Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 36.097
Sledeći put kad dobiješ inspiraciju da se baviš marketingom, kupi za 150 kinti sladoled.
Kupicu ti 2

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sledeći put kad dobiješ inspiraciju da se baviš marketingom, kupi za 150 kinti sladoled.

Nije tri dana, k'o kamila. I nije mu ništa, viđen je na prozoru bolnice.Jel pio ovaj vode?
Bolje obozavam Cvetka, onako energicnog i sarmantnog. Slavimo ga! Svi! Svi!Treba da slavimo svaki njegov pokret, svako prikazivanje, sve, da ga obozavamo (bre)!

Bolje obozavam Cvetka, onako energicnog i sarmantnog. Slavimo ga! Svi! Svi!![]()
Cvetko ili niko!Nije tri dana, k'o kamila. I nije mu ništa, viđen je na prozoru bolnice.

Snajka će da potpiše pristanak za eutanaziju.![]()

Ти се зезаш - али без обзира како се ово буде завршило Николић је завршио политичку каријеру за сва времена...
Ти се зезаш - али без обзира како се ово буде завршило Николић је завршио политичку каријеру за сва времена...
Vidi stvarno... Tempira tako... Uh, mamicu mu manipulatorsku.![]()

Стижу слике....
![]()
Svesna si da je to bila samo fraza?Sve sto se ovde pise, i da se jedva ceka da covek crkne, krepa, da ce slaviti, da ce....ali, nemoj majku, poginula je pred njegovim ocima zajedno sa bratom, dok je jos bio dete. Mislim da nije u redu, svi imamo majke (moja je ziva hvala Bogu) i ponavljam po stoti put: SMRTNI smo ljudi, nikome nije zagarantovana vecnost i da i onda kad se najmanje nadas, nesreca zakuca na vrata. Uzdrzite se makar od psovanja majke![]()

Sve sto se ovde pise, i da se jedva ceka da covek crkne, krepa, da ce slaviti, da ce....ali, nemoj majku, poginula je pred njegovim ocima zajedno sa bratom, dok je jos bio dete. Mislim da nije u redu, svi imamo majke (moja je ziva hvala Bogu) i ponavljam po stoti put: SMRTNI smo ljudi, nikome nije zagarantovana vecnost i da i onda kad se najmanje nadas, nesreca zakuca na vrata. Uzdrzite se makar od psovanja majke![]()
Разумем ја да има много оних којим се не свиђа политички ангажман Томислава Николића али не могу да схватим да има неких који му прижељкују смрт само зато што се не слажу са његовим политичким ставовима.

Стижу слике....
![]()

Разумем ја да има много оних којим се не свиђа политички ангажман Томислава Николића али не могу да схватим да има неких који му прижељкују смрт само зато што се не слажу са његовим политичким ставовима.
Nema problema, rešiće to dr House.![]()
Zdravstveno stanje ozbiljno
Prima terapiju za srce i lekove protiv bolova

![]()
Zdravstveno stanje ozbiljno
- Urea, koja se izlučuje putem bubrega, kod Nikolića je 10, a granična vrednost je 9,2. To je zato što ne pije vodu. Jetra mu je super - navodi naš sagovornik.