АМАТЕРСКЕ ПОЗОРИШНЕ ПРЕДСТАВЕ... у којима политичари покушавају да буду глумци... е сад, некима то иде боље а некима лошије...

Aaa, a ja mislila Montgomeri. :think:

...Da je umesto Tome bilo koji drugi političar iz bilo koje stranke - opet bi mi bilo svejedno !! Al' čini mi se da se Nikolić malo preračunao......

1. Čak i da umre...ništa neće promeniti !
2. Čak i da nađe neki častan izlaz iz ove situacije, mislim da je upropastio svoju "političku karijeru"...

I dalje mislim da je sve ovo neka zajednička mutljavina i scenario.....Sve su to braća lopurde !!

Коментар са другог форума

Toma Nikolic u ovu bitku, nije usao sa namerom da izdejstvuje izbore, obori Tadica i preuzme vlast u Srbiji...on samo hoce da posalje poruku Srbiji... da nije izdao.

Proteklih meseci, njega nije nista pogadjalo koliko logika da se on i njegovi ne razlikuju od zutih. Realno, oni nemaju drugaciji pristup resavanju pitanja Kosova, oni se od Tadicevih ne razlikuju u odnosu prema Hagu, oni istim zarom i slicnim oblikom poltronstva docekuju zvanicnike EU...sta vise, oni poput postpetooktobaraca, sve svoje rupe, nedostatke i nedoslednosti, pokusavaju nadomestiti bajkom o EU i boljem zivotu. Ogledalo je ipak bilo neumorno i surovo.

Osecajuci iznutra da jeste izdao sve ono sto je govorio i radio punih 20 godina, mrzeci sebe svaki put kada je uvidjao da se sve manje razlikuje od Koraca, Cede, Djelica, a da kuma Seselja gleda njihovim ocima i opisuje njihovim jezikom...deo njega je trazio zrtvu, dokaz, ritual...da on ipak nije takav. Mozda i nesvesno, on ocajnicki zeli pokazati svima... Seselju, novinarima, Srbiji, porodici, sebi...da jeste neprijatelj Tadica, da nije prodao dusu ambasadorima, da nije isti kao oni. A ima li veceg dokaza za to, od odlaska u patnju, bolest, mozda i smrt. Negde posvesno on to i zeli. On ubija Tomu "koji se prodao", zeleci da mu ogledalo vrati stari osecaj

A to je isti taj milan beko ko je kum Zorana Đinđića i jedan od finansijera zadnje političke kampanje SRS-a , i koji je dao šekijevoj stranci gomilu para za zadnje izbore?

...mislim da si nešto pobrkao...znam da ste danas u specijalnom košmaru...ovaj Vaš obara sve svetske rekorde...sa ( zabodenom ) kanilom u ruci...a od izbora ništa...

...saFet...proguglaj tu i tamo, možda "ti sine" gde si pogrešiJo...

Popodne ce pimiti infuziju:
"Popodne ću verovatno početi da primam infuziju po savetu lekara jer su mi se nalazi bubrega i EKG pogoršali. Cilj ovoga nije moje samoubistvo i veoma me je pogodilo što se na ovaj način predstavlja moj protest - rekao je danas Tomislav Nikolić, lider Srpske napredne stranke okupljenim novinarima.

BEOGRAD - On je dodao da ne može da se naljuti na Njegovu svetost patrijarha Irineja i da sam mora da mu objasni šta je cilj svega ovoga.

Na novinarsko pitanje koliko daleko je spreman da ode u ovom protestu Nikolić je kratko tihim glasom izgovorio: ”koliko bude bilo potrebno ali tako da ne ugrozim svoj život”.

Nikolić je je još dodao da štrajkom glađu ne želi da se pregovara o terminima izbora već oni moraju da se održe sada jer je došlo vreme da politička elita osiromaši a narod da se obogati.

- Vreme je da narod više ne bude gladan i žedan a ako izdržim da ovim nateram vlast na parlametarne izbore neću nija biti gladan i žedan - rekao Nikolić i dodao da ga je iz sadašnje garniture vlasti posetio samo ministar zdravlja Zoran Stanković.

Nikolić je najavio da će se u četvrtak pričestiti. "Spreman sam da nastavim sa štrajkom koliko god je potrebno da Srbija postane normalna zemlja", rekao je Nikolić novinarima u bolničkoj sobi privatnog KBC "Beograd".

On je rekao da njegov štrajk glađu i žeđu treba da se shvati kao post. "

Popodne ce pimiti infuziju:
"Popodne ću verovatno početi da primam infuziju po savetu lekara jer su mi se nalazi bubrega i EKG pogoršali. Cilj ovoga nije moje samoubistvo i veoma me je pogodilo što se na ovaj način predstavlja moj protest - rekao je danas Tomislav Nikolić, lider Srpske napredne stranke okupljenim novinarima.

BEOGRAD - On je dodao da ne može da se naljuti na Njegovu svetost patrijarha Irineja i da sam mora da mu objasni šta je cilj svega ovoga.

Na novinarsko pitanje koliko daleko je spreman da ode u ovom protestu Nikolić je kratko tihim glasom izgovorio: ”koliko bude bilo potrebno ali tako da ne ugrozim svoj život”.

Nikolić je je još dodao da štrajkom glađu ne želi da se pregovara o terminima izbora već oni moraju da se održe sada jer je došlo vreme da politička elita osiromaši a narod da se obogati.

- Vreme je da narod više ne bude gladan i žedan a ako izdržim da ovim nateram vlast na parlametarne izbore neću nija biti gladan i žedan - rekao Nikolić i dodao da ga je iz sadašnje garniture vlasti posetio samo ministar zdravlja Zoran Stanković.

Nikolić je najavio da će se u četvrtak pričestiti. "Spreman sam da nastavim sa štrajkom koliko god je potrebno da Srbija postane normalna zemlja", rekao je Nikolić novinarima u bolničkoj sobi privatnog KBC "Beograd".

On je rekao da njegov štrajk glađu i žeđu treba da se shvati kao post. "

Опааааааааааааааааааааааааааааа ... значи готов штрајк?

А значи кад год неко пости, њега шаљу у болницу?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back