Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Разумем ја да има много оних којим се не свиђа политички ангажман Томислава Николића али не могу да схватим да има неких који му прижељкују смрт само зато што се не слажу са његовим политичким ставовима.

Pa gle`, sumnjam bas da ima i tih koji prizeljkuju da rikne Toma. U sustini, zasto bi ikog bolelo cose da li ce i koliko smrdljavih politicara da rikne?

Jednostavno, covek je rekao da ide do kraja. Prema tome, ako ne ispuni to, njegova rec ubuduce nece vredeti nicega, mada ni do sada nije bila od neke vrednosti.

A ako ipak rikne, onda ybg, njegov licni gubitak. Nikad nece doci na vlast, a samo je trebalo da saceka jos godinu dana. Dakle, kad je neko glup, glup je za medalju, pa ne vidim zasto bi ikome trebalo da bude zao, kao ni drago.

Разумем ја да има много оних којим се не свиђа политички ангажман Томислава Николића али не могу да схватим да има неких који му прижељкују смрт само зато што се не слажу са његовим политичким ставовима.

...lakrdija koju je sam započeo -mora da se NEKAKO završi...Niko normalan mu ne želi smrt- on je sam krenuo svojom stazicom ...Ne mogu da zamslim da se svi političari izvrnu na leđa i počnu štrajk glađu...I- kome popustiti...

A vi bolje gledajte kako da vam lider kako tako prezivi nego da se upropasti zbog sasvim zanemarljivog cilja.

Nikolić je sada lider slobodne Srbije. Više nije lider SNS. Do pred štrajk gladju bio je lider opozicije, ali sada je lider slobodnih graddjana Srbije a tadić je šef režima.
nadam se da ste me razumeli.

Setite se kako sam mesecima govorio da će Nikolić voditi mirnu politiku, ali sa kampanjom u kojom će dovoditi Tadića u pat poziciju? Setite se onog što sam pričao.

Oni ne razumeju da će Tadić u naredna 48 časa izgubiti izbore.

Pa, vidim ni tebe nema, ja slabo svratim, mucno je vise citati, i ovi koji se raduju tudjoj nesreci, koji navijaju, ali kad opsuju coveku majku koja je nesrecnim slucajem (od struje dok je spasavala mladjes sina) pogine zajedno s bratom pred ocima bilo koga, to je tragedija za citav zivot. Nikad, ali nikad necu razumeti ljude koji misle da su zasticeni od nesreca, da su vecni, da su njhovi voljeni vecni, meni je to nepojmljivo. Medijski mrak, niti sta vidim niti cujem, obicno citam na onom sajtu tamo sta se zaista desava, ali, polako, pred zoru je najtamnije:(

Pa gle`, sumnjam bas da ima i tih koji prizeljkuju da rikne Toma. U sustini, zasto bi ikog bolelo cose da li ce i koliko smrdljavih politicara da rikne?

Jednostavno, covek je rekao da ide do kraja. Prema tome, ako ne ispuni to, njegova rec ubuduce nece vredeti nicega, mada ni do sada nije bila od neke vrednosti.

A ako ipak rikne, onda ybg, njegov licni gubitak. Nikad nece doci na vlast, a samo je trebalo da saceka jos godinu dana. Dakle, kad je neko glup, glup je za medalju, pa ne vidim zasto bi ikome trebalo da bude zao, kao ni drago.
njegova rec ne vredi nista vec jako dugo vremena, cak vise verujem lokalnom ciganinu sto znam da krade nego Tomi

Nikolić je sada lider slobodne Srbije. Više nije lider SNS. Do pred štrajk gladju bio je lider opozicije, ali sada je lider slobodnih graddjana Srbije a tadić je šef režima.

Setite se kako sam mesecima govorio da će Nikolić voditi mirnu politiku, ali sa kampanjom u kojom će dovoditi Tadića u pat poziciju? Setite se onog što sam pričao.

Ma dobro videcemo samo ipak smatram da je mogao da odabere bolji cilj a to su izbori odmah i novi izborni zakon.

Ali kako god,bolje da neko nesto radi protiv vlasti, nego da sede i cute.

Ja ne razumem tu njegovu familiju , umesto da kažu doktorima da ga nečim zveknu da izgubi svest , pa da mu daju infuziju , ako već ne mogu da ga ubede , oni ko da ga podržavaju u narušavanju sopstvenog zdravlja .

Pa oni ce na kraju i da podrze lekare, momak, ali nije lepo sto se vi tako sprdate.

Poslednja izmena:

...bravo!

Pitam se samo ko bi bio lider slobodne Srbije u slučaju da Nikolić bude šef režima???? Čeda?

Da, ja se secam, pazi, nesto nocas ima neki sastanak on s nekim, a obicno nikad nije u zemlji, niti u predsednistvu, cuva ga narodna MILICIJA k'o oko u glavi, samo cekaju neki eksces okupljeni ispred da krenu, citam imaju cak i vodene topove, bravo Tadicu, bravo, pamtice te narod kao velikog "demokratu" i usrecitelja, nikad nisi gde treba da jesi, ali jesi gde treba da nisi, uvek:(

Ja ne razumem tu njegovu familiju , umesto da kažu doktorima da ga nečim zveknu da izgubi svest , pa da mu daju infuziju , ako već ne mogu da ga ubede , oni ko da ga podržavaju u narušavanju sopstvenog zdravlja .

Ma koje zdravlje. Pa zapalio je u onaj privatni klinicki centar kako bi lakse mogli da lazu. Tamo krka sve u 16 ...u drzavnoj ustanovi ne bi to mogao a da se sakrije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back