Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cak i da je od prvog dana primao infuziju to nista ne menja.Naravno da ne zeli da se ubije,to svi znamo.Svi vi koji ga prozivate probajte da ne jedete i ne pijete malo pa se onda javite.Mozda je ovo i bio promasaj u politickom smislu ali ga kao coveka podrzavam.Mogao je lepo da se izlezava kod kuce sa porodicom i da jede sta mu se hoce ali je izabrao tezi put.Mnogo je lakse sedeti za racunarom i uz limunadu pljuvati po svakome da bi se bolje osecao jer nisi ispunio svoje zivotne ciljeve.

па хајде, једноставно 3 дана пута 24 сата, то је 72 и ових 14 сати, то је 86.... једино ако је код вас то мање :)
neznalico
subota sedam ujutru 0 časova, nedelja 7 - 24 časa , ponedeljak 7- 48 časova , utorak 7-72 časa i ovih sada +7 sati i koliko je to? 79 časova.
sada bih ti napisao par uvreda ali mislim bih sa tim uvredio konje , zadovoljicu se i sa NEZNALICO

neznalico
subota sedam ujutru 0 časova, nedelja 7 - 24 časa , ponedeljak 7- 48 časova , utorak 7-72 časa i ovih sada +7 sati i koliko je to? 79 časova.
sada bih ti napisao par uvreda ali mislim bih sa tim uvredio konje , zadovoljicu se i sa NEZNALICO

...a ti NEZNALICO proguglaj i nađi da li čovek koji ima preko 60 godina može da izdrži 79h bez vode...???...ili to može samo preFarant...:hahaha:

...mislim da si nešto pobrkao...znam da ste danas u specijalnom košmaru...ovaj Vaš obara sve svetske rekorde...sa ( zabodenom ) kanilom u ruci...a od izbora ništa...

...saFet...proguglaj tu i tamo, možda "ti sine" gde si pogrešiJo...
понедељак, 15. септембар 2008.
Nikolić: Mišković i Beko platili emisiju i prevoz SRS-u
Šef poslaničke grupe "Napred Srbijo" Tomislav Nikolić izjavio je da su vlasnik kompanije "Delta" Milorad Mišković i biznismen Milan Beko finansirali jednu emisiju i jedno iznajmljivanje prevoza Srpskoj radikalnoj stranci u kampanji za majske izbore
šta se sve može pročitati iz raznih blogovaaaaa
http://petarj.blogspot.com/2008/09/nikoli-mikovi-i-beko-platili-emisiju-i.html

Cak i da je od prvog dana primao infuziju to nista ne menja.Naravno da ne zeli da se ubije,to svi znamo.Svi vi koji ga prozivate probajte da ne jedete i ne pijete malo pa se onda javite.Mozda je ovo i bio promasaj u politickom smislu ali ga kao coveka podrzavam.Mogao je lepo da se izlezava kod kuce sa porodicom i da jede sta mu se hoce ali je izabrao tezi put.Mnogo je lakse sedeti za racunarom i uz limunadu pljuvati po svakome da bi se bolje osecao jer nisi ispunio svoje zivotne ciljeve.

Je li rekao da će da se žrtvuje za Srbiju?!

Ja mu želim sve najbolje ali je podcjenio iteligenciju naroda.

Па кад се опорави, опет ће 3 дана у штрајк глађу и жеђу

strajk gladju i zedju se ne prekida. infuzija samo omogucava da se isti produzi, ali propadanje organizma se nazalost nastavlja.

Je li rekao da će da se žrtvuje za Srbiju?!

a po tebi zrtva znaci samo ako sebi puca u glavu

zato ste vi radikalci prsli po svim savovima i nema vas nigde -- zbog tako bolesnih stavova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back