Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 36.096
Niko ne zeli da Toma dumre, *** hocu da mu vidim facu posle izbora
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Грешиш, живи били па видели.
Разумем ја да има много оних којим се не свиђа политички ангажман Томислава Николића али не могу да схватим да има неких који му прижељкују смрт само зато што се не слажу са његовим политичким ставовима.
Zamenice ga Kostun, pretpostavljam?
Ne raduj se pre vremena!
.........

Разумем ја да има много оних којим се не свиђа политички ангажман Томислава Николића али не могу да схватим да има неких који му прижељкују смрт само зато што се не слажу са његовим политичким ставовима.
Ти се зезаш - али без обзира како се ово буде завршило Николић је завршио политичку каријеру за сва времена...
Oni ne razumeju da će Tadić u naredna 48 časa izgubiti izbore.
Ebt, krvna slika k'o u devojčice
Aferim, Tomo, stvarno si kamila
, jos treba da strajkuje gladju ..povecan nivo secera u krvi je opasan.

Aferim, Tomo, stvarno si kamila![]()
kako mu ne zele smrt kad pojedinci danonocno ovde navijaju? To je valjda tako hriscanski......lakrdija koju je sam započeo -mora da se NEKAKO završi...Niko normalan mu ne želi smrt- on je sam krenuo svojom stazicom ...Ne mogu da zamslim da se svi političari izvrnu na leđa i počnu štrajk glađu...I- kome popustiti...
A vi bolje gledajte kako da vam lider kako tako prezivi nego da se upropasti zbog sasvim zanemarljivog cilja.
Oni ne razumeju da će Tadić u naredna 48 časa izgubiti izbore.

njegova rec ne vredi nista vec jako dugo vremena, cak vise verujem lokalnom ciganinu sto znam da krade nego TomiPa gle`, sumnjam bas da ima i tih koji prizeljkuju da rikne Toma. U sustini, zasto bi ikog bolelo cose da li ce i koliko smrdljavih politicara da rikne?
Jednostavno, covek je rekao da ide do kraja. Prema tome, ako ne ispuni to, njegova rec ubuduce nece vredeti nicega, mada ni do sada nije bila od neke vrednosti.
A ako ipak rikne, onda ybg, njegov licni gubitak. Nikad nece doci na vlast, a samo je trebalo da saceka jos godinu dana. Dakle, kad je neko glup, glup je za medalju, pa ne vidim zasto bi ikome trebalo da bude zao, kao ni drago.
Aferim, Tomo, stvarno si kamila![]()

I suicid je.kako mu ne zele smrt kad pojedinci danonocno ovde navijaju? To je valjda tako hriscanski...

Ja ne razumem tu njegovu familiju , umesto da kažu doktorima da ga nečim zveknu da izgubi svest , pa da mu daju infuziju , ako već ne mogu da ga ubede , oni ko da ga podržavaju u narušavanju sopstvenog zdravlja .
Nikolić je sada lider slobodne Srbije. Više nije lider SNS. Do pred štrajk gladju bio je lider opozicije, ali sada je lider slobodnih graddjana Srbije a tadić je šef režima.
nadam se da ste me razumeli.
Setite se kako sam mesecima govorio da će Nikolić voditi mirnu politiku, ali sa kampanjom u kojom će dovoditi Tadića u pat poziciju? Setite se onog što sam pričao.
Ja ne razumem tu njegovu familiju , umesto da kažu doktorima da ga nečim zveknu da izgubi svest , pa da mu daju infuziju , ako već ne mogu da ga ubede , oni ko da ga podržavaju u narušavanju sopstvenog zdravlja .
Pa i oni su polupani k'o i on.Ja ne razumem tu njegovu familiju , umesto da kažu doktorima da ga nečim zveknu da izgubi svest , pa da mu daju infuziju , ako već ne mogu da ga ubede , oni ko da ga podržavaju u narušavanju sopstvenog zdravlja .
Pa gle`, sumnjam bas da ima i tih koji prizeljkuju da rikne Toma. U sustini, zasto bi ikog bolelo cose da li ce i koliko smrdljavih politicara da rikne?
Jednostavno, covek je rekao da ide do kraja. Prema tome, ako ne ispuni to, njegova rec ubuduce nece vredeti nicega, mada ni do sada nije bila od neke vrednosti.
A ako ipak rikne, onda ybg, njegov licni gubitak. Nikad nece doci na vlast, a samo je trebalo da saceka jos godinu dana. Dakle, kad je neko glup, glup je za medalju, pa ne vidim zasto bi ikome trebalo da bude zao, kao ni drago.
Pitam se samo ko bi bio lider slobodne Srbije u slučaju da Nikolić bude šef režima???? Čeda?Nikolić je sada lider slobodne Srbije. Više nije lider SNS. Do pred štrajk gladju bio je lider opozicije, ali sada je lider slobodnih graddjana Srbije a tadić je šef režima.
Setite se kako sam mesecima govorio da će Nikolić voditi mirnu politiku, ali sa kampanjom u kojom će dovoditi Tadića u pat poziciju? Setite se onog što sam pričao.
Nikolić je sada lider slobodne Srbije. Više nije lider SNS. Do pred štrajk gladju bio je lider opozicije, ali sada je lider slobodnih graddjana Srbije a tadić je šef režima.