...Da je umesto Tome bilo koji drugi političar iz bilo koje stranke - opet bi mi bilo svejedno !! Al' čini mi se da se Nikolić malo preračunao......
1. Čak i da umre...ništa neće promeniti !
2. Čak i da nađe neki častan izlaz iz ove situacije, mislim da je upropastio svoju "političku karijeru"...
I dalje mislim da je sve ovo neka zajednička mutljavina i scenario.....Sve su to braća lopurde !!
Коментар са другог форума
Toma Nikolic u ovu bitku, nije usao sa namerom da izdejstvuje izbore, obori Tadica i preuzme vlast u Srbiji...on samo hoce da posalje poruku Srbiji... da nije izdao.
Proteklih meseci, njega nije nista pogadjalo koliko logika da se on i njegovi ne razlikuju od zutih. Realno, oni nemaju drugaciji pristup resavanju pitanja Kosova, oni se od Tadicevih ne razlikuju u odnosu prema Hagu, oni istim zarom i slicnim oblikom poltronstva docekuju zvanicnike EU...sta vise, oni poput postpetooktobaraca, sve svoje rupe, nedostatke i nedoslednosti, pokusavaju nadomestiti bajkom o EU i boljem zivotu. Ogledalo je ipak bilo neumorno i surovo.
Osecajuci iznutra da jeste izdao sve ono sto je govorio i radio punih 20 godina, mrzeci sebe svaki put kada je uvidjao da se sve manje razlikuje od Koraca, Cede, Djelica, a da kuma Seselja gleda njihovim ocima i opisuje njihovim jezikom...deo njega je trazio zrtvu, dokaz, ritual...da on ipak nije takav. Mozda i nesvesno, on ocajnicki zeli pokazati svima... Seselju, novinarima, Srbiji, porodici, sebi...da jeste neprijatelj Tadica, da nije prodao dusu ambasadorima, da nije isti kao oni. A ima li veceg dokaza za to, od odlaska u patnju, bolest, mozda i smrt. Negde posvesno on to i zeli. On ubija Tomu "koji se prodao", zeleci da mu ogledalo vrati stari osecaj